Luna Nouă în Rac, de pe 17 iulie. Recomandări pentru fiecare zodie și ascendent - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Mâine, urmează o Lună Nouă în semnul Racului. Află previziunile și recomandările pentru fiecare zodie/ascendent, de la astrologul Daniela Simulescu!

Pe 17 iulie avem Luna Nouă în Rac. Vorbim despre un eveniment special și vă explicăm imediat și de ce.

Având atât Soarele cât și Luna în Rac, atașamentele vor fi extrem de puternice, dar ne vom lovi și de un val foarte mare de creativitate, sensibilitate, nevoie de a proteja și de a fi protejați.

Mai ales din cauza faptului că Luna va fi în opoziție cu Pluto, reîntors în Capricorn. Am putea extinde energia familiei către punctul de înțelegere a faptului că toți suntem o mare familie, că putem avea cu toții viziunea unui nou pământ care are grijă de plante, animale, mâncare, dar și că avem grijă unii de alții.

Ne putem gândi la cum să îi ajutăm pe cei „bântuiți” de singurătate, tristețe, marcați de răni de abandon.

Nu uitați că Luna Nouă vorbește despre energia reînnoirii, despre intenții, despre planuri, despre ce anume dorim să facem în următoarea perioadă.

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Luna Nouă se petrece în Casa a 4-a. Tot ce ține de casă, de familie, de atașament, de așezare, toate încercările tale aici au niște secrete în spate. De exemplu, dacă ai de gând să te conectezi cu un verișor, există de fiecare dată un interes în spate. 

Când discutăm despre Casa a 4-a, aducem aminte de emoții și de echilibru emoțional. Așadar, este un moment să îți verifici statusul tău interior. Cum este "acasă" din punct de vedere interior. Poate că ai multă furie adunată în interiorul tău. Dacă îți dorești, caută niște supape emoționale.

Taur/Ascendent în Taur

O să ai o Lună Nouă în Casa a 3-a, în opoziție cu Pluto din Casa a 9-a. Cumva, este un moment bun să fii mai tolerant în discuțiile cu ceilalți. Poți să îți schimbi atitudinea față de oamenii cei mai apropiați sau să abordezi un alt limbaj.

Vei avea capacitatea uimitoare de a pune la aceeași masă și pe cei mai pregătiți, dar și pe cei mai puțin pregătiți. Reușești să proiectezi în exterior ceea ce ai înăuntrul tău.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Schimbările pe care le vei face pe plan financiar au alte motive ascunse, cu Luna Nouă în Casa a 2-a. Este aici o frică de pierdere, de sărăcie, așa că iei măsuri. Poate îți pui deoparte o parte din salariu. Gândește-te la asta: dacă vrei să ai o altă relație cu banii, învață să te uiți la ei potrivit, nici cu inferioritate, dar nici de pe o poziție de superioritate.

De fapt, merită să construiești o relație cu banii tăi. Una mai sănătoasă.

Rac/Ascendent în Rac

Da, Luna Nouă este în semnul tău. Iar tu ești emoție pură. Fiindcă această Luna Nouă este în opoziție cu Pluto din Casa a 7-a, o să fii oglinda celorlalți. Este o ocazie nemaipomenită să îți aduci aminte ce ai simțit și să te întrebi de ce ai simțit așa la un anumit moment. 

Organismul tău îți va da unele semnale când te afli în preajma oamenilor. Devine ca un fel de senzor așa că ascultă-l, pentru că oferă informații importante.

Leu/Ascendent în Leu

La Lei, această Lună Plină se petrece în Casa a 12-a. Și nu este neapărat un moment bun, cel puțin din punct de vedere teoretic, pentru că este în opoziție cu Pluto din Casa a 6-a. Arată că unii dintre acești nativi ar face bine să se îngrijească mai mult de sănătate. Dar depinde și cum o fac.

Pentru că, în momentul în care știi că mergi la un specialist, tinzi să ai o anxietate. Astrologul îți recomandă să schimbi ceva în atitudinea ta. Poți să schimbi și medicul, dacă ai nevoie. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pentru voi, această Lună Nouă în Casa a 11-a vă va creiona altfel viitorul. De fapt, reușește să îți îndepărteze un văl de pe ochi. Opoziția cu Pluto din Casa a 5-a îți arată că viitorul tău apropiat are nevoie de prospețime. Indiferent de vârsta pe care o ai, de statut, de experiența de viață, ai putea să stai puțin cu tine, să abordezi altfel lucrurile.

Observă ce simți în momentul în care te gândești la noi idei legate de viitorul apropiat. Chiar dacă poți simți teamă, te poți transforma într-o persoană mai deschisă.

Balanță/Ascendent în Balanță

Vei avea o Lună Nouă în Casa a 10-a. Și pentru că face o opoziție cu Pluto din Casa a 4-a, trebuie să te ții. Această Lună Nouă vine și după ce Nodul Sud a trecut în semnul tău. De fapt, tu chiar ai nevoie de echilibru. Mai ales că te poți simți tras din toate direcțiile.

Însă, dacă ești echilibrat, nici nu te deranjează ce se întâmplă. Dar dacă nu ești, o poți lua ușor razna. De asemenea, s-ar putea să vezi asta cel mai simplu din punct de vedere profesional. Nu îți ies lucrurile așa cum îți dorești, iar pe dinăuntru fierbi. Gândește-te ce decizii ale șefilor te enervează, ce te face să te simți precum un copil. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Avem de-a face cu o Lună Nouă în Casa a 9-a. Și cu Pluto în Casa a 3-a. Acest aspect nu are o foarte mare însemnătate pentru tine, care ai alte tranzite la care trebuie să fii atent. Însă, poți avea în vedere faptul că este o perioadă bună să călătorești, să explorezi.

Mergi la evenimente, discută cu tot felul de oameni, fără să ai preconcepții despre cineva.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ai o Lună Nouă în Casa a 8-a. Când Soarele și Luna se întâlnesc în această casă, se pierde multă energie. Și cum opoziția Lunii este cu Pluto din Casa a 2-a, este foarte posibil să se piardă și mulți bani. Este un moment în care te simți precum o marionetă, așa că merită să te întrebi de ce te victimizezi atât de mult.

Și dă-ți seama de faptul că nu ești ceea ce spun ceilalți. Stai cu tine și fă-ți un plan legat de finanțe. Care este relația ta cu banii? Poate vei descoperi că ai anumite credințe limitative. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Nouă se petrece în Casa a 7-a și Pluto este în semnul tău. Am putea spune că trăim vremuri istorice! Pluto îți va părăsi semnul anul viitor, unde se va mai întoarce abia peste sute de ani. Ce este recomandat pentru tine, mai ales că o Lună Nouă are efecte pentru următoarele șase luni?

Ai la dispoziție șase luni în care să te gândești la modul în care relaționezi. Mai ale din punct de vedere afectiv. Gândește-te la ce simți când îți vezi partenerul, așa cum este el cu adevărat. Dar și la comportamentul și la vorbele tale față de el.

Până anul viitor, când Pluto va ieși din semnul tău, ai ocazia să faci o transformare, legată de înfățișare, de sănătate, de tine ca persoană.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Nouă este în Casa a 6-a, cu Pluto în Casa 12-a. Cu siguranță, din 2008 și până acum, Pluto ți-a adus o mulțime de procese emoționale, descoperiri și transformări legate de psihic. Această Lună Nouă vrea ca voi să luați ce ați învățat în acești ani și chiar să aplicați, mai ales că a șasea casă vorbește de simțul practic. 

De asemenea, poți să tratezi altfel sănătatea, nu doar din perspectivă fizică, ci și din perspectivă emoțională.

Pești/Ascendent în Pești

Tu ai o Lună Nouă în Casa a 5-a, în opoziție cu Pluto din Casa a 11-a. Multe dintre pasiunile tale au în spate și alte motive. Poate că ele aduc multe daruri și pentru viitor. Mai îndepărtează din emoțiile negative, din fricile, din lipsa de control. 

Așadar, îți pot face bine aceste pasiuni, îți potolesc din emoțiile intense, dar negative. Te deconectează.

Poți să vezi și: Mantre/Afirmații pe care le poți rosti cu ocazia Lunii Noi în Rac de pe 17 iulie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel