Lună Plină în Rac pe 27 decembrie. Influența pentru FIECARE zodie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Iată ce aduce Luna Plină în Rac din 27 decembrie pentru fiecare zodie!

Pe 27 decembrie, avem ultima Lună Plină din 2023, care se va petrece în semnul Racului. Acest eveniment arată că vrem să facem o schimbare. Racul vorbeşte de confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini. Capricornul vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim. Luna Plină este o fază de genul "până aici se poate. Mai mult de atât nu pot”. Vorbim în primă fază de semnele cardinale. Ele vor fi cele care vor sesiza în jurul lor că se întâmplă lucruri. Dacă ştii că ai în astrogramă Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn, vei resimţi din plin Luna aceasta Plină. Din fericire, Soarele și Luna beneficiază de aspecte pozitive cu Jupiter, ceea ce înseamnă că vom accepta trecutul și ne vom uita cu încredere spre 2024.

Ce le pregătește nativilor această Lună Plină?

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină se petrece în casa a 4-a, ceea ce înseamnă că vei fi contrariat de multe discuții care se vor duce în jurul meselor de sărbători. Conjuncția dintre Mercur retrograd și Marte te-ar putea aduce într-o poziție de superioritate. Fii foarte atent la drumurile pe care le faci și încearcă să te concentrezi pe familie, nu pe serviciu.

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția dintre Mercur retrograd și Marte îți va aduce multe cheltuieli, pierderi financiare și certuri din aceste motive. Ai putea avea tot felul de reacții ciudate care vor provoca disconfort celorlalți. Aștepți validare din partea celorlalți, dar nu apare.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Această Lună Plină nu o să fie pe placul tău. Ea se petrece pe o axă financiară, așadar finalul anului îți aduce multe cheltuieli și goluri. Mercur este guvernatorul tău. Acum este retrograd și va face o conjuncție cu Marte din casa a 7-a. S-ar putea să iei decizia unei despărțiri sau să intri foarte repede într-o relație.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină este în semnul tău. O să exagerezi și o să te stresezi mai mult decât este cazul. Nimeni nu va înțelege de ce faci asta, deoarece nu ți-au cerut. Vei considera că sunt nerecunoscători pentru că tu faci totul ca ei să se simtă bine.

Leu/Ascendent în Leu

În jurul acestei Luni Pline, ai nevoie să te odihnești mai mult. În principal, este important să dormi mai mult. Încearcă să te distanțezi de oamenii care te stresează și de situațiile care te irită.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Din punct de vedere al teoriei astrologice, acest eveniment îți prieste. Te ajută să ieși din casă și să întâlnești oameni. Conjuncția dintre Mercur retrograd și Marte îți va indispune familia și vor avea loc discuții care nu îți vor plăcea. Ca să eviți incidentele neplăcute, încearcă să găsești alte variante de a petrece sărbătorile.

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină activează casa a 10-a. S-ar putea să îți asumi responsabilitatea pentru foarte multe dintre evenimentele petrecute în jurul sărbătorilor. Încearcă să găsești un echilibru. Lasă și membrii familiei să se ocupe alături de tine.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ideal ar fi să te plimbi și să petreci timp cu prietenii. Ai grijă mare la cheltuieli, mai ales dacă încerci să arăți cât ești de generos sau dacă vrei să îți speli păcatele. Astrologul îți recomandă să creezi un buget de risc.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Plină îți aduce multe lecții. Se petrece pe o axă financiară și te obligă să fii mai chibzuit. Conjuncția dintre Mercur retrograd și Marte va fi în casa întâi. Trebuie să înveți răbdarea și toleranța în jurul sărbătorilor.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Plină se petrece în casa a 7-a și vrea să îți aducă aminte ce contează cu adevărat într-o relație pentru tine. Indiferent de vârsta pe care o ai, trebuie să discuți cu partenerul și să ajungeți la un acord. Dacă ești singur, fii mai atent la persoanele pe care le atragi în viața ta.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Plină din casa a 12-a te îndeamnă să ai grijă de sănătate. Încearcă să faci tot posibilul pentru a ajunge la niște consultații sau analize. Nu îți pune singur diagnostic. Ai nevoie să îi lași pe alții să facă lucruri pentru tine, nu te suprasolicita.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Plină te poate irita la locul de muncă. Pot apărea conflicte sau neînțelegeri cu superiorii. Te-ar putea stresa enorm aceste situații. Dacă ești liber, nu încerca să preiei controlul, lasă-i pe alții să preia conducerea.

Citește și Luna Plină în Rac. Ritualuri și afirmații de efect ca să beneficiezi de energie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Gemeni și Fecioară

Pentru semnele mutabile, trecerea lui Pluto din...



Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers

freepik.com

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Rac, Leu și Fecioară. „Trebuie să-i împaci pe toți, dar pe tine nu te împacă nimeni!”

freepik.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?