Lună Plină în Săgetător pe 23 mai: Lupta dintre ceea ce știi și ceea ce crezi. Vom face compromisuri?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 23 mai, vom avea o Lună Plină în justițiarul semn al Săgetătorului. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile complete!

Această Lună Plină are legătură cu partea rațională și cea mentală, conform Danielei Simulescu.

Să ne reamintim ce este o Lună Plină. Soarele și Luna sunt în opoziție. Este o fază a Lunii care predispune la o finalizare, la o decizie sau la un apogeu. Vine cu un moment în care iei decizii sau vezi rezultatele unor proiecte.

Cel mai mult vor resimți efectele cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Zilele de dinaintea lui 23 mai și cele de după își vor lăsa o amprentă mai intensă asupra acestora.

Luna Plină în Săgetător beneficiază de câteva aspecte. Cel mai important este că Jupiter, guvernatorul Lunii Pline, se află la grad anaretic în Taur. Gradul anaretic este ultimul grad dintr-o zodie.

În teoria astrologică, semnul Taurului și cel al Săgetătorului sunt în inconjuncție, ceea ce înseamnă că această Lună Plină ne aduce multe ajustări, care vor fi frustrante și stresante.

Care este viziunea astrologului despre Luna Plină în Săgetător? „Avem Soarele în Gemeni și Luna Plină în Săgetător. Arhetipul Gemenilor este copilul mic de la grădiniță care învață prin joacă în fiecare zi câte ceva nou. Arhetipul Săgetătorului este profesorul universitar. Cei doi se pun față în față și trebuie să se înțeleagă. Trebuie să ajungă la un numitor comun, la un compromis. Și e greu. Este foarte greu, mai ales că și Jupiter este pe cale să se schimbe. Ajustarea permanentă dintre ei provoacă momente de disconfort.”

Astrologii internaționali despre Luna Plină în Săgetător de pe 23 mai: „Pregătește-te de sărbătoare!”

Gemenii zic „Eu știu”, iar Săgetătorul zice „Eu cred”. Și trebuie puși de acord. Mintea noastră s-ar putea să funcționeze diferit în jurul datei de 23 mai.

Negocierile pe plan personal, național și mondial vor fi îngreunate. Declarațiile se reiau și se refac. Se aduc îmbunătățiri, dar se și cer scuze.

Cu ocazia acestei Luni Pline, mai trebuie să învățăm că nu le știm pe toate. Mai trebuie să lăsăm spațiu și să avem o urmă de îndoială.

Ce trebuie să faci în zilele următoare, mai ales dacă ai marcajul semnelor afectate? Nu te lăsa influențat și nici nu crede că ești cel mai deștept. Încearcă să faci o schimbare în modul în care călătorești sau în cel în care înveți. Este o perioadă nemaipomenită pentru cei care au de învățat pentru examene.

Educația devine un factor important. Dar nu cea a copilului de grădiniță și nici cea a profesorului universitar. Avem nevoie de un echilibru între partea teoretică și cea practică. De exemplu, poate știi că ai nevoie de un credit la bancă și știi pașii care trebuie făcuți. Dar ai parte de surprize. Atitudinea este cea mai importantă. Dacă ești prea arogant sau prea umil, îți vei face rău.

Marele Benefic intră în Gemeni. Bonusuri pentru toate zodiile până în iunie 2025

Evenimentul acesta ne cere să ne găsim un algoritm al minții pe care să-l putem folosi. Trebuie să fie unul propriu, nu văzut sau învățat de la alții.

Cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrograma natală trebuie să doarmă mai mult, să nu ia nicio decizie și să învețe cât mai mult.

Altă recomandare a Danielei Simulescu este să existe o mai mare grijă la dezinformare. Suntem într-o perioadă în care Neptun se apropie de ultimul grad din Pești. Asta înseamnă că mințile ne-o iau razna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Lecții NECRUȚĂTOARE pentru Rac, Balanță, Scorpion și Capricorn. Țineți-vă bine, o să fiți zguduiți din temelii!

Freepik.com

Vremuri aprige pentru Berbec, Fecioară, Scorpion, Pești. Va trebui să fiți puternici, altfel o să pierdeți totul!

Freepik.com

Ne apropiem de retrogradarea Marelui Malefic! Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Freepik.com

Ce va aduce Saturn retrograd pentru Taur/Ascendent în Taur: „Încă nu e momentul pentru planurile tale!”

pixel