Lectura de vară: ce poți citi, în funcție de semnul zodiacal?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată ce carte poți alege pentru această vară, în funcție de zodia ta!

Începem cu o atenționare!

Bineînțeles, preferințele pentru lectură pot varia foarte mult de la o persoană la alta, indiferent de zodie.

Cu toate acestea, în astrologie se spune că anumite caracteristici specifice fiecărei zodii pot influența preferințele lor de lectură. Așadar, iată o listă cu cărți recomandate pentru fiecare zodie:

Berbec (21 martie - 19 aprilie): "The Alchemist" de Paulo Coelho. O poveste despre aventură și autodescoperire, potrivită pentru natura curajoasă și aventuroasă a Berbecului.

Taur (20 aprilie - 20 mai): "Mincinoșii" (Pretty Little Liars) de Sara Shepard. O serie de cărți despre secrete și mister, perfectă pentru răbdarea și determinarea Taurului.

Gemeni (21 mai - 20 iunie): "1984" de George Orwell. O carte captivantă despre manipulare și identitate, potrivită pentru curiozitatea intelectuală a Gemenilor.

Rac (21 iunie - 22 iulie): "To Kill a Mockingbird" de Harper Lee. O poveste sensibilă despre compasiune și lupta pentru dreptate, perfectă pentru natura empatică a Racului.

Leu (23 iulie - 22 august): "The Great Gatsby" de F. Scott Fitzgerald. O carte despre opulență și strălucire, potrivită pentru spiritul creativ și generos al Leului.

Fecioară (23 august - 22 septembrie): "The Power of Habit" de Charles Duhigg. O carte despre productivitate și organizare, adecvată pentru natura analitică și practică a Fecioarei.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): "Pride and Prejudice" de Jane Austen. O poveste romantică și echilibrată, potrivită pentru spiritul diplomatic și iubitor de frumos al Balanței.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): "The Girl with the Dragon Tattoo" de Stieg Larsson. Un roman misterios și plin de adrenalină, adecvat pentru natura intensă și determinată a Scorpionului.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie): "Eat, Pray, Love" de Elizabeth Gilbert. O călătorie spirituală și aventuroasă, potrivită pentru dorința de explorare și învățare a Săgetătorului.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): "The Fountainhead" de Ayn Rand. O carte despre ambiție și sacrificiu, adecvată pentru natura ambițioasă și perseverentă a Capricornului.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): "Brave New World" de Aldous Huxley. O carte despre idei progresiste și individualitate, potrivită pentru gândirea inovatoare și independentă a Vărsătorului.

Pești (19 februarie - 20 martie): "The Little Prince" de Antoine de Saint-Exupéry. O poveste poetică și filozofică, adecvată pentru natura sensibilă și visătoare a Peștilor.

Rețineți că aceasta este o listă generală și nu înseamnă că aceste cărți vor fi pe placul tuturor persoanelor dintr-o anumită zodie. Fiecare individ are preferințe unice și poate aprecia o varietate de cărți, indiferent de semnul solar.

Citește și: Obsesiile tale în funcție de zodie. Care este semnul atras de mistere și ce nativ ar cumpăra tot ce este luxos?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

PATRU zodii care se pregătesc de schimbări memorabile

Previziuni astrale. Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. 


Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel