Luna Nouă în Taur de pe 19 mai. Impactul pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Previziuni. Iată ce aduce Luna Nouă în Taur de pe 19 mai, de la astrologul DC News, Daniela Simulescu. 

Mâine, pe 19 mai, vom avea o Lună Nouă în semnul Taurului!

Vorbim despre o Lună Nouă la final de Taur, în ultimele grade. Soarele și Luna se vor afla în apropierea unei stele, pe nume Algol. 

De obicei, când Luna este conjunctă cu Algol, o să fim mai emotivi decât suntem de obicei. Și s-ar putea să ne confruntăm cu unele experiențe dificile. La toate astea, se adaugă și faptul că este posibil să ne simțim mai depresivi.

Este un moment propice pentru a îți face o nouă strategie financiară. Ar fi cazul să vezi care sunt obiceiurile proaste în acest sens și să le înlocuiești cu unele mai bune. Iar astrele chiar te ajută pentru că Mercur nu mai este retrograd.

De asemenea, o Lună Nouă în Taur vorbește mult despre securitate și despre a căuta un refugiu, mai ales din punct de vedere financiar. 

Așadar, dacă vrei să îți pui intenții sau să manifești ceva, acesta este laitmotivul evenimentului de pe 19 mai: refugiul. Interior și exterior.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în Casa a 2-a. Unde ai tu nevoie de siguranță? În zona financiară. Și asta poate să însemne economii, mai puține cheltuieli sau investiții mult mai eficiente.

Este o perioadă optimă să fii echilibrat din punct de vedere financiar și să te uiți atent la cheltuielile pe care le faci. Ai mare nevoie să te concentrezi asupra zonei resurselor.

Taur/Ascendent în Taur

Este clar că Luna Nouă se petrece în semnul tău. Îți atrage atenția, în primul rând, asupra modului în care te porți în relație. Bineînțeles, te poți gândi și la sănătate și la energia pe care o emani.

Trebuie să scapi de o anumită fațetă a personalității tale, astfel încât să funcționezi mult mai bine din punct de vedere relațional. Pentru că și Jupiter este în semnul tău și îți oferă mult exces de zel. Fă în așa fel să îți dai seama ce nu merge la tine, pentru ca relația ta să funcționeze. Ai nevoie de prospețime.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Din păcate, această Lună Nouă este în Casa a 12-a și nu este deloc palpabilă în ceea ce te privește. Și asta pentru că acea zonă este una obscură, ascunsă, undeva în subconștientul tău.

Ce ai putea face, concret? Să dormi mai mult, pentru ca totul să funcționeze mai bine. Refugiul tău trebuie să fie în somn și în odihnă. 

Rac/Ascendent în Rac

La tine, Luna Nouă se va petrece în Casa a 11-a, iar Marte se pregătește să iasă din semnul tău. Ce îți spune asta? Că trebuie să te miști.

Dacă vrei să folosești această Lună Nouă, ai putea să vezi cu mai mult optimism viitorul și să te încrezi mai mult în propriile forțe. Dacă ai trecut prin anumite eșecuri, privește-le ca pe niște lecții. Nu are rost să îți faci mai mult rău decât este cazul. 

Leu/Ascendent în Leu

Vei avea o Lună Nouă în Casa a 10-a, unde se află atât Jupiter, cât și Uranus. Dacă vrei, ar fi bine să îți dai seama că nu mai poți avea aceleași rezultate astăzi, cu atitudinea de acum 10 ani. Ai nevoie de prospețime în această zonă a carierei și a statutului.

Ai nevoie de un refugiu în zona carierei. Și de noi perspective.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se petrece în Casa a 9-a. Este recomandat să îți faci planuri de călătorie! Cuvântul de bază pentru tine trebuie să fie călătoriile, fie că este vorba despre simple vizite, drumuri în interes de serviciu sau pelerinaje. 

Și un weekend în care să te relaxezi pur și simplu undeva poate face minuni. Dacă nu ai posibilitatea să călătorești, o poți face măcar cu gândul. Uită-te la documentare în care să te bucuri de incursiunea în anumite țări și să afli mai multe despre istoria lor. 

Totodată, este un moment optim să alegi ce școală sau cursuri poți să urmezi. 

Balanţă/Ascendent în Balanţă

La tine, Luna Nouă atinge tot o zonă foarte ascunsă, Casa a 8-a. Această casă poate fi numită chiar "refugiul refugiului". Cumva, are legătură și cu partea financiară. Așa că trebuie să îți securizezi banii, mai ales cei pe care îi împărți sau îi dai altora.

De asemenea, este important să îți securizezi și toate temerile și toate fricile. Ai grijă și la secretele tale, nu le expune tuturor, ci discută cu persoanele care îți sunt cele mai apropiate, dacă simți nevoia. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă va avea loc în Casa a 7-a, unde este și Jupiter. Așa că va fi un moment de decizie. Poți lua decizii în relații, este vorba despre un grad de maturizare.

Trebuie să creezi ceva mai mult, să stai cu partenerul. Cu o Lună Nouă în Taur, este cazul să schimbi ceva, să discuți și să analizezi mai bine situația. Dacă ești singur, îți poți pune intenții referitoare la persoana pe care vrei să o găsești.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Refugiul tău trebuie găsit în muncă. Nu în locul de muncă sau în compania pentru care lucrezi, ci în ce muncești zi de zi. Că speli vase, că faci curat, că grădinărești sau orice altceva. Trebuie să îți găsești o activitate în care să te arunci. Să te echilibrezi și să te simți bine.

Vorbim mai degrabă despre ceea ce îți face ție plăcere. Ai puțin mai multă grijă de sănătatea ta.

Capricorn/Ascendentul în Capricorn

Ai o perioadă foarte plăcută, așa că nu ar strica să te bucuri de această Lună Nouă în Casa a 5-a. De fapt, ai face bine să îți găsești refugiul în plăcere, în fericire, în bucurie și în senzualitate.

Merită să râzi cu gura până la urechi! Ai nevoie de acest lucru!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Această Lună Nouă se petrece în Casa a 4-a. Casa a 4-a este din start, un refugiu. Ne gândim la casă, locuință, curte. Dar știm deja că deși mulți locuiesc undeva, nu își au refugiul acolo. 

Refugiul tău poate să însemne o simplă cameră din locuință. Un simplu colțișor în care să te simți bine și unde să te echilibrezi emoțional.

Poți decide să te împaci cu familia, să te muți. Se pot întâmpla foarte multe legate de acest refugiu.

Peşti/Ascendent în Peşti

Luna Nouă se petrece în Casa a 3-a. Refugiul se află chiar în gândirea ta. Trebuie să ai încredere în mintea ta, în logică. Nu în intuiție.

Găsește refugiul în modul în care iei decizii. Nu le lua împinși de la spate de nimeni. Este nevoie de o lentoare. Trebuie să fii mai metodic, mai pragmatic. 

Vezi aici emisiunea:

Citește și: 19 mai: Luna Nouă în Taur. Daniela Simulescu: "Cea mai bună zi pentru a planta ceva, la propriu și la figurat!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel