Luna Nouă: prilej pentru setarea dorințelor. Care este cheia îndeplinirii lor?
Autor: , Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 20 ian 2023, 10:38
Mâine, pe 21 ianuarie, vom avea prima Lună Nouă din 2023, în semnul Vărsătorului. Nu este un eveniment simplu, pentru că Luna va fi în opoziție cu Lilith (conjuncție cu Priap) și în sextil cu Jupiter din Berbec. Din punct de vedere simbolic, se deschide o etapă a începuturilor. Iată care sunt pașii importanți pentru îndeplinirea dorințelor!

Luna Nouă reprezintă prima fază lunară a lunii - și cea mai ușor de ratat dacă nu eşti atent când are loc. În această fază, luna vine între soare și pământ și pare să dispară. Acest lucru se datorează faptului că partea umbrei lunii este orientată spre pământ, făcând luna invizibilă.

Odată cu Prima Lună Nouă din 2023, vine un moment bun pentru a ne face planuri sau pentru noi începuturi. Luna Nouă în Vărsător ne vorbește despre deschidere, prospețime și relaxare. Vărsătorul reprezintă ceea ce este mai sus de cer, iar energia sa aduce în discuție revoluția, remixarea, inovația și prospețimea. Arhetipul Vărsătorului se ține departe de turmă.

Când vorbim despre o Lună Nouă, este și o perioadă ideală pentru noi intenții sau ritualuri. Pe 21 ianuarie 2023, este în sfârșit momentul să ne gândim cu seriozitate la planurile pentru acest an.

1. Fii recunoscător și acționează

Odată cu acest fenomen astrologic, poți face ceva pentru dorințele tale. Discută și verbalizează! Dacă ai nevoie de un proiect nou sau vrei să îți dezvolți o afacere, nu mai sta. Informează-te pe internet, sună cunoștințele, rudele și prietenii, interesează-te de tot ce este nou și asigură-te că ai un plan bine pus la punct. Soluțiile pot să apară de unde te aștepți mai puțin.

Nu în ultimul rând, lucrează mai mult cu tine însuți. Știi deja că toate răspunsurile se află în tine, așa că descoperă ce nu merge și ce nu ai vindecat încă. S-ar putea să-ți dai seama că ești mulțumit și cu micile bucurii ale vieții.

2. Meditează! Gândește-te la cine ești cu adevărat

Ca să-ți duci dorințele către îndeplinire, gândește-te dacă ele sunt reale sau nu. Vezi ce te face fericit, dacă acele dorințe nu sunt doar ecouri a ceea ce își doreau părinții pentru tine. Poate că tu vrei lucruri mai simple și mai precise, așa că merită să știi clar unde vrei să ajungi. Toate gândurile și dorințele tale trebuie să se alinieze cu personalitatea ta, dar și cu gândirea ta de la acest moment.

Sunt ideale planurile de viitor legate de interiorul nostru, care țin de autenticitatea noastră ca indivizi.

Luna Nouă este în opoziție cu Lilith, conjuncție cu Priapul. Așa că, dacă vrei să-ți setezi anumite intenții sau manifestări, acestea pot fi legate de vindecare. Mai ales că Priapul reprezintă traumele din primii ani de viață. Să fii mai liber pe dinăuntru, mai detașat.

3. Pune dorințele pe o foaie de hârtie și crezi în ele

Poți să te gândești la lucruri simple, menținând o notă realistă. Poate că ai nevoie de un loc de muncă ce îți oferă mai multe beneficii, un salariu pe măsura așteptărilor, o mașină mai bună sau un aparat mai performant. După ce le scrii, o să vezi că deja te vei gândi la un plan care să le ducă la îndeplinire. Poți găsi oamenii care să te ajute, resursele necesare, deodată vei vedea cum totul începe să se lege. 

Însă, este esențial să crezi în ele. Ca să facă la fel și Universul. Gândește-te că nimic nu îți poate sta în cale și că meriți tot ce este mai bun.

Astrosens îți recomandă să citești și: Ce să NU faci când e Lună Nouă. Cinci sfaturi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Romantism la COTE MAXIME pentru o zodie în 2023

Ne bucurăm de un an al iubirii! Și februarie va fi...

Influența Lunii Pline din Leu pentru fiecare zodie

Previziuni. Pe 5 februarie va avea loc Luna Plină din...


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Iubire de sine pentru Berbec, dinamism pentru Gemeni. Fecioarele trebuie să delege, Peștii au nevoie de disciplină

https://pixabay.com/

Mesajele astrelor pentru PATRU ZODII. Racii trebuie să aibă grijă la bani, Balanțele la excesul de zel. Săgetătorii pot avea tensiuni cu partenerul, la Capricorni apar negocieri

https://pixabay.com/

Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. Daniela Simulescu vorbește despre aspecte copleșitoare și situații tensionate - VIDEO

Freepik.com

Cele PATRU zodii care vor fi afectate de Luna Plină în Leu de pe 5 februarie

Cross parteneri