Lună Nouă în Vărsător pe 10 februarie. Influența pentru FIECARE zodie/ascendent
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 10 februarie, vom avea o Lună Nouă în semnul revoluționar al Vărsătorului. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce recomandările pentru fiecare zodie/ascendent. 

Acest eveniment ne vorbește despre originalitate. Vărsătorul reprezintă ceea ce este mai sus de cer, iar energia sa aduce în discuție revoluția, remixarea, inovația și prospețimea. Cei cu acest arhetip pronunțat în astrogramele natale se țin departe de turmă. În plus, Luna va fi în careu cu Uranus, și în conjuncție de semn cu Pluto și Mercur. Deci este un moment nemaipomenit pentru a te gândi cum să treci la următorul pas.

Din cauza prezenței lui Pluto, tot ceea ce începe în perioada aceasta are o componentă de instabilitate. Cu toate acestea, partea bună este că are și o componentă revoluționară. Chiar dacă nu începi nimic în perioada de Lună Nouă, trebuie să urmărești faptul că lucrurile deja au început să se schimbe.

O Lună Nouă nu are neapărat efecte imediate, conform astrologului. Mai mult ține de pregătire, organizare, pentru a vedea rezultatele după o vreme.

Iată previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a 11-a. Sunt două direcții importante: primul pas către viitorul apropiat și relația cu comunitatea din care tu faci parte, în special prietenii. Ai putea întâlni alți oameni sau să-ți dai seama că indiferent de vârstă, îți poți face alți prieteni. 

Ce aduce Mercur în Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 februarie

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă va fi în casa a 10-a. Dacă vrei puțină prospețime, ai putea să o cauți în zona profesională. Gândește-te ce poți face diferit din punctul de vedere al carierei în acest an. Fie că vrei să schimbi domeniul, să avansezi sau să încerci ceva mai neconvențional, este important să simți ce ți-ai dori să faci diferit.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă are loc în casa a 9-a și în același semn cu Mercur, guvernatorul tău. Este și Pluto acolo. Poți lua decizii de călătorie, să te înscrii la o facultate sau chiar să citești o anumită carte. Daniela Simulescu îți recomandă să explorezi. Ai nevoie de aventură în viața ta. Îndrăznește să studiezi și alte domenii față de cele cu care te-ai obișnuit.

Rac/Ascendent în Rac

Luna este guvernatorul tău și se petrece în casa a 8-a. Din punctul de vedere al teoriei astrologice, este un moment important. În acest moment, vorbim despre angoasele care nu-ți dau liniște. Poate ai anumite frici cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla cu cei dragi sau dacă cineva trece printr-un eveniment, empatizezi destul de mult. Caută vitalitate în interiorul tău. Încearcă să-ți dai seama că au fost destul de multe situații în care a trebuit să o iei de la capăt. Este important să realizezi că ai trecut peste momentele grele. Totodată, o altă recomandare ar fi să-ți deschizi un cont de economii. 

Ce trebuie să știe nativii Berbec, Gemeni și Balanță în luna februarie

Leu/Ascendent în Leu

Luna Nouă are loc în casa a 7-a, unde mai sunt Pluto și Mercur. Peste câteva zile, Venus și Marte se vor alătura. Cei singuri vor întâlni tot felul de persoane sau vor avea acces la alte grupuri, comunități. Poate te-ai ferit de o relație la distanță, de exemplu, dar acum vei fi deschis și către metode necovenționale. Cei care sunt într-o relație, au nevoie de o zi în care să se gândească cum pot revigora relația de cuplu. Ziua cu Lună Nouă este ideală. Dacă vrei să sărbătorești Sfântul Valentin sau Dragobetele, încearcă să faci ceva diferit cu partenerul, nu ceea ce-ai mai făcut deja în anii trecuți. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă va fi în casa a 6-a și în apropierea lui Mercur, guvernatorul tău. Astrologul îți recomandă să aduci puțină prospețime în stilul de viață. De exemplu, până acum poate cumpărai doar un anumit produs. Ar fi prielnic să te orientezi către altele pe care nu le-ai încercat. Dacă ai consultat tot felul de doctori, ai putea să te duci și către alt specialist. Alt sfat este să-ți schimbi relațiile cu colegii. Ține minte că aceștia nu îți sunt nici prieteni, nici familie. Este nevoie de detașare.

Balanță/Ascendent în Balanță

Pentru că Luna Nouă se petrece în casa a 5-a, pe tine te sprijină. Recomandarea pentru tine ar fi să te joci. Indiferent de vârstă sau experiență, ar trebui să încerci să te simți din nou copil. Ar fi bine să te și răsfeți. În urma acestor evenimente, poate apărea un oarecare egoism.

Horoscop chinezesc FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă va fi în casa a 4-a. Astrologul îți recomandă să-ți îmbunătățești estetica locuinței. Fie te muți sau aduci inovație acolo unde stai deja. Ai nevoie să-ți ușurezi viața. Ar trebui să abordezi relațiile cu familia într-un mod mult mai detașat.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Nouă se va petrece în casa a 3-a, unde mai sunt Mercur și Pluto. Sfatul pentru acest eveniment ar fi să înveți. Citește o carte, uită-te la un documentar sau privește o conferință. Încearcă să te ferești în a privi sfaturi date de celebrități, ci caută niște oameni simpli care vin cu ceva sincer de povestit.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Nouă are loc în casa a 2-a, unde sunt Mercur și Pluto. Urmează să intre Venus și Marte. Pentru o bună perioadă de timp, la tine va fi aglomerație. S-ar putea să te confrunți cu unele cheltuieli, obligatorii sau din situații neprevăzute. Cu prilejul acestui eveniment, te poți răsfăța sau să fii generos cu o persoană dragă. Nu trebuie să faci cadouri scumpe, ci unele care să conteze.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Acest eveniment se petrece pe Soarele/ascendentul tău. Recomandat ar fi să-ți schimbi înfățișarea. Poți face o vizită la un salon de înfrumusețare sau să mergi la o sesiune de cumpărături. Dacă vei schimba ceva la tine, vei atrage și un altfel de noroc. 

Pești/Ascendent în Pești

Luna Nouă are loc în casa a 12-a, ceea ce nu va fi tocmai pe placul tău. Acceptă ideea că la un moment dat trebuie să avansezi și să mergi mai departe. Pentru a face asta este necesar să-ți schimbi locul de muncă, să-ți iei la revedere de la niște colegi și să realizezi că vei pierde un stil de viață. Pe moment, ți se va părea înfricoșătoare ideea, dar trebuie să te obișnuiești. O Lună Nouă în casa a 12-a mai vorbește și despre vindecare, evoluție. Casa a 12-a are legătură cu sănătatea mintală și probleme de sănătate fizice. Dacă vei îndrăzni, o să-ți schimbi viața. Ai putea fi foarte influențabil. Deci este foarte important să te protejezi cât mai mult. 

Îți recomandăm și PATRU cifre ale destinului pentru care anul 2024 va fi unul norocos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel