Luna Plină din 18 septembrie este începutul sfârșitului în numerologie. Ne așteaptă doi ani de schimbări drastice!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Anul viitor vom fi sub influența numărului 9, care este strâns legat de energia Peștilor. Iată ce se va întâmpla cu ocazia Lunii Pline!

În 2025, energia colectivă va fi marcată de numărul 9, care reprezintă sfârșitul unui ciclu în numerologie. Deci, despre ce vorbim în anul următor? Bineînțeles, despre multe capitole încheiate.

Din punct de vedere astrologic, toamna este marcată de sezonul eclipselor, care vor produce multe schimbări în viețile noastre. În noaptea dintre 17 și 18 septembrie, am avut prima eclipsă de Lună, care ne poate aduce multă confuzie.

Zac este un numerolog internațional. Pe canalul său de TikTok, unde are 146k urmăritori, ne-a vorbit despre impactul Lunii Pline/Eclipsei de Lună în numerologie.

Eclipsa de Lună din 18 septembrie va marca începutul sfârșitului pentru multe aspecte din viața ta, mai ales dacă te-ai născut pe 9, 18, 27 sau dacă ai cifra destinului 9.

Avem o Lună Plină în Pești, iar între Pești și numărul 9 există o corelație directă, ambele purtând o energie similară. De asemenea, are loc o eclipsă care activează toate semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești). Numărul 9 este cel mai mutabil număr. Luna Plină luminează întotdeauna întunericul și ceea ce este ascuns.

Peștii reprezintă cea mai profundă parte a subconștientului uman, iar numărul 9 este conștiința umană însăși. Darul special al numărului 9 este înțelegerea conștiinței și a subconștientului uman. Așadar, această Lună Plină va lumina multe dintre aspectele întunecate și ascunse din tine, pe care ai încercat să le îngropi adânc. Acestea pot fi chiar lucruri de care ai uitat și care vor reapărea, iar Luna Plină te va forța să te confrunți cu ele pentru a începe o nouă călătorie.

2025, anul predării și compasiunii. Care sunt lecțiile din numerologia anului 9?

Această Lună Plină în Pești va afecta pe toată lumea, dar efectul depinde de casele astrologice în care ai Fecioară, Pești, Gemeni și Săgetător.

„Când am spus că asta marchează începutul sfârșitului pentru multe aspecte din viața ta, este adevărat, pentru că urmează să trecem printr-un ciclu de doi ani, iar acesta începe cu această Lună Plină în Pești. Anul viitor, 2025, fiind un an cu numărul 9, va fi punctul culminant al acestui ciclu, iar anul următor va aduce reziduurile și efectele secundare, aș spune. Iar pentru toți cei care poartă în ei energia numărului 9 într-un fel sau altul, poți fi sigur că universul va aplica o presiune imensă. Dar nu poți crea diamante fără a pune cărbunele sub o presiune semnificativă, nu-i așa? Ca cineva care poartă energia numărului 9, ai un rol special de jucat pe scena lumii, pe măsură ce ne apropiem de epoca Vărsătorului”, spune numerologul.

Așadar, Universul te va pregăti pentru asta. De asemenea, acesta este momentul perfect pentru manifestare, deoarece semnele care vor fi puternic activate în această perioadă de doi ani vor fi cele mutabile. Manifestarea în sine este mutabilă. Așa că cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine este să-ți valorifici abilitățile de manifestare.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?