Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie. Influența pentru FIECARE zodie/ascendent
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 24 aprilie, vom avea o Lună Plină în semnul profund și enigmatic al Scorpionului. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

 

Soarele în Taur și Luna în Scorpion sunt în opoziție. Soarele reprezintă energia conștientă, iar Luna pe cea inconștientă. Când cei doi aștri foarte importanți se află în opoziție, vorbim despre un apogeu, o finalizare.

Axa Taur-Scorpion vorbește despre resurse, intimitate, posesiuni și transformări. Arhetipul Taurului caută stabilitatea, lucrurile palpabile și confortul, iar cel al Scorpionului își dorește masochism, sadism și instabilitate.

Cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător în astrograma natală vor resimți cel mai mult efectele. Dacă vrei să afli mai multe despre această Lună Plină, poți citi articolul general: Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie: Profunzime și durere la intensitate maximă 

Iată previziunile pentru fiecare nativ!

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină are loc în casa a 8-a, prin urmare activează axa 2-8, cea a resurselor. Prima resursă sunt banii, după care și celelalte precum timpul, energia. Este un moment important în care să îți dai seama cât de mult te mai poți baza pe alte persoane, proiecte și situații. Recomandarea astrologului este să nu te zbați și să nu lupți împotriva curentului. Cu cât te străduiești să nu ai pierderi, cu atât vei avea.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină se petrece în casa a 7-a. Conjuncția Jupiter-Uranus este în continuare în semnul tău, așadar nu este un moment simplu. Unele dintre relațiile tale trebuie să se transforme radical. Poți decide să renunți la unele relații sau să le remodernizezi pe unele. Dacă alegi să pleci, ai nevoie după aceea să îți acorzi puțin timp.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Această Lună Plină îți activează axa 6-12. Unele situații de la serviciu nu îți vor fi pe plac, dar nici nu le poți schimba, chiar dacă îți dorești. Ai nevoie de acceptare, care va implica furie și tensiuni interioare. Ai grijă să nu îți ignori problemele de sănătate.

Horoscop internațional. Vești noi pentru Gemeni, Raci și Fecioare

Rac/Ascendent în Rac

Relațiile cu copii sunt cele mai importante, fie mari sau mici. Acest eveniment este foarte important dacă îți dorești să reiei o pasiune sau vrei să renunți la una pentru a începe alta. Nu trebuie să îți fie teamă de a face ceea ce îți spune inima!

Leu/Ascendent în Leu

La tine, Luna Plină este importantă. Activează axa 4-10. Îți duci problemele de la serviciu acasă și invers. Apar tensiuni și senzația că nimeni nu te înțelege. Încearcă să faci o separare clară între cele două planuri. În sânul familiei pot apărea situații mai ciudate.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Plină are loc în casa a 3-a. Iei niște decizii bazate pe durere. Totodată, mintea îți trimite semnale de avertizare că te complici în situații care nu îți fac bine. Evenimentul îi ajută pe cei care vor să învețe ceva spiritual. Trebuie să găsești o conexiune între minte, trup și suflet.

Anul Dragonului de Lemn vine cu ajustări  pentru PATRU nativi ai zodiacului chinezesc: Treceți prin provocări, dar aveți parte și de beneficii!

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină se petrece în casa a 2-a. Nu mai resursele de care ai dispus până acum și suferi. Te panichezi și ai senzația că se întâmplă sfârșitul lumii. Ține minte că orice criză poate deveni o mare oportunitate.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ești protagonistul Lunii Pline, dat fiind că este în semnul tău. Luna Plină mai este și în careu cu Pluto, care este guvernatorul tău modern. Treci printr-o furtună interioară în jurul datei de 24 aprilie. Conjuncția Jupiter-Uranus ți-a afectat și sectorul relațional. Cu Mercur staționar în casa a 6-a, la serviciu lucrurile sunt ciudate. Iar Luna Plină te duce către derivă. Îți găsești forța să o iei de la capăt.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Luna Plină în casa a 12-a, vei fi rupt în bucăți la nivel emoțional și mintal. Pui răul înainte tot timpul și ești foarte influențabil. Deși tu îți dorești să crezi și să speri, ai nevoie lângă tine de o persoană cât mai pragmatică pentru a te ține ancorat. Ai grijă și la sănătate!

Îți place să citești, dar nu ai suficient timp? Aceste ȘAPTE cărți se citesc rapid, oriunde te-ai afla

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Această Lună Plină îți priește. Te face să realizezi care dintre planurile tale funcționează. Poți face un fel de curățenie, să vezi cu ce continui și cu ce nu. Regretele nu sunt necesare. Ai o claritate uimitoare legată de următoarele investiții pe care le vei face. Totodată, poți lua în calcul și o ajustare în cercul tău social.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Plină se petrece în casa a 10-a. În carieră, pot apărea momente de criză. De exemplu, ai putea crede că nu se mai poate, că nu mai ai de unde și te simți blocat. Ai în vedere doar că rămâi fără nimeni și nimic, însă nu este adevărat. Astrologul îți reamintește că orice criză profesională, devine o mare oportunitate. Îți găsești o putere nemaipomenită în momentele cele mai instabile. Relațiile cu șefii pot deveni dubioase.Tu lupți pentru propria independență, dar nu o primești pe cât ți-ai dori. Trebuie să faci și tu precum ceilalți.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Plină este în casa a 9-a. Poți lua decizii să pleci sau să te întorci în țară, dar cu durere. Ai putea avea probleme la examene sau ai ocazia să îți rezolvi situațiile neplăcute de la școală. Daniela Simulescu te sfătuiește să nu îți umpli creierul cu informații dureroase. Nu te încredere în teoriile conspirației și nu urmări seriale cu impact emoțional. Încearcă să citești lucruri înălțătoare. Mintea ta este precum o grădină, așadar depinde de tine cum o alimentezi. Dacă o tratezi într-un mod necorespunzător, tot tu vei avea de suferit.

Citește și Trăsături ale Scorpionului pe care NU le știai. Cum reușește să fie întotdeauna fermecător? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel