Luna Nouă din Fecioară pe 15 septembrie: Ce zice astrologul internațional Pam Gregory
Autor: , Astrosens Team | Dată: 10 sep 2023, 13:27
Află ce înseamnă Luna Nouă din Fecioară după impresiile internaționale.

La începutul lunii septembrie, atmosfera astrală pare densă și plină de anticipare. Luna Nouă în Fecioară de pe 15 septembrie le aduce oamenilor promisiunea unui nou început, într-un moment în care multe energii celeste par să fie într-o stare de reflecție și reevaluare, spune Pam Gregory, un astrolog internațional cu renume în lumea digitală a platformei YouTube și nu numai atât.

Luna Nouă în Fecioară adesea semnalează un moment de reinventare și purificare. Fecioara, guvernată de Mercur, este asociată cu detaliile, organizarea și servirea celorlalți. Această lună nouă invită indivizii să fie mai atenți la rutinele lor zilnice, sănătatea și bunăstarea generală.

Este o perioadă propice pentru a implementa schimbări pozitive în stilul de viață, pentru a aborda sarcini restante și pentru a începe proiecte noi cu o abordare meticuloasă. Spiritual, această lună poate inspira oamenii să caute puritatea și autenticitatea în acțiunile lor, încurajându-i să-și alinieze intențiile cu acțiuni concrete.

Conectarea cu natura și ascultarea semnalelor corpului pot fi de asemenea amplificate în această perioadă, subliniind legătura profundă a Fecioarei cu Pământul. Luna Nouă în acest semn ne reamintește că, prin atenție și grijă față de detalii, putem crea o bază solidă pentru viitor.

Pe măsură ce se intră în luna septembrie, se simte încă influența semnificativă a retrogradării lui Uranus și a Superlunii Pline din Pești. Aceste energii pot aduce cu ele o avalanșă de emoții, de la compasiune și empatie până la senzația de copleșire. E esențial pentru oameni să rămână ancorați în realitate și să se conecteze la pământ.

Venus, care a fost retrogradă în Leo timp de aproximativ șase săptămâni, le-a oferit oamenilor o ocazie de a reevalua relațiile, finanțele și valorile lor. Cu Venus trecând la mișcare directă la începutul lunii, ar trebui să se observe o claritate crescută în aceste domenii.

Jupiter, de asemenea, este retrograd, accentuând și mai mult perioada de reflecție și reevaluare. Cu Jupiter în Taur, schimbările în ceea ce privește valorile și finanțele sunt evidente. Direcția astrologică indică o tendință spre descentralizare, în special în domeniul financiar.

În plus, Soarele în trigon cu Jupiter aduce o notă de optimism și speranță. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru reimaginarea viziunii de viitor și pentru a lua măsuri concrete pentru realizarea acesteia.

Pentru a încheia, este important să se noteze că în septembrie, majoritatea planetelor exterioare - Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto - vor fi retrograde. Acest lucru înseamnă că energia lor este direcționată spre interior, invitând oamenii la introspecție și reflecție profundă.

În general, septembrie se prezintă ca o lună de reflecție, reevaluare și ancorare pentru oameni. Este un moment propice pentru a lua în considerare lecțiile învățate și de a se pregăti pentru următoarea etapă a călătoriei lor.

Vezi și Recomandări de Cărți despre Sănătatea Mintală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Zodia CARE se va TRANSFORMA RADICAL în ANUL 2024

După un an 2023 în care s-au confruntat cu schimbări...

Dansul Sălbatic: Lilith în Leu și Răsunetul său Zodiacal

Lilith mai stă în semnul Leului până pe 3 octombrie. 


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Zodia CARE se va TRANSFORMA RADICAL în ANUL 2024

După un an 2023 în care s-au confruntat cu schimbări...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale,...


Top citite
Sursă foto: freepik.com

Horoscop BERBEC, RAC, BALANȚĂ, CAPRICORN pentru LUNA PLINĂ în BERBEC

Sursă foto: freepik.com

Luna Plină în BERBEC de pe 29 SEPTEMBRIE pentru FIECARE ZODIE

Sursă foto: freepik.com

Dansul Cosmic: Luna Plină în Berbec și Opoziția cu Soarele în Balanță - O Cale către Autoreflecție și Armonie

Sursă foto: freepik.com

O Lună Octombrie de Neuitat: HOROSCOP ASTRAL pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Cross parteneri