Luna Plină în Vărsător, de pe 1 august. La ce ritualuri poți apela, pentru explorarea individualității?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Mâine, vom beneficia de o Lună Plină în semnul Vărsătorului. Iată ce ritualuri poți să ai în vedere.

Motivul principal al acestei Luni Pline în Vărsător este eliberarea, descătușarea, precum și renunțarea la vechi și îmbrățișarea necunoscutului. Mai mult, Luna Plină din Vărsător își va dori să ne găsim unicitatea, să rămânem autentici.

Luna Plină în Vărsător este un moment special pentru a conecta cu energia inovatoare și neconvențională a acestui semn zodiacal.

Totodată, Vărsătorul este guvernat de planeta Uranus, asociată cu progresul, inovația, libertatea.

În timpul Lunii Pline în Vărsător, poți să îți stabilești intenții și să faci ritualuri care să te ajute să îți dezvolți potențialul creativ și să îți explorezi individualitatea. Iată câteva idei de ritualuri pe care le poți încerca:

1. Meditație

Așază-te într-un loc liniștit și începe o meditație, concentrându-te pe energia Vărsătorului și a planetei Uranus. Vizualizează cum energiile lor inovatoare te pătrund, eliberând blocajele și deschizând noi căi de creativitate și idei neașteptate.

2. Scrie-ți dorințele:

În noaptea de Lună Plină, ia o foaie de hârtie și scrie o listă cu toate lucrurile pe care dorești să le aduci în viața ta. Fii specific și cât se poate de detaliat.

Poți să incluzi dorințe legate de dezvoltarea personală, explorarea noilor pasiuni, conectarea cu comunitatea sau găsirea soluțiilor pentru provocările din viața ta.

3. Dans sub lumina lunii:

Mergi afară în noaptea de Lună Plină și dansează sub lumina ei! În timp ce dansezi, eliberează-ți mintea de grijile și inhibițiile pe care le ai și permite-ți să te conectezi cu energia liberă și excentrică a Vărsătorului.

4. Eliberează-te de vechile obiceiuri:

Fă un ritual de eliberare, în care scrii pe foi de hârtie obiceiuri sau gânduri negative pe care vrei să le lași în urmă. Apoi, aprinde-le și lasă ca flăcările să ardă toate aceste energii negative, simbolizând eliberarea ta de ele.

5. Grupuri de discuții sau activități sociale:

Vărsătorul este un semn zodiacal asociat cu comunitatea și prietenia, așa că poți să îți dedici această Lună Plină pentru a te conecta cu prietenii sau pentru a te alătura unui grup de discuții sau activități sociale care te interesează sau te inspiră.

6. Lucrul cu cristalele:

Folosește cristalele asociate semnului Vărsătorului și planetei Uranus pentru a amplifica energia acestui moment. De exemplu, ametistul și agatul albastru sunt două cristale asociate Vărsătorului și pot fi folosite pentru meditație sau pur și simplu purtate în preajma ta în această perioadă.

Important este să alegi ritualurile care rezonează cel mai bine cu tine și cu intențiile pe care dorești să le manifești în timpul Lunii Pline din Vărsător.

Astrosens îți recomandă și: Cum ne pregătim pentru luna august? Setarea obiectivelor și revizuirea bugetului, pe lista de priorități

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel