Lună Plină în Fecioară pe 24 februarie. Influența pentru FIECARE zodie/ascendent
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 24 februarie, vom avea o Lună Plină în semnul pragmatic și perfecționist al Fecioarei. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

Când vorbim despre arhetipul Fecioarei, aducem în discuție austeritatea, matematica, eficientizarea și optimizarea. Dacă vorbim despre cel al Peștilor, avem dizolvare, haos și confuzie. Când aceste două semne sunt în opoziție, sunt nevoite să negocieze.

De data aceasta, Soarele se va afla în conjuncție cu Saturn, ceea ce va aduce momente de neîncredere în forțele proprii și risc de a ne lăsa influențați. Luna Plină va afecta mai mult pe cei care au în astrograma natală marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată previziunile pentru fiecare nativ!

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină se petrece pe axa 6 -12. În primul rând, trebuie să ai grijă de sănătatea ta. După aceea, va fi nevoie să fii mai atent la relațiile cu colegii. Îți trebuie puțină austeritate. Chiar dacă vei simți că îți pierzi din energie și că depui efort suplimentar, totul este pentru sănătatea ta și pentru a te elibera. Pot apărea schimbări sau decizii și în plan profesional.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină are loc în casa a cincea. Este un moment important pentru relațiile cu prietenii sau copiii (sau cu ideea de a avea copii). Recomandarea pentru tine este să-ți dai seama cât îți oferi ție și cât celorlalți. Este necesar să cântărești această situație.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Plină va fi pe axa 4-10. Se vor întâmpla tot felul de evenimente în familie și nu te vei mai putea concentra la carieră. Vorbește deschis cu superiorii tăi și explică-le că treci printr-o perioadă mai grea. Pune-le în vedere că vei încerca să-ți finalizezi proiectele, doar că pot apărea întârzieri sau amânări.

Astrologii internaționali despre Luna Plină în Fecioară de pe 24 februarie: ”Este momentul să fim disciplinați!”

Rac/Ascendent în Rac

Poți lua decizii în legătură cu formele de învățământ. Poate insiști pe unele examene, o facultate sau un curs și nu vei obține rezultate, chiar dacă ai încercat. Trebuie să renunți. Nu are rost să continui dacă nu îți mai este pe plac. Este un moment greu pe care trebuie să-l accepți. Dacă alegi să nu mai continui, te vei simți mai liniștit și împăcat. Totodată, astrologul îți mai recomandă să ai grijă la călătorii, dar și cui îi iei apărarea. Ferește-te de proteste, dezbateri sau greve.

Leu/Ascendent în Leu

Luna Plină va avea loc în casa a 2-a, cea a banilor. Te-ai putea confrunta cu o situație care să reflecte starea reală a bugetului tău. Dacă până acum te-ai bazat că poți cheltui fără probleme, poate apărea un eveniment care te va face să realizezi că nu mai ai banii pe care îi aveai înainte și că trebuie să trăiești cu mai puțin.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Plină are loc în semnul tău. Pentru că este în opoziție cu Saturn, vorbim de sănătatea ta versus sănătatea celorlalți. Recomandarea Danielei Simulescu este să nu te gândești doar la ceilalți, ci și la tine. În plus, trebuie să ai în vedere câte sacrificii faci pentru unii și alții.

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină este în casa a 12-a. Trebuie să ai grijă de sănătatea celor dragi și la obiceiurile nefavorabile pe care le ai. Fii mai atent și la oamenii pe care îi aduci în viața ta, chiar dacă ție îți place să fii sociabil. Ți-ar prinde bine o perioadă de solitudine. La locul de muncă, te-ai putea lovi de orgoliul unor persoane, iar acest aspect te-ar putea supăra.

Luna Zăpezii. Tot ce trebuie să știi despre Luna Plină din februarie

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Relațiile cu copiii vor trece prin ajustări, dar și prin tristețe. Cei mici pot fi oglinda ta, iar așa îți vei da seama de problemele pe care le ai. Dacă nu ai un copil, această Lună Plină îți arată cât de tare fugi de iubire și cum nu te lași iubit cu adevărat. Poate că simți că vulnerabilitatea față de cineva îți aduce pierderi. Acestea se vor produce oricum.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Plină se petrece în casa a 10-a. Ai nevoie de maturizare în carieră. Trebuie să accepți că șefii nu se pot schimba și că este posibil să nu ai posibilități de avansare. Totodată, conștientizează sarcinile pentru care ești responsabil. Pot apărea incidente neplăcute, chiar dacă tu ai făcut totul bine.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Plină este în casa a 9-a. Aduce multe încurcături în planul administrativ. Pot apărea probleme cu facturile, contractele, documentele. Totuși, este un moment nemaipomenit pentru a citi câteva cărți educative. Lasă-te purtat și de partea non-pragmatică a vieții.

Mercur în Pești de pe 23 februarie: Un tranzit nemaipomenit pentru toleranță și inspirație

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Plină va fi în casa a 8-a, în opoziție cu conjuncția Soare-Saturn din casa a 2-a. Apar situații legate de credite, de finanțări sau refinanțări. Băncile ți-ar putea pune condiții diferite față de ceea ce credeai. Dobânzile ar putea să nu fie pe placul tău. Trebuie să nu mai cheltuiești la fel de mult. Și alte resurse ale tale vor fi afectate, cum ar fi: timpul, energia, talentele pe care le ai. Pot apărea discuții legate de moștenire sau împrumuturi.

Pești/Ascendent în Pești

Ai o Lună Plină în casa a 7-a. Acest eveniment îți poate aduce decizii pe plan relațional, mai ales unele pe care le-ai amânat. Poate fi un moment revelator în care îți dai seama că nu mai poți sta într-o relație. În plan profesional, ai putea simți că anumite negocieri pe care le-ai făcut nu sunt respectate. Evită atașamentul față de persoane care nu-ți sunt familie și prieteni.

Citește și Lecțiile lui Mercur în Pești pentru fiecare zodie/ascendent.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel