Luna Nouă din Leu, de pe 16 august. Ce aflăm de la astrologul Daniela Simulescu?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
La 16 august, vom avea o Lună Nouă în semnul Leului. Află despre ce ne vorbește acest lucru, de la astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Evenimentul principal al acestei săptămâni este Luna Nouă din Leu, de pe 16 august. 

De regulă, o Lună Nouă nu produce evenimente vizibile semnificative, dar de data aceasta va fi în conjuncție cu Lilith, Luna Neagră și în careu cu Uranus din Taur. Așadar, ne vom confrunta cu multă imprevizibilitate. Mai ales în cadrul relațiilor. Pentru că, să nu uităm, Venus este retrogradă în același semn. 

Să ne amintim ceva: o Lună Nouă e un nou început. Este un prilej de fericire, o perspectivă optimistă, cel puțin din punct de vedere teoretic.

Aceasta presupune faptul că avem Soarele și Luna la același grad, în aceeași zodie. De asemenea, Luna Nouă în Leu se va petrece pe 16 august și este una dintre puținele zile din an, cel puțin din punct de vedere astrologic, în care să ne permitem să fim bucuroși.

Este un eveniment extrem de special care ne obligă să vedem partea plină a paharului. Dar nu are puteri magice, nu este un portal.

Luna sau astrul emoțiilor se va întâlni cu Lilith, care este tocmai feminitatea aceea nesupusă și necontrolată de societate și de tradiții. Femeia amazoană. Ei bine, când Luna se întâlnește cu Lilith, se detașează de emoții, nu știe ce se întâmplă, totul în jurul ei este greu de controlat. Luna Nouă va fi în care cu Uranus, deci vom avea parte și de surprize! Să sperăm, unele plăcute!

Dacă ai așteptat să ieși dintr-o relație, mai ales că acum este și Venus retrogradă, acum este momentul să o faci. Fără scuze și fără să îți pese de ceea ce cred cei din jur. Te poți răzvrăti asupra ta, dar și asupra celorlalți. 

Să nu uităm că Soarele și Luna se simt foarte bine în Leu și ne aduc în calea emoțiilor noastre nevoia de iubire, atenție, validare, răsfăț, cadouri, laude. Bucură-te de concediu, de vacanță, dansează, mergi la evenimente!

Energia Leului (desigur, vorbim despre energia acestui semn zodiacal, nu de oamenii care s-au născut cu Soarele în Leu, ci de felul în care este definită energia emanată de semnul guvernat de Soare), vorbește despre a ne concentra pe propria persoană, vorbește foarte mult de iubirea pe care ne-o acordăm nouă înșine. Trebuie să ajungem să credem în brandul personal ca să știm să ne vindem. Pe măsură ce credem în noi, ajungem să devenim ceea ce credem.

Putem folosi acest moment de conștientizare, ca să o luăm de la capăt. Vorbim despre intenții, manifestări. Să ne reluăm pasiunile.

Cei care pot beneficia de această fază a lunii sunt cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Urmărește emisiunea completă cu astrologul Daniela Simulescu: 

Astrosens îți recomandă și următorul articol: PATRU cele mai norocoase Zodii de Luna Nouă din Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel