Luna Plină în Taur: Cele PATRU zodii afectate de eclipsa de Lună de pe 19 noiembrie 2021
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Ne pregătim de renumita eclipsă de Lună sau Luna Plină în Taur de pe 19 noiembrie 2021. Numită și Luna Castor, acest eveniment astronomic şi astrologic aduce schimbări fundamentale și neașteptate pentru zodiac. Având în vedere că aceste vibrații intense sunt cuplate cu energia practică a Taurului, vom avea parte de un joc dramatic de stări şi evenimente. Dacă ești unul dintre semnele zodiacale cele mai afectate de Luna Plină din noiembrie 2021, vei dori să fii cât mai pregătit posibil pentru orice curbă și răsturnări de situaţie care s-ar putea îndrepta în direcția ta.

În astrologie, Lunile Pline marchează o perioadă tensionată din punct de vedere emoțional pentru colectiv și semnalează un moment pentru acțiune cu privire la sarcinile și ideile noastre cele mai presante. O eclipsă de Lună adaugă combustibil focului, declanșând schimbări de tranziție și perturbări în rutina noastră zilnică. Taurul fiind un semn fix care tânjește la stabilitate, îţi poţi imagina că lucrurile se simt stâncoase pe măsură ce sosirea schimbării amestecă lucrurile.

Acest lucru poate suna intens și te poţi aștepta să te simți inconfortabil pe măsură ce vă parcurgi aceste întreruperi, dar nu te speria încă. Aceste schimbări sunt aici pentru a te scoate din carapacea ta, dar acesta nu este întotdeauna un lucru rău sau înfricoșător. Continuă să citeşti pentru a vedea dacă eşti unul dintre semnele zodiacale cele mai afectate de Luna Plină din noiembrie 2021 și află cum să profiți la maximum de aceste lecții puternice.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur, această Lună Plină intensă îți încinge casa identităţii, așa că așteaptă-te să te confrunți cu schimbări monumentale în zonele care stau la baza identităţii tale. Ca semn fix, nu îți place prea mult schimbarea. Ești provocat în afara limitelor confortului tău. „Taurul se poate aștepta ca cele mai mari provocări ale lor să fie evidențiate, precum și toate progresele pe care le-au făcut şi care merită sărbătorite și recunoscute”, spune Isaiah Alpheratz, un astrolog citat de Bustle.com. „Gândește-te la imaginea și expresia corpului, la orice lucru cu care te-ai identificat recent și la noile perspective apărute din obstacole incomode.”

Leu (23 iulie - 22 august)

Această eclipsă se mută în viața ta publică, lăsându-te deosebit de expus și vulnerabil, Leu. Este posibil să simți o presiune crescută la locul de muncă sau în viața socială pentru a te comporta într-un anumit fel sau pentru a-ţi construi o imagine pentru a-i liniști pe ceilalți. „Faptul că eclipsa are loc în cel mai înalt punct al diagramei tale poate fi copleșitor, deoarece nevoia de a supra-performa brusc pentru cei din jurul tău, de teama de a nu avea acțiunile validate, te poate duce la epuizare”, spune Alpheratz. „De data aceasta trebuie să găsești o bază puternică în tine și să nu te bazezi pe alții pentru a te împinge acolo unde vrei să ajungi.”

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Relațiile tale sunt în centrul atenției în timpul acestei lunații, Scorpion. S-ar putea să simți că relaţiile tale strânse iau întorsături neașteptate sau să te regăsești într-o reflectare profundă a nevoilor tale în relaţiile tale. „Este important pentru Scorpioni să se gândească profund la conexiunile lor în acest timp și la provocările prezentate în ei”, explică Alpheratz. „Ignorarea tiparelor care dăunează în relații nu va face decât să sporească suferința pentru spiritul tău, așa că înfruntă-le direct. Folosește acest timp pentru a spune ce doreşti de la relaţii, dar asigurându-te că oamenii din jurul tău te pot sprijini cu adevărat în modul în care ai nevoie.”

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător, s-ar putea să te simți mai sentimental în timpul acestei lunații în timp ce descoperi revelații din trecutul tău. Luna Plină se mută în casa ce ţine de viaţa privată, domiciliu, împingându-te să îţi cureți sanctuarul - la propriu și la figurat. Este timpul să te hrăneşti şi să te refaci pe măsură ce treci într-o nouă fază a vieții. „Cel mai probabil, nativii Vărsători vor trebui să se împace cu părți ale identității lor care nu mai oferă o bază stabilă pentru ca spiritul lor să existe liber și sunt încurajaţi să mediteze asupra părților din trecutul lor pe care le simt că încă le definesc acțiunile astăzi.”, explică Alpheratz.

sursa: bustle.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel