Luna Plină din Berbec pe 17 octombrie. Revelații și previziuni pentru fiecare semn din zodiac
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Peste trei zile, vom avea o Superlună Plină în primul semn din zodiac, cel al Berbecului. Iată recomandările pentru fiecare zodie, oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu.

Pe 17 octombrie, astrele ne pregătesc o Superlună Plină în Berbec. Această lună se va afla în conjuncție cu Chiron retrograd și va forma un careu cu Marte în Rac, ceea ce sugerează că ne așteaptă câteva evenimente surprinzătoare. Berbecul este legat de curaj și de o anumită furie. Va fi interesant de observat în ce direcție se vor dezvolta conflictele, dar și unde vom găsi resursele necesare pentru a ieși din situații dificile.

Nativii cei mai afectați vor fi cei născuți în semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. 

Superlună Plină în semnul Berbecului, pe 17 octombrie. Daniela Simulescu: "Va fi ca o găleată de apă rece peste față!”

Berbec/Ascendent în Berbec

Superluna Plină se întâmplă în semnul tău, așa că te va activa pe absolut orice plan. O să întâlnești o versiune de-ale tale care nu îți place, una furioasă, supărată, dezamăgită, resemnată. Dar aceasta va fi umbra ta, de fapt. Drept urmare, s-ar putea să fii mai irascibil, mai supărat, fără un motiv anume. Ai tot felul de stări emoționale greu de digerat și oamenii din jur te enervează. Astrologul îți sugerează să mai tai din lucrurile care nu îți fac bine. Să mai tai răul de la rădăcină. 

Taur/Ascendent în Taur

Superluna Plină are loc în Casa a douăsprezecea, așa că oboseala este destul de puternică în această perioadă. Luna Plină activează Casa 6-12, așa că, indiferent de câți ani ești în câmpul muncii, ai face bine să îți eficientizezi un pic procesul acesta, rutina, astfel încât să îți consumi energia într-un mod optim. Somnul și odihna zilele acestea sunt prioritare. Dacă nu ai mers până acum la medic, ar fi cazul.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Plina activează Casa a unsprezecea. S-ar putea să ajungi într-un punct în care să îți dai seama că ai atins o limită, mai ales în ceea ce privește unele planuri de viitor. O Lună Plină în Berbec zice "N-ai să vezi!” Pe moment apare supărare, dezamăgire, dar trebuie să te liniștești și să eviți orice comparație cu prieteni, cunoscuți, apropiați. În caz contrar, îți vei face rău. Devii dependent de stres. Nu îți seta unele obiective doar pentru a demonstra unora și altora ceva.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină este în Casa a zecea. Mulți vor trece prin situații sau schimbări la locul de muncă, unele nu foarte plăcute. Dacă trebuie să îți cauți un loc de muncă, nu o vei face pentru că vei simți că este cazul de o schimbare. Nimic nu se va întâmpla în mod firesc, ci va fi și cu ceva scandal. În același timp, această Superlună te învață câte ceva despre ce înseamnă să fii om, despre ce contează cu adevărat în viața ta. Trecând peste familie și carieră, acest eveniment s-ar putea să îți dea o revelație. 

Superluna Plină în Berbec de pe 17 octombrie. Afirmații care aduc dinamism, starturi noi și neînfricare

Leu/Ascendent în Leu

Unde știai că ai dreptate, s-ar putea să descoperi că nu este chiar așa. Vei descoperi și că nu le știi pe toate. Îți atingi niște limite, care pot să apară în urma unor călătorii, a unor studii, a unor examene sau a unor decizii pe plan profesional și financiar care nu îți convin. Dar nu te supăra, fiindcă aceste limite sunt firești. Doar din greșeli vei învăța și vei putea să mergi mai departe. Fii mai blând cu propria persoană. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Această Superlună Plină la tine activează Axa 2-8, axă financiară. Unii pot descoperi că nu se mai pot baza pe sprijinul altora, al familiei, al partenerului. Dacă ești într-un proces de divorț, de partaj, de succesiune, în negocieri, este o perioadă foarte grea. Dacă primești sprijin, s-ar putea totuși să vină cu anumite condiționări. În jurul datei de 17 octombrie, ar fi bine să îți dai seama de cine ești dependent și să înveți să te descurci mai mult pe cont propriu.

Balanță/Ascendent în Balanță

Ești unul dintre protagoniștii acestui eveniment. Superluna Plină se petrece în Casa a șaptea. Teoretic, acest eveniment poate să vină cu despărțiri, cu descoperiri neplăcute din partea partenerului, cu scandaluri, conflicte. Acest eveniment te învață să nu aștepți tot timpul ca partenerul să facă ceva, pentru că poate să facă și lucruri care nu îți convin. Dacă în jurul tău apar conflicte sau scandaluri, nu te implica acolo, pentru că vor fi unele exagerate. Partenerul poate spune lucruri dureroase sau prea grele pentru tine. Ești singur? Nu te grăbi să intri într-o relație, fiindcă s-ar putea să o faci doar ca să acoperi un gol.

Pe 17 octombrie, avem Luna Vânătorului. Despre ce vorbește această Superlună Plină, potrivit Almanahului Fermierilor?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ai foarte mult de muncă. Toată lumea vrea ceva de la tine, iar tu vrei să le faci tuturor pe plac. Ești dornic, vrei să fii cât mai competitiv, dar nu îți iese, mai ales pentru că depinzi de alți oameni. Trebuie să îți gestionezi altfel această ambiție, în mod practic, nu doar să îi arăți unui coleg de muncă faptul că ești mai bun ca el. Folosește ambiția doar acolo unde este cazul. Luptele de putere de la locul de munca îți fac foarte mult rău. Ai grijă și la vicii, la dependențe, la obiceiurile negative pe care le ai de multă vreme. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Superluna Plină se petrece în Casa a cincea și nu îți aduce prea mari neplăceri. Totuși, trebuie să ai foarte mare grijă la relațiile cu copiii, indiferent că sunt mai mici sau mai mari. Nu le cere să fii cum vrei tu. Nu le comenta anumite acțiuni doar pentru că tu nu le-ai fi făcut. Este momentul în care trebuie să faci o delimitare clară între personalitatea ta și cea a copiilor. Dă-ți mai mult timp și spațiu să îi observi, așa cum sunt ei și nu încerca să îi modelezi. Cu cât vei încerca să te implici mai mult sau să îi convingi să îți facă pe plac, cu atât îi vei deraia mai mult de la drumul lor. Și atunci vor apărea și reproșurile. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Și tu vei fi destul de afectat de această Superlună Plină. Se petrece în Casa a patra și pot apărea probleme legate de planul imobiliar. Se strică ceva prin casă, trebuie să vinzi, să cumperi, nu se mai întâmplă ceva la timp. Apar certuri cu vecinii, cu administrația, cu proprietarii. Dar apar și probleme cu familia, pentru că Luna se întâlnește cu Chiron în Casa a patra. Sunt foarte multe emoții îmbuteliate și foarte multe ciocniri și momente în care toți ne pierdem cumpătul din nimic. Nu este momentul nici să dai sfaturi altora despre cum să procedeze, pentru că le poți face mai mult rău decât bine.

Ritualuri puternice pentru Superluna Plină în Berbec. Îmbrățișează curajul!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Superluna Plină se petrece în Casa a treia, așa că discursul tău vă fi destul de puternic, de intens, puțin dramatic pe alocuri. Dacă ți se pare că ești acuzat pe nedrept, o să iei foc. Când Luna se întâlnește și cu Chiron, primești vorbe care dor, dar și tu le arunci către ceilalți în același mod. Este o perioadă propice să citești o carte care să îți aducă revelații, să înveți ceva să îți pună creierul în mișcare. Orice durere acum poate fi transformată în ceva care să îți folosească. Stai departe de discuțiile cu oamenii care suferă acum, nu te încărca și cu problemele lor. 

Pești/Ascendent în Pești

Superluna Plină se petrece în Casa a doua, așa că banii dor sau faci ceva cu ei care s-ar putea să doară. Cum e cu Luna lângă Chiron în Casa a doua? Te poate tenta să faci bani într-un mod nepotrivit sau te face să cheltui, și apoi să suferi că nu mai ai bani. Este foarte important să ai o relație cât mai echilibrată cu banii, cât mai liniștită. Nu îi da pe nimicuri dar nu deveni nici cel mai zgârcit. 

Vezi emisiunea completă aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Mercur în Scorpion, din 13 octombrie. Ce lecții aduce pentru fiecare zodie?

Sursă foto: Freepik

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Lună Plină și Venus în Săgetător

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Superlună Plină în semnul Berbecului, pe 17 octombrie. Daniela Simulescu: "Va fi ca o găleată de apă rece peste față!”

pixel