Leii și Balanțele, cele două zodii susținute pe plan personal de Luna Nouă de pe 1 februarie
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
De fiecare dată când avem Lună Nouă, ni se recomandă să ne punem intenții. 

Luna Nouă de pe 1 februarie poate avea efecte timp de jumătate de an. Mai ales dacă îți vei pune unele intenții practice. Și asta pentru că avem o conjuncție cu Saturn, planeta timpului, a stabilității și a construcției. Două dintre zodii vor fi avantajate pe plan personal, dacă își propun să schimbe ceva conștient zi de zi.

Leu / Ascendent în Leu

Luna Nouă se petrece în casa a 7-a. E un moment bun pentru a începe o relaţie, pentru a reforma un parteneriat sau să vă găsiţi un alt tipar relațional. Dacă până acum aţi fi ieşit cu un anumit tipar, dintr-o dată să vă simţiţi atraşi de alte persoane, cu diferenţe de vârstă pentru că este vorba de Saturn (ori mai mici, ori mai mari).

Luna Nouă în casa a 7-a vorbeşte şi de o oarecare comunicare diferită între tine şi partener şi de expunerea vulnerabilităţii, adică să deveniţi un Leu supus. Iubirea înseamnă să vă arătaţi vulnerabilităţile şi să le arătaţi cine sunteţi, cum sunteţi. O să vedeţi că relaţia se va cristaliza altfel, va creşte altfel, se vor face noi paşi.

Folosiţi această Lună Nouă. Vorbim şi de faptul că Soarele (guvernatorul vostru) este implicat acolo şi pe plan relaţional faceţi o schimbare. Nu neapărat divorţ sau căsătorie, ci schimbări mici, obiceiuri. Şi nu aşteptaţi de la celălalt. Încercaţi să îi spuneţi voi ce consideraţi că ar fi bine sau ce consideraţi că ar trebui să se întâmple şi reacțiia celeilalte persoane.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Luna Nouă se petrece în casa a 5-a. Poate sunt multe persoane care încearcă să aibă copii. E un moment bun să caute şi alte informaţii, alte articole, alte tehnici, să vorbească cu doctori, să găsească specialişti.

Pentru cei care aveţi copii, v-aş ruga să fiţi puţin mai atenţi la comportamentul lor şi dacă vedeţi ceva mai ciudat, e clar că aveţi nevoie de ajustări acolo, de obiceiuri noi împreună cu cei mici.

Iar pentru cei care nu au copii sau nu doresc deocamdată, casa a 5-a vorbeşte de copilul interior şi de fericirea personală şi despre hobby-uri, despre creativitate. Dar fiind vorba de o Lună Nouă în conjuncţie cu Saturn, e ceva în interiorul vostru care nu vă lasă să fiţi fericiţi. De fapt voi nu vă lăsaţi să fiţi fericiţi. Ar fi bine să testaţi. Mergeţi la film, la teatru, la o plimbare în parc, cumpărați o floare, mergeţi la fotbal cu băieţii... Testaţi!

Nu ştiţi cum să vă iubiţi, nu ştiţi ce să faceţi să vă fie mai bine, dar nici nu veţi şti dacă nu testaţi. Jucaţi-vă în jurul datei de 1 februarie. Ori cu cei mici, ori cu voi. Testaţi, experimentaţi, bucuraţi-vă de viaţă. Dacă nu aţi fost învăţaţi să faceţi asta în copilărie, învăţaţi acum. O să vă priască această Lună Nouă.

Citește și Zodiac Chinezesc. Cei PATRU piloni din astrologia chineză. Ce dezvăluie despre tine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

pixel