Lilith în semnul Racului până în 2023. Detalii despre cei care vor simți acest tranzit din plin
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
„Când te gândești la Lilith, gândește-te la obsesie, când te gândești la Priap, gândește-te la fugă, la traumă. În funcție de unde trece Lilith prin astrograma noastră, acolo ne chinuim, vrem să demonstrăm ceva. Nu este foarte confortabil” ne spune astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu. Vezi mai jos care sunt semnele cele mai afectate de acest tranzit. 

Lilith provoacă, sperie, îngrozește. Atunci când oamenii aud vești despre ea, trec prin tot felul de senzații contradictorii. Pe de o parte, sunt atrași, dar pe de altă parte o resping. Asta și pentru că, acum câteva mii de ani, trăsăturile lui Lilith erau de neconceput de către societate. Dar acum suntem în anul 2022, nu mai putem avea gândirea de peșteră.

Lilith este punctul cel mai îndepărtat unde ajunge Luna în rotația sa în jurul Pământului. În astrologie, Luna este responsabilă de emoțiile noastre. Deci atunci când acestea sunt departe, nu mai avem acces la ele. Cu alte cuvinte, ne putem detașa astfel încât să luăm cele mai îndrăznețe decizii posibile. Ne rupem de rădăcini, de tradiție, de tot ce înseamnă apartenență. 

Dar nu putem discuta despre Lilith, dacă nu avem în vedere și pe Priap, punctul cel mai apropiat unde ajunge Luna. Lilith a intrat pe 14 aprilie în semnul Racului, unde va sta până pe 8 ianuarie 2023. 

Cei cu marcaj de Rac (nu doar Soarele ci și Luna, Ascendentul, Mercur, Venus, Marte, Nodurile Lunare, unghiuri) vor simți acest tranzit din plin. Dar atenție! Nu neapărat într-un mod negativ! 

Vor întâlni următoarele două situații – fie scapă de anumite locuri în care stăteau doar de dragul de a sta, fie se bagă în anumite situații în care se implică, în anumite lupte. Priap este în casa a 7-a, nu o să le fie ușor să fie independenți pentru că au nevoie de atașament, conexiune, legătură. Dar Lilith vine și zice să se rupă, cei din jurul lor vor rămâne uimiți de comportamentul diferit. Lilith e foarte bună din punct de vedere profesonal, dacă vreți un proiect pe cont propriu, o afacere. Mergeți la un loc nou de muncă, experimentați ceva nou, nu mai fiți supuși!

Și să nu uităm: Lilith este în fiecare dintre noi! Dacă o vom respinge, ne va controla. Dacă o acceptăm, o putem folosi în avantajul nostru!

Ai citit și despre 30 iunie, conjuncție Soare-Lilith în semnul Racului- „dărâmă tot, dă-ți singur aripi”! Bonus: detalii fascinante despre Lilith?

Pe 30 iunie 2022 avem o Conjuncție Soare-Lilith. Astrologul Daniela Simulescu ne spune că în ceea ce privește astrologia tradițională, acesta este un aspect de care oamenii se tem, însă sunt oameni care au acest aspect în astrogramă și au reușit să revoluționeze lumea prin arta lor vizuală.

Așadar, ca orice eveniment astrologic, el poate veni cu valențe pozitive sau negative, precum este și lumea în care trăim, marcată de dualitate, depinde de noi ce parte a paharului alegem să vedem. Citiți aici în continuare! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel