Lovitură de grație pentru o zodie. Daniela Simulescu: Ai mare grijă ce decizii vei lua! - VIDEO
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru o zodie de pământ!

Youtube video image

Astăzi, pe 23 iulie, Soarele din Leu va face o opoziție cu Pluto din Vărsător. Unele proiecte în care ne vom implica o să ne zguduie puterea interioară. Senzația principală va fi aceea că oamenii din jur încearcă să ne manipuleze, să ne testeze sau că nu țin cont de noi deloc. Vom avea așteptări foarte mari, dar și un ego inflamat. Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) vor trece prin negocieri mai dure.

Pe 26 iulie, Soarele din Leu va face un sextil cu Marte din Gemeni. Cei doi aștri se susțin într-un mod armonios. Sunt recomandate atât activitățile fizice, cât și cele care implică mentalul mult mai mult. Putem lupta cu entuziasm pentru ideile noastre.

Tot vineri, Mercur își va începe tranzitul în semnul Fecioarei. Mintea noastră devine interesată de organizare, de calcule și de eficientizare. Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Însă devenim și mai critici și nemulțumiți. Din punct de vedere mental, va fi o perioadă epuizantă. De pe 5 august, Mercur își va începe retrogradarea în acest semn.

Prognoze astrale. Ce influențe aduce Marte pentru fiecare zodie și ascendent până pe 4 septembrie?

Iată previziunile săptămânale pentru Fecioară și Ascendent în Fecioară!

Soarele se duce în casa a douăsprezecea, unde este și Mercur, guvernatorul tău. Mercur va face și un careu cu Uranus. Va trebui să ai în vedere că nu prea te simți în apele tale. Întreaga configurație astrologică arată că te pregătești de o perioadă foarte ciudată.

La sfârșitul săptămânii, Mercur intră în semnul tău, dar va și retrograda. Dacă ți se va face o propunere sau vine o veste bună, nu sări imediat. Mintea ta nu trebuie să considere că a dat lovitura și că scapă de probleme. Toate se vor întoarce.

În zilele ce urmează, ai mare grijă la ce decizii iei, ce propuneri faci și de care acțiuni te ocupi. Toate acestea vor fi revizuite.

Este perfect dacă ai nevoie de o perioadă în care să îți dai seama ce faci greșit sau unde mai poți îmbunătăți. Retrogradarea lui Mercur te va ajuta enorm.

Te vei reîntâlni cu oameni din trecutul tău sau te vei trezi cu situații pe care le considerai încheiate. Cu atât de mult marcaj în casa a douăsprezecea, chiar este un moment nemaipomenit pentru a decide ce mai este bun din trecut și ce nu. Poate ai dus după tine o povară. Gândește-te la ce te chinuie din trecut.

Săptămâna aceasta este un moment prielnic să pui stop, chiar dacă suferi. Când dai drumul la ceva de care ai ținut cu dinții, este normal să te doară în primă fază. După ce treci prin aceste momente, îți vei găsi pacea.

Ce aduc Nodurile Lunare pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel