Lucrurile pe care NU trebuie să le vezi când intri în casă dacă vrei să îmbunătățești energia și să te bucuri de prosperitate
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Cu ocazia Lunii Noi din semnul Racului, astrologul Daniela Simulescu ne invită să fim atenți la refugiul nostru. De cele mai multe ori, pentru noi toți este vorba, în primul rând, despre casa noastră. Iată câteva lucruri pe care ar fi bine să nu le vezi imediat ce pătrunzi în casă. 

Feng Shui este un studiu antic care a fost transmis generație de generație. Se pune accent pe atingerea și valorificarea chi, cunoscută și sub numele de energia vieții. Cei care sunt interesaţi de Feng Shui se vor uita la aspectul casei și vor căuta să îmbunătățească fluxul de energie. Ar trebui să fie netedă și să manevreze fără obstacole.

Acesta este motivul pentru care intrarea din față este primul pas pentru a crea o casă bună Feng Shui, deoarece este punctul de intrare, cunoscut și sub numele de „gura chi”. Există anumite camere sau obiecte care trebuie evitate de la ușa principală. Acest lucru se datorează faptului că pot crea o energie nefavorabilă care poate afecta negativ ansamblul casei Feng Shui.

Toaletă / Baie

Intrarea din față este prima impresie a casei tale, după cum am menţionat anterior. Într-o astfel de configurație de amenajare, energia va curge chiar în toaletă fără a circula către celelalte părți ale casei. Dacă eşti oaspete, te simți bine că eşti întâmpinat de toaletă? Este prima impresie care contează, nu-i așa?

Oglindă

Multor oameni le place să plaseze oglinzi în foaierul principal, astfel încât să poată avea o verificare finală a aspectului lor înainte de a ieși. Dacă doreşti să instalezi oglinda în această zonă, este bine să o ai în lateral, în loc să o orientezi direct spre ușa principală. Acest lucru se datorează faptului că energia care intră în casă va fi împinsă afară în loc să o invite înăuntru. Cu toate acestea, timp de decenii, acesta a fost un subiect discutabil dacă un astfel de aspect este într-adevăr un Feng Shui rău. Dacă nu te simți confortabil cu un astfel de aspect, poţi doar să scoți oglinda și să o așezi lateral. Alternativ, când dacă nu o poți îndepărta, acoperă oglinda cu o pânză.

Aragaz / frigider de bucătărie

În cultura chineză, bucătăria este considerată sursa de bogăție a gospodăriei. Dacă vezi aragazul sau frigiderul de la intrarea principală, ar expune averea ta publicului, ceea ce simbolizează scurgerea norocului banilor. De aceea aragazul nu ar trebui să fie nicăieri lângă intrarea principală.

Scara

Se consideră a fi nepotrivit dacă ușa principală este orientată spre o scară, indiferent dacă se află în interiorul sau în afara casei. Fluxul de energie care țâșnește pe scări îl suprimă pe cel care curge în casă de la ușa principală. Această situație va crea un câmp de energie instabil, care poate afecta membrii gospodăriei. Pentru a rezolva această situație, se recomandă amplasarea unui ecran separator între ușă și ușa principală. Cu toate acestea, acest lucru este posibil numai dacă aveți un foaier mare, altfel va fi prea înghesuit.

Masa de bucătărie

Se spune că bogăția este dificil de acumulat dacă ai masa unde serveşti mâncarea aproape de ușa principală. Ar expune statutul tău financiar lumii și ar atrage oamenii să împrumute bani de la tine fără să-i înapoieze. Dacă nu crezi, să gândim dintr-un alt unghi. Ușa principală este aproape de mediul exterior care atrage cu ușurință murdăria și praful, care ar putea polua mâncarea de pe masă. Ar putea duce la o calitate slabă a alimentelor sau chiar la intoxicații alimentare.

Dormitor

Dormitorul nostru este un spațiu pentru odihnă și regenerare, așa că cel mai bine este să fie cât mai liniștit posibil. Așezarea dormitorului spre ușa din față vă va pătrunde și intimitatea și liniștea. Dacă este posibil, este optim să fie amplasat la capătul casei.

Meditează asupra lucrurilor care ar face ca refugiul tău să îți aducă numai binecuvântări și citește și despre previziunile cu privire la refugiul fiecărei zodii chiar aici

sursa: fengshuibeginner.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce să faci în caz de enterocolită? Sfaturi utile

Enterocolita este o afecțiune care implică inflamarea...

Rețete monahale. Ce poți să pregătești și tu, rapid și ușor?

Există rețete călugărești sau mănăstirești din care...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel