Lună Nouă în Rac pe 6 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 6 iulie vom avea un eveniment astrologic benefic, Luna Nouă în Rac. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Soarele și Luna se întâlnesc în Rac și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi și aduc alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului. De această dată, Luna Nouă beneficiază și de influența pozitivă a lui Venus. Este un moment foarte bun pentru intenții și proiecte noi legate de familie, casă și stabilitate emoțională. Cei mai avantajați de acest eveniment sunt nativii Rac, Scorpion și Pești.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a patra. Este un moment nemaipomenit dacă vrei să faci curățenie prin casă. Relația cu familia se poate îmbunătăți. Ai putea adopta o atitudine maternă sau paternă față de anumite persoane.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă se petrece în casa a treia. Găsește o activitate care să te provoace la nivel mental. Mintea ta trebuie să fie un burete care absoarbe multă informație. Recomandarea astrologului este să vorbești foarte mult cu persoanele dragi. Ai nevoie să îți extinzi limitele mentale.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă se petrece în casa a doua. Ai putea avea o altă perspectivă asupra resurselor. Adică va trebui să iubești mai mult banii. Luna Nouă în Rac îți spune că ai nevoie de stabilitate, dar că trebuie să te și răsfeți. Găsește o cale de mijloc.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă este în semnul tău. Face aspecte pozitive cu Venus. Ar fi bine să te gândești la jumătatea plină a paharului și să mulțumești pentru ceea ce ai. Recunoștința este un laitmotiv important pentru tine în jurul datei de 6 iulie.

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Leu/Ascendent în Leu

Luna Nouă se petrece în casa a douăsprezecea. Te va ține în spatele cortinei. Dar te pregătești de ieșirea pe scenă. Soarele va intra în semnul tău pe data de 22 iulie. Până atunci, ai nevoie să îți oferi câteva clipe de liniște.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă este în casa a unsprezecea. Vorbește foarte mult despre perspectiva ta legată de planurile de viitor, dar și despre cele care se leagă de oamenii din jurul tău. Este un moment foarte bun să cunoști și alte persoane.

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Nouă se petrece în casa a zecea, cea a carierei. Din punct de vedere teoretic, poți schimba ceva în mediul profesional. Dacă îți dorești un alt loc de muncă, un nou domeniu sau o altă echipă, poți începe să te gândești în mod activ unde îți dorești să fii pe plan profesional în următoarea jumătate de an.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă este în casa a noua. Este un moment nemaipomenit pentru călătorii, examene, dezbateri și discuții filosofice. Recomandarea astrologului este să vorbești puțin cu prejudecățile din tine. Încearcă să vezi și alte civilizații, culturi.

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Nouă se petrece în casa a opta. Te poate confrunta cu frici. Gândește-te la frica de sărăcie, de moarte și la cea de a pierde. Nu te lua prea în serios.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Nouă este în casa a șaptea. Ai putea avea șansa de a cunoaște un posibil partener. Dacă ești deja într-o relație, te poți conecta mai bine cu partenerul. Îți poți da seama că partenerul este oglinda ta. Tot ceea ce nu îți convine la acesta ar putea fi legat de tine.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Luna Nouă în casa a șasea, va trebui să te îngrijești mai mult de sănătate. Ascultă-ți organismul. Sfatul astrologului este să te privești precum un copil. Adică gândește-te bine ce are nevoie un bebeluș. Indiferent de vârstă, îngrijește-te ca și cum ai face-o cu un copil.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Nouă este în casa a cincea. Vorbește despre romantism, afecțiune și creativitate. Folosește acest eveniment pentru joacă. Mergi la un eveniment. Dacă ai copii, este ideal să faci lucruri cu aceștia. Ai nevoie să râzi și să plângi de bucurie.

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă în Rac de pe 6 iulie

Pe 6 iulie, avem o Lună Nouă în semnul Racului. Cei mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Cum se simte partenerul infidel după ce a comis fapta. Psihoterapeut: Nu mai poți să te prefaci și să minți!

Freepik.com

Crezi că partenerul tău este îndrăgostit de altcineva? Iată cum îți poți da seama!

Sursa: pixabay.com

Horoscop IULIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Freepik.com

Lună Nouă în Rac pe 6 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel