Luna Nouă: prilej pentru setarea dorințelor. Care este cheia îndeplinirii lor?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Mâine, pe 21 ianuarie, vom avea prima Lună Nouă din 2023, în semnul Vărsătorului. Nu este un eveniment simplu, pentru că Luna va fi în opoziție cu Lilith (conjuncție cu Priap) și în sextil cu Jupiter din Berbec. Din punct de vedere simbolic, se deschide o etapă a începuturilor. Iată care sunt pașii importanți pentru îndeplinirea dorințelor!

Luna Nouă reprezintă prima fază lunară a lunii - și cea mai ușor de ratat dacă nu eşti atent când are loc. În această fază, luna vine între soare și pământ și pare să dispară. Acest lucru se datorează faptului că partea umbrei lunii este orientată spre pământ, făcând luna invizibilă.

Odată cu Prima Lună Nouă din 2023, vine un moment bun pentru a ne face planuri sau pentru noi începuturi. Luna Nouă în Vărsător ne vorbește despre deschidere, prospețime și relaxare. Vărsătorul reprezintă ceea ce este mai sus de cer, iar energia sa aduce în discuție revoluția, remixarea, inovația și prospețimea. Arhetipul Vărsătorului se ține departe de turmă.

Când vorbim despre o Lună Nouă, este și o perioadă ideală pentru noi intenții sau ritualuri. Pe 21 ianuarie 2023, este în sfârșit momentul să ne gândim cu seriozitate la planurile pentru acest an.

1. Fii recunoscător și acționează

Odată cu acest fenomen astrologic, poți face ceva pentru dorințele tale. Discută și verbalizează! Dacă ai nevoie de un proiect nou sau vrei să îți dezvolți o afacere, nu mai sta. Informează-te pe internet, sună cunoștințele, rudele și prietenii, interesează-te de tot ce este nou și asigură-te că ai un plan bine pus la punct. Soluțiile pot să apară de unde te aștepți mai puțin.

Nu în ultimul rând, lucrează mai mult cu tine însuți. Știi deja că toate răspunsurile se află în tine, așa că descoperă ce nu merge și ce nu ai vindecat încă. S-ar putea să-ți dai seama că ești mulțumit și cu micile bucurii ale vieții.

2. Meditează! Gândește-te la cine ești cu adevărat

Ca să-ți duci dorințele către îndeplinire, gândește-te dacă ele sunt reale sau nu. Vezi ce te face fericit, dacă acele dorințe nu sunt doar ecouri a ceea ce își doreau părinții pentru tine. Poate că tu vrei lucruri mai simple și mai precise, așa că merită să știi clar unde vrei să ajungi. Toate gândurile și dorințele tale trebuie să se alinieze cu personalitatea ta, dar și cu gândirea ta de la acest moment.

Sunt ideale planurile de viitor legate de interiorul nostru, care țin de autenticitatea noastră ca indivizi.

Luna Nouă este în opoziție cu Lilith, conjuncție cu Priapul. Așa că, dacă vrei să-ți setezi anumite intenții sau manifestări, acestea pot fi legate de vindecare. Mai ales că Priapul reprezintă traumele din primii ani de viață. Să fii mai liber pe dinăuntru, mai detașat.

3. Pune dorințele pe o foaie de hârtie și crezi în ele

Poți să te gândești la lucruri simple, menținând o notă realistă. Poate că ai nevoie de un loc de muncă ce îți oferă mai multe beneficii, un salariu pe măsura așteptărilor, o mașină mai bună sau un aparat mai performant. După ce le scrii, o să vezi că deja te vei gândi la un plan care să le ducă la îndeplinire. Poți găsi oamenii care să te ajute, resursele necesare, deodată vei vedea cum totul începe să se lege. 

Însă, este esențial să crezi în ele. Ca să facă la fel și Universul. Gândește-te că nimic nu îți poate sta în cale și că meriți tot ce este mai bun.

Astrosens îți recomandă să citești și: Ce să NU faci când e Lună Nouă. Cinci sfaturi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să-și ceară iertare de la partener

pixel