Luna Plină în Gemeni de pe 8 decembrie. Daniela Simulescu vorbește despre decizii și evenimente marcante -VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 8 decembrie, avem Lună Plină în semnul Gemenilor. De aceea, vorbim despre testare, experimentare sau schimbare. Luna va fi și în conjuncție cu Marte retrograd, așa că vei vrea să reiei unele idei și să le pui în practică. Acest eveniment îi va afecta îndeosebi pe cei cu un marcaj mobil în astrograma natală, precum Gemenii, Săgetătorii, Fecioara și Peștii. Luna Plină înseamnă și decizii sau evenimente marcante.  

Care va fi atmosfera dată de Luna Plină în Gemeni, de pe 8 decembrie? Să nu uităm că pe aceeași dată, avem și o opoziție între Soarele din Săgetător și Marte retrograd din Gemeni, așa că te poți lovi de furia celor din jur, acasă sau la serviciu. Vei fi nevoit să înveți să negociezi, să faci compromisuri sau să accepți radical ceea ce ți se întâmplă. Iată ce spune Daniela Simulescu despre acest fenomen astrologic important!

În dimineața de 8 decembrie, avem o Lună Plină în Gemeni. Lângă Lună, avem și Marte retrograd, tot în Gemeni. Ei bine, persoana care are o Conjuncție Lună-Marte în harta natală va spune tot ce simte, dar într-un mod tăios. În preajma acestei date, avem o Lună Plină care provoacă discuții, certuri și diferite controverse. Cel mai mult resimt Gemenii, Peștii, Fecioara și Săgetătorii, care vor fi mai irascibili.

Când vorbim de Gemeni, vorbim și de schimbări, dar energia Săgetătorilor este una abstractă. Astrograma momentului spune că avem un ascendent în Scorpion. Deci, este clar că vor apărea schimbări, unele chiar radicale. În schimb, aceste modificări pe care unii le vor face pe data de 8 decembrie o să-i supere pe cei din jur. Din păcate, energia Gemenilor se referă și la bârfă, la meschinării sau comentarii.

Totodată, Daniela Simulescu spune că această Lună Plină în Gemeni ne poate ajuta să luăm o altă decizie, pe ultima sută de metri, chiar dacă putem răni orgoliul celor din jur. Schimbările vin cu greutate, mai ales că mulți, pe acest final de an, pot să-și găsească un alt job sau o altă relație. Energia Gemenilor își dorește să ne învețe că există diversitate și nu suntem toți la fel. 

Fiind vorba despre Marte Retrograd, care este lângă Luna Plină în Gemeni și despre Mercur care apropie de retrogradare, o să spui lucruri pe care nu le-ai spus mult timp, mai ales în cadrul relației. Vor fi declarații, decizii și cuvinte aruncate, alături de multă anxietate, legată de multe aspecte din viața ta. Pe scurt, ești ca o oală sub presiune pe data de 8 decembrie, mai ales dacă ai marcajele despre care vorbeam.

Cu ajutorul Lunii Pline în Gemeni, te poți întoarce la ceea ce nu ai spus la momentul potrivit. Deși par cuvinte spuse în grabă sau decizii pripite, sunt doar lucruri pe care nu ai avut curajul să le faci. În final, s-ar putea să ai și niște dezamăgiri și îți dai seama că unii dintre oamenii de lângă tine nu erau ce păreau. Sau, de fapt, că tu ai vrut să-i vezi într-un anumit fel.

Ai grijă și la drumuri în această zi. Dacă ești șofer, nu te urca la volan nervos sau prea obosit, ci lasă-i pe alții să te ajute. Poți fi și mai tăios în această zi când vine vorba de mesajele trimise pe telefon sau de postările pe care le faci pe site-urile de socializare. O Lună Plină în Gemeni reușește să te zăpăcească și aduce haosul în care crezi că vei găsi o oarecare ordine. Doar cu mulți nervi, unii dintre noi vor reuși să spună adevărul.

Acest eveniment nu se întâmplă degeaba, ci vine cu schimbări care te transformă și care, până la urmă, îți fac bine. Îți oferă multe lecții, fie plăcute, fie neplăcute. Odihnește-te și dormi mult în ziua de 8 decembrie, plimbă-te și renunță la scenarii inutile, care îți consumă nervii și timpul.

Urmărește emisiunea completă, cu astrologul DC News Daniela Simulescu: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel