Lună Nouă în Balanță pe 26 septembrie 2022. Frumusețe, armonie, pace, oare așa să fie? „Echilibrul din NOI”
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu ne aduce detalii despre energiile pe care le va aduce în viața noastră evenimentul astrologic care se va petrece în noaptea de 25 spre 26 septembrie 2022, odată cu Luna Nouă din semnul Balanței. 

O Lună Nouă înseamnă că avem Soarele și Luna în același semn, iar din punct de vedere simbolic, se deschide în fața noastră o etapă a începuturilor, deci putem să luăm un creion și o foaie și să ne „înarmăm” deja cu intenții, să vedem ce putem făuri pentru următoarea lună

Luna Nouă din semnul Balanței se va petrece pe 26 septembrie 2022, la ora 00:55 (ora României), conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. 

Este un moment în care ne gândim la viitor, medităm, începem ceva, ne punem intenții, spune astrologul Daniela Simulescu atunci când prezintă previziunile pentru acest eveniment astrologic. Semnul Balanței ne vorbește despre echilibru, iar de data aceasta, trebuie să găsim echilibrul ÎN NOI, înăuntrul nostru. Să ne punem ordine în ceea ce suntem cu adevărat, fără a ne lăsa pradă exceselor, promisiunilor fără fond și dorinței de validare. 

Soarele este ego-ul, este ceea ce ne constituie „vertebral”, însă Luna este ceea ce simțim, felul în care simțim. Va trebuie să facem pace între aceste două stări, exterioară și interioară. 

Citește și: Astrologii internaționali despre Luna Nouă din semnul Balanței de pe 26 septembrie 2022. „Ce văd ceilalți și eu nu văd?”

Opoziția cu Jupiter în Berbec (retrograd) arată că undeva vom oferi prea mult din noi, vom oferi din deja „prea-golul din noi” și vom exagera cu promisiunile sau cu estimările. 

„Gândiți-vă unde exagerați și unde promiteți mai mult decât este cazul”, vă îndeamnă astrologul Daniela Simulescu. Atunci când supraestimăm, ascundem, de fapt, o lipsă. Mai ai din ce să dai? Este balanța ta echilibrată? Toate promisiunile pe care (ți) le faci s-ar putea să fie mai amplificate decât de obicei și asta din cauza lui Jupiter, ceea ce s-ar putea să ducă ulterior la situații nu tocmai plăcute. Lucrurile pot crea un context pozitiv, doar dacă suntem echilibrați, dacă ne-am rezolvat problemele. 

„Se sparge cel care a oferit mai mult decât era cazul”, mai spune astrologul, mai ales că acest eveniment are și un Ascendent în Rac, ceea ce arată tot o formă de dăruire, de întoarcere către ceilalți. Energia Racului oferă, sperând că în acest fel se va pune pe sine la adăpost, însă din cauza arhetipului din care face parte, s-ar putea să rămână cu mâinile goale la final, nemaiprimind nimic înapoi din tot ce a dat. 

Energia Balanței se schimbă doar prin ceilalți, copiază cu ușurință ceea ce fac ceilalți pentru a le putea face pe plac, dar această energie ușor ezitantă ar trebui pusă în culorile potrivite pentru a înțelege mai exact de ce are nevoie de oglindire pentru a se simți bine, de ce trebuie să aștepte mereu validarea în glasurile celorlalți?Abia în momentul în care ne vom oferi nouă, vom atrage oamenii potriviți. 

Deși ar părea că aduce pacea, semnul Balanței este unul dintre cele mai conflictuale. Cei care au multă Balanță în astrogramă, sau Marte în Balanță în astrogramă, evită mereu conflictele, cresc într-un mediu în care încearcă mereu să aplaneze orice formă de luptă și acumulează frustrări, care îi fac ulterior să explodeze la cel mai mic stimul. 

De la oamenii cu planete în Balanță nu știi la ce să te aștepți, să te ferească Domnul să le atingi un punct sensibil, sunt capabili de mult mai mult decât te-ai aștepta. 

Balanța e arhetipul dreptății, egalității, justiției, dar când e „strânsă cu ușa”, va apela la scurtături ca să scape „basma curată”. Femeile cu marcaj de Balanță sunt minunate la suprafață, sociabile, diplomate, dar în momentul în care duc la extreme aceste dorințe de armonie și frumusețe înseamnă că au pierdut exact ceea ce ar trebui să le definească: echilibrul!

Aspectul acesta va fi foarte bun pentru cei care lucrează în zona artistică, în timp ce pe plan mondial se vor purta foarte multe negocieri. 

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn.

Găsești mai jos întreaga emisiune VIDEO!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel