Lună Plină în Fecioară pe 24 februarie: O perspectivă matură asupra fericirii
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 24 februarie, are loc o Lună Plină în semnul Fecioarei. Va aduce momente de neîncredere în forțele proprii și riscul de a ne lăsa influențați. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce informațiile despre acest eveniment!

Evenimentul are parte de mai multe aspecte. Nu avem doar Soarele în Pești și Luna în Fecioară, ci Soarele este însoțit de Saturn.

Saturn obosește, îmbătrânește, plictisește, aduce stări depresive, iar Soarele în Pești este visător, are speranță, vrea să evadeze și să-și imagineze. Saturn arată realitatea exact așa cum este și oprește imaginația. Te aduce cu picioarele pe pământ.

Luna Plină în Fecioară se poate resimți mai mult în astrogramele celor cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Dacă ai unul dintre semnele menționate, ai putea trece printr-un moment în care un proces se finalizează. Vei ști un lucru sigur. Poate că ai așteptat mult timp să se întâmple ceva și nu ai mai avut speranță. Lucrul pe care-l așteptai ajunge la un final, dar nu vei fi atât de fericit pe cât ți-ai fi dorit.

Luna Zăpezii. Tot ce trebuie să știi despre Luna Plină din februarie

Soarele și Mercur se află lângă Saturn. Când are loc o asemenea conjuncție, reușitele trebuie celebrate precum un adult, nu ca un copil. Poate ai fost surprins de unele persoane cu câtă maturitate abordau succesul. Acei oameni considerau că au muncit pentru ce au. O Lună Plină în Fecioară vorbește despre hărnicie, organizare, disciplină, limitări, dar și de neajunsuri, austeritate.

Chiar dacă vei primi o veste pe care o aștepți de mult timp, nu te poți bucura cu adevărat.

O Lună în Fecioară și o conjuncție Soare-Saturn aduc neajunsuri, ajustări financiare, austeritate și schimbări neplăcute în câmpul muncii. Este posibil să fii nevoit să înveți cum se trăiește într-un stil cât mai simplist.

Dacă era doar Soarele în Pești, această Lună Plină nu era atât de dură. Dar din cauza alăturării lui Saturn, nu mai este atât de ușor. Saturn usucă și te seacă de energie.

Astrologii internaționali despre Luna Plină în Fecioară de pe 24 februarie: ”Este momentul să fim disciplinați!”

O Lună Plină vorbește despre sănătate. Arhetipul Fecioarei se referă la sănătatea fizică, iar arhetipul Peștilor la cea emoțională. Prin urmare, va fi afectat tot ceea ce înseamnă sistem medical și angajați în acest domeniu. Vor avea parte de noi proceduri și decizii. Există posibilitatea și unor proteste pentru a-și cere drepturile. Orice hotărâre luată acum, care conduce la și mai multă austeritate, o să dăuneze enorm. "Sănătatea sistemului medical la finalul lunii februarie, nu prea există. Nu doar la noi în țară, cât și la nivel mondial. Laitmotivul austerității este în aer în toate instituțiile, nu doar în cele de sănătate.", conform Danielei Simulescu.

Acest eveniment te obligă să te gândești și la mediu. Intrarea lui Saturn în Pești de anul trecut și până în 2026, aduce secete, inundații și tot felul de situații climatice neobișnuite. Trebuie să respecți natura și să ai grijă de ea.

Cei cu marcaj mutabil este necesar să rămână cei mai atenți în timpul Lunii Pline de pe 24 februarie. Irascibilitatea, nervozitatea, lipsa somnului și multe limitări își vor face simțită prezența din plin. Nu mai puteți funcționa la fel ca până acum. Schimbarea care trebuie făcută ține de maturizare și acceptare a condiției de muritor, care presupune multe aspecte care nu pot fi controlate.

Efectele Lunii Pline se pot extinde pe mai multe zile, nu doar atunci când are loc.

Lună Plină în Fecioară pe 24 februarie. Influența pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel