Luna Plină în Leu. Daniela Simulescu: Cele mai AFECTATE semne - VIDEO
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Luna Plină în Leu, un eveniment astrologic ce ne va trece prin foc! Este un moment ideal pentru vindecare, purificare, renunţare şi introspecţie. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, dezvăluie care vor fi cele mai afectate semne în această perioadă:

Avem o Lună Plină pe 16 februarie, care se va întâmpla în semnul Leu, în jurul orei 18:59.

Prima Lună Plină din an a fost în Rac, a fost plină de emoţii. Această Lună Plină, fiind în Leu, vorbeşte de cu totul altceva.

Uitându-mă la astrograma momentului, avem o lună Plină la gradul 27-28, Soarele este în Vărsător, Luna este în Leu.

Luna Plină în Leu. Cele mai afectate semne

Această Lună Plină se va resimţi foarte mult în astrogramele celor care au marcaj de Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător, mai ales de cei care au planete personale în ultimele 5 grade ale acestor semne. Nu îndeajuns că aţi fost încercaţi anul trecut, iată că şi această Lună Plină vine probabil să vă amintească anumite situaţii.

Citeşte AICI în ce fel vor fi afectaţi cei care au marcaj de Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător!

Uitându-mă în astrograma momentului, avem un ascendent în Fecioară, ceea ce înseamnă că Luna Plină va fi în casa a 12-a a momentului. Luna Plină se întâmplă pe axa 6-12.

În astrologie, în teorie, când vorbim despre această axă 6-12, vorbim despre renunţare, purificare, vindecare, delegare, înstrăinare, abandon.

Soarele va fi în casa a 6-a şi Luna va fi în casa a 12-a şi dacă mă uit puţin în această astrogramă, văd un Mercur, care este guvernatorul momentului, intrat recent în Vărsător după ce şi-a oprit retrogradarea şi a parcurs semnul Capricornului şi mai văd un Jupiter pe cuspida casei a 7-a.

Dacă ar fi să aleg o tematică a acestei Luni Pline, aş alege-o pe cea a purificării unei relaţii, a vindecării unei relaţii, a conştientizării faptului că, până la a-l vindeca sau schimba pe celălalt, hai să începem cu noi.

Leul despre ce vorbeşte? Despre inima mea, eu, personalitatea mea, eu ca fiinţă, ego-ul. Ego-ul foarte pronunţat ne poate dăuna extraordinar de mult.

Luna Plină în Leu - purificare, vindecare

Ăsta este unul dintre momentele apăsătoare din punct de vedere astrologic. Unul din momentele importante cum este această Lună Plină nu o să se întâmple dacă nu o să faceţi voi ceva. Prefer întotdeauna o Lună Plină în detrimentul unei Luni Noi. Ultima Lună Nouă a fost pe placul meu.

O Lună Plină, dacă nu facem ceva cu ea, vom trece ca "gâsca prin apă şi nu o să ne trezim, nu o să conştientizăm. Gândirea pozitivă te ajută, dar nu îţi aduce şi apă caldă. Cam aşa şi cu Luna asta Plină.

Vorbim de purificare, pentru că ascendentul Lunii pline este în Fecioară., Vorbim de purificare, de detoxifiere, de dezinfectare. Ne dezinfectăm sufletul de orgoliu, de furia care ne face să fim victime.

Soarele în Vărsător este mai detaşat, Luna Plină în Leu ia totul personal. E vorba de rana narcisică, mai ales în cadrul unei relaţii, că vorbim de o lună plină cu Jupiter pe cuspida casei 7.

Este momentul să mă întreb de ce reacţionez cum reacţionez, de ce îmi este frică? Că o Lună Plină în casa a 12-a vorbeşte de frici. Da, frica de a nu fi iubit, acceptat, frica de a fi singur.

Luna Plină în Leu vorbeşte multe despre lipsa de iubire pentru noi. Ştiţi, acel clişeu cu "iubeşte-te pe tine". Asta înseamnă să renunţi la oameni care nu te ajută să creşti, deşi ai relaţii confortabile cu ei sau să renunţi la un loc de muncă tot aşa, care e aparent confortabil dar nu te ajută să progresezi.

Iubirea de sine înseamnă de foarte multe ori suferinţă. Mai întâi începi cu o durere, cu o suferinţă, cu o renunţare, cu un abandon. Da, ne multe ori asta ne spune o Lună Plină în Leu. Iubirea de sine nu e doar să îţi cumperi lucruri pentru tine. Uneori e renunţare, abandon, pleci dintr-o situaţie.

De fiecare dată când vorbim de o Lună Plină, de o opoziţie între Soare şi Lună, vorbim de renunţare, de vindecare, de purificare, de detoxifiere.

Aspecte importante

Mai este un aspect de care vreau să vă spun. În casa a 5-a a momentului avem Venus, Marte, Mercur şi Pluto.

Venus şi Marte sunt în conjuncţie strânsă din a doua jumătate a lunii februarie. Deci, Venus-Marte lângă Pluto şi avem şi Mercur.

Casa a 5-a vorbeşte despre copilărie, despre exprimarea de sine, despre zestrea pe care o avem de la ai noştri, despre pasiunile noastre, despre actorii din no (mai dramatizăm şi noi din când în când). Şi da, guvernatorul acestei Luni Pline, Mercur, este în casa a 5-a. Şi de aici pornesc multe "bube" în viaţa noastră, mai ales în relaţii. Ne uităm la celălalt şi de fiecare dată declanşează în noi situaţii de care nu eram conştienţi, mai ales după ce am trecut de Venus retrogradă şi ne-am dat seama de multe aspecte.

Când vorbim de o Lună Plină în Leu, vorbim despre competitivitate şi aţi face bine să vp uitaţi în jurul datei de 16 februarie, să vă daţi seama dacă sunteţi în luptele care trebuie, dacă vă nu cumva luptaţi undeva doar pentru a demonstra ceva.

Putem lua această Lună Plină să ne întoarcem la noi şi să ne dăm seama: "Dar eu ce îmi doresc? Vreau diploma aia? Vreau piedestalul acela? Parcă nu prea vreau", dar ceva tot vă ţine.

E un moment nemaipomenit. O dată pe an avem această Lună Plină. Mai ales că îl avem pe Saturn pe cuspida casei 6 şi ne ajută să mai ponderăm din orgolii, din furie şi din exces de zel. 

Un exemplu: Ştiţi omul acela adult care se comportă precum un copil? Luna asta Plină vrea să îi arate acelui tipar că e ditamai omul şi că reacţionează precum un copil şi trebuie să îşi dea seama de ce face asta sau că luptă pentru nişte cauze care nu sunt ale lui, sunt ale altor persoane doar că, este atât de îndurerat, încât nu poate renunţa la acea competiţie, la acea nevoie de a demonstra ceva. Şi ce zice Luna Plină? Să încerce să se purifice, să stea puţin deoparte, să îşi ofere timp şi spaţiu. Zice: "Hai să ne retragem puţin".

Recomandări

Dacă îţi sare ţandăra în jurul datei de 16 februarie, du-te acasă, bea un ceai, relaxează-te, nu te arunca la gâtul celuilalt. Nu te ajută cu nimic. Înseamnă că e o durere mare în tine, o invidie mare, un orgoliu cu nişte prelungiri bolnăvicioase, foarte dureroase. Vezi aceste extensii dureroase, stai puţin cu ele şi dă-ţi seama de unde vin, astfel încât să nu mai erupi, să nu te mai enervezi.

Pentru că Jupiter e pe cuspida casei 7 şi te ajută. Dacă tu după te duci şi pui: "Am exagerat. Ceva din mine m-a făcut să reacţionez aşa". Jupiter pe cuspida casei 7 spune: "Am înţeles. Te iert". Dar avem nevoie să conştientizăm, să fim prezenţi, să ne dăm seama de ce am reacţionat, ce ne-a rănit.

Fecioara zice calculează, scrie, adu-ţi aminte, caută o explicaţie şi pe urmă te duci să îi spui asta persoane care ţi-a declanşat emoţiile negative. E un moment bun pentru iertare, acceptare, vindecare, un moment bun să treci de la resemnare la acceptare.

De obicei, pe Lună Plină, e bine să renunţăm, să pierdem, să aruncăm, să ştergem praful, să abandonăm noi ce nu ne face bine sau să nu mai intrăm în contact cu aceiaşi oameni pe care i-am întâlnit în diferite ipostaze, în diferite forme.

Și pentru că este luna iubirii, puteți folosi această Lună Plină în Leu și să vă dați seama ce declanșează celălalt în voi şi să vă daţi seama că nu este vorba doar despre el/ea, ci şi despre voi.

Urmăreşte aici emisiunea completă despre Luna Plină În Leu, prezentată de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu frici și emoții

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

pixel