Liberul arbitru sau alegerea mea? „E ca o loterie”. Un punct de vedere asupra destinului. „Secretul fericirii este...”
Autor: Elena Airini | Dată: 06 mai, 14:24
Ne întrebăm deseori unde este alegerea noastră? Suntem predestinați? Unde stăm între astre și ce vrem noi să facem? Un subiect care poate umple multe pagini, iată însă un scurt punct de vedere.

Sigur că astrele au o influență majoră în viața noastră și e posibil să avem un liber arbitru ceva mai limitat, însă majoritatea alegerilor rămân la îndemâna noastră.

Cum adică, avem și liber arbitru, dar alegem și noi? Da, gândește-te la o loterie, imaginează-ți că ai 49 de numere pe care le poți așeza în variante de câte 6. Vei ajunge la mai bine de 13 milioane de variante deși ai doar 49 de numere. Cam așa este și viața, ai număr imens de variante deși ești într-un spațiu restrâns, într-un mediu dat, cu o anumită familie și așa mai departe.

Nici astrele, nici legea atracției și nici Dumnezeu nu pot veni să te facă pe tine să faci acea alegere, nu îți vor forța mâna cu nimic. Ești liber să pui rucsacul în spate și să pleci, să schimbi orașul, țara, să ștergi cine erai, însă anumite tipare vor rămâne în tine.

găsești mai multe detalii despre aceste tipare chiar aici! Nodul Sud- valiza noastră pe drumul vieții.

Astrologia nu vine să se joace cu alegerile noastre, ci ne oferă influența, energia necesară pentru a o lua pe anumite căi, dar asta numai dacă vrem. Iar noi vrem doar să știm că o să fie bine, fascinați fiind de vraja viitorului.

Alegeți cu înțelepciune cum vreți să folosiți energia pe care v-o oferă mișcările planetelor! iată cum vă poate ajuta Jupiter în Berbec din mai până în octombrie!

În drumul nostru, dincolo de tot ce este ce nu cunoaștem, dincolo de tot ce putem specula deoarece nu putem atinge, dincolo de orice mistere, secretul fericirii după care alergăm toți este fix la noi în palmă. Secretul fericirii este recunoștința. Ca să poți atrage lucruri bune și frumoase în viața ta, în viitorul tău după care tânjești atât de tare, trebuie să îți accepți trecutul și să fii recunoscător pentru ce ai acum, în acest moment. Dacă nu ești încântat de ce ai azi, este greu de crezut că în viitor vei fi altfel. Nu, vei fi același, vei obține lucrurile la care tânjeai ieri și apoi vei fi iar nefericit dorindu-ți mai mult și mai mult, din nou mai mult. Oprește-te puțin din goana aceasta și imaginează-ți că ai deja totul. Că ești deja acolo unde trebuie să fii, că lucrurile merg bine așa cum merg.

Și dacă ți se pare că nimic nu merge bine, fii fericit și recunoscător pentru că încă ai mintea limpede, că te mai ține corpul, că poți merge pe picioarele tale. Îți poți spune exact ca Scarlett O'Hara la finalul cărții, nu-i nimic, și mâine e o zi, mai am cel puțin 13 milioane de variante să schimb ceva!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

Top citite
sursă: Pexels.com, Andrea Piacquadio

Vești super bune pentru Leu, Balanță, Săgetător, Pești! Previziuni pentru toate zodiile de la astrologii internaționali! Cu Jupiter în Berbec în 2022 și 2023 se petrec mari schimbări!

Sursă foto: Pexels

Vești îmbucurătoare pentru Gemeni, Balanță, Vărsător, Săgetător. Provocări și haos pentru Rac și Capricorn. După 21 mai

Saturn în Vărsător în 2022. „Se schimbă perspectiva asupra lumii”. Flashback- conjuncția Jupiter-Saturn. Oportunități pentru toate zodiile!

sursă foto: Pixabay.com

Nouă profeții ale lui Nostradamus pentru anul Tigrului de Apă, 2022. Evenimente devastatoare

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?