Luna Nouă în Peşti. Astrologul Daniela Simulescu: "Credinţă, vindecare". Cum trebuie folosită această energie
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Luna Nouă în Peşti. Este despre credinţă, vindecare, într-o perioadă domnită de haos în contextul războiului din Ucraina. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, ne spune cum trebuie folosită această energie:

Luna Nouă în Peşti de pe 2 martie are loc în jurul orei 19:35. 

După o Lună Nouă în Vărsător la începutul lunii februarie, cea în conjuncţie cu Saturn, iată că avem o Lună Nouă în conjuncţie cu Jupiter. E o energie mai liberă, mai relaxată, mai pe fluxul Universului.

Citeşte şi: Horoscop. Luna Noua în Peşti: Cele ŞASE semne afectate!

Când vorbim de Lună Nouă, avem Soarele şi Luna în conjuncţie la acelaşi grad într-un semn, de data aceasta în semnul Peştilor. Acolo în avem şi pe Jupiter la gradul 14, iar Neptun va fi la gradul 22. Deci avem un stellium în semnul Peştilor. Avem deja patru planete, un marcaj puternic în acest semn.

Horoscop. Luna Nouă în Peşti: Vindecare

Când vorbim de semnul Peştilor, nu vorbim de zodie, ci de energie.

Vorbim vindecare!

Nu am insistat degeaba tot anul trecut despre faptul că anul 2022 este anul vindecării. Mă refeream la conjuncţia Jupiter - Neptun în Peşti de pe 12 aprilie, dar vorbeam şi despre faptul că Jupiter va face acest tranzit în anul 2022 prin Peşti.

Când Soarele (energia conştientă) şi Luna (energia inconştientă) se întâlnesc în semnul Peşti şi sunt împrejmuite de Jupiter şi de Neptun, vorbim despre dizolvare, despre anesteziere, un fel de dispersare. Totul este confuz, distorsionat, nu mai înţelegem nimic.

Această Lună Nouă e menită să ne dizolve tot ce ştiam noi despre lume, astfel încât să începem o nouă construcţie a noastră. 

Luna Nouă poate fi ca o cireaşă de pe tort, dar nu mişcă lucrurile. De fiecare dată când e Lună Nouă, nu vă gândiţi că se întâmplă neapărat ceva. 

Horoscop. Aspecte astrologice importante

Cu o Lună Nouă în Peşti, lângă Jupiter şi Neptun, mai ales că se petrece în casa a 6-a, vorbim despre vindecare, despre dizolvarea stilului de viaţă, despre renunţare. Energia Peştilor asta ne învaţă, că până nu renunţăm, până nu pierdem ceva, nu avem de unde să o luăm de la capăt. Energia Peştilor, fiind ultimul semn al zodiacului, avem nevoie să ne "ciuruim" puţin, după care, când vine Berbecul, ne recompunem. În energia Peştilor s-a golit ceva şi în energia Berbecului se umple iarăşi.

Energia Peştilor zice să dizolvi la ceva, să renunţi la ceva. De obicei, pe Lună Plină e bine să renunţăm la chestii fizice, concrete. pe Lună Nouă în Peşti, dacă ai un obicei care nu îţi prieşte, încearcă să îţi dai seama care este şi de ce îl ai. Vorbim mai ales despre obiceiurile pe care le ai în cadrul familiei.

Acest eveniment important are un ascendent în Balanţă. Şi Venus, guvernatorul Lunii Noi, se află în conjuncţie cu Marte şi cu Pluto din casa a 4-a. Şi când vorbim de casa a 4-a, vorbim şi despre nişte tipare pe care noi le-am moştenit în cadrul familiei, dar şi despre rudele care sunt bolnave atât în plan fizic, cât şi pe plan psihic.

Vă invit să vă daţi seama care sunt pornirile voastre, care sunt traumele voastre şi să încercaţi să le vindecaţi sau să implicaţi acea energie în ceva. Poate vă alegeţi un obicei prin care să daţi o formă furiei sau suferinţei.

Vezi aici emisiunea completă despre Luna Nouă în Peşti, prezentată de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel