Lună Nouă în Rac pe 6 iulie: Momente tandre alături de familie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 6 iulie, vom avea o Lună Nouă în protectorul semn al Racului. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune cum putem folosi acest eveniment!

 

Luna este în domiciliu în semnul Racului. Prin urmare, cu toții ar trebui să ne simțim mai bine în propria piele. Arhetipul Racului vorbește despre rădăcini, siguranță, stabilitate și armonie. Soarele și Luna se întâlnesc în acest semn. Pe lângă acești doi aștri, o avem și pe Venus, care aduce o influență pozitivă acestui eveniment. În același timp, Soarele și Luna fac un sextil cu Marte.

Unii dintre voi ar putea dori o nouă casă, să renoveze și să redecoreze. Alții vor dori să-și întemeieze o familie. Totodată, ar putea apărea un eveniment important în familie. Toate acestea vor avea în spate un laitmotiv: acela al culcușului, al refugiului și al unui loc unde te simți cel mai bine.

Folosește această zi pentru a te ocupa de mediul înconjurător, de ceea ce îți aduce confort și de relația cu familia. Un alt aspect important este să te concentrezi pe sănătatea emoțională.

Vine un moment potrivit pentru a pune rădăcini, dar trebuie să te aștepți și la situații instabile. Cele mai bune ritualuri pe care le poți face acum sunt cele pentru grădină și casă. Gătește ceva bun, cumpără lucruri pentru casă și împacă-te cu familia. Îmbrățișează-i și bucură-te că sunt lângă tine.

Daniela Simulescu recomandă să îți schimbi perspectiva despre ceea ce înseamnă familie. Am crescut crezând că familia este cea clasică: doi părinți și un copil. Dar sunt multe familii în care există un singur părinte, în care bunicii își cresc nepoții sau în care nu există un copil. Trebuie să îi acceptăm pe toți în viețile noastre. Nu mai trebuie să existe prejudecăți în ideea de familie.

Lună Nouă în Rac pe 6 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Dacă ești singur, chiar și tu ai familia ta interioară. Creează-ți în jurul tău un refugiu. Poate ai anumite persoane cu care te simți bine. Familia nu înseamnă doar rude, ci și prieteni, oameni din comunitate.

Energia Racului este precum o îmbrățișare pe care ți-o acorzi ție sau altora. Dar intervine și un pic de naivitate pe care trebuie să o avem în viață. Oamenii cu foarte mult marcaj de Rac au tendința să se agațe de toată lumea și să încerce să-i salveze pe toți. Arhetipul Racului vorbește de a hrăni și a oferi, de a-i ajuta pe ceilalți să crească.

Prin urmare, cu ocazia acestei Luni Noi, îți poți accepta familia sau îți poți crea una. Poate fi și un animăluț. Creează-ți confort în jurul casei tale.

Luna Nouă îi va ajuta foarte mult pe cei cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Aceștia pot folosi evenimentul de pe 6 iulie într-un mod mult mai puternic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă în Rac de pe 6 iulie

Pe 6 iulie, avem o Lună Nouă în semnul Racului. Cei mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Cum se simte partenerul infidel după ce a comis fapta. Psihoterapeut: Nu mai poți să te prefaci și să minți!

Freepik.com

Crezi că partenerul tău este îndrăgostit de altcineva? Iată cum îți poți da seama!

Sursa: pixabay.com

Horoscop IULIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Freepik.com

Lună Nouă în Rac pe 6 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel