Lecțiile lui Mercur în Pești pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
De la 23 februarie până la 10 martie, Mercur se va afla în semnul Peștilor. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete!

Mercur în Pești vorbește de inspirație, dar și de confuzie. Acesta ne ajută să fim inspirați, creativi și să creăm povești. Dar când vine vorba de aspectele negative, din cauza acestuia ne lăsăm păcăliți și păcălim la rândul nostru, distorsionăm informația foarte ușor, suntem influențabili și ne place să stăm în multă dezordine.

Oamenii care se nasc cu Mercur în Pești în astrograma natală sunt unii dintre cei mai logici deoarece, fiind obișnuiți cu haosul și confuzia, atunci când comunică încearcă să fie cât mai simpli, direcți și pragmatici. Ei încearcă să nu încurce planurile celorlalți.

Iată ce aduce Mercur în Pești pentru nativii zodiacului!

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur va tranzita casa a 12-a unde se va întâlni cu Saturn. Pe 28 februarie, va avea loc o triplă conjuncție Soare-Mercur-Saturn. În primul rând, astrologul îți pune în vedere să ai grijă de sănătate. Dacă știi că treci prin niște investigații, este posibil să ai tot felul de stări, cum ar fi confuzia. De exemplu, astăzi ți s-ar putea spune un diagnostic, iar mâine altul. Este posibil și să afli în sfârșit ceea ce ai sau cum te poți vindeca. În plus, oamenii dragi din viața ta pot trece prin momente grele legate de sănătate și tu ești alături de ei.

Horoscop MARTIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Mercur din casa a 12-a va face opoziție cu casa a 6-a, asociată cu stilul de muncă și relațiile cu colegii. Discuțiile cu oamenii de la serviciu posibil nu vor fi pe placul tău. Dar să ții cont că există și astfel de momente, când nu totul trebuie să fie perfect. La locul de muncă trebuie să acceptăm realitatea și să fim profesioniști, după cum spune Daniela Simulescu.

Altă recomandare pentru tine este să faci pace cu trecutul. Va trebui să înveți acest lucru. Întâlnirea lui Mercur cu Saturn de pe 28 februarie poate fi dură, dar să te ajute. Pe 9 martie, Mercur se întâlnește cu Neptun, iar ție ți-ar putea permite să-ți fie mai întâi milă de tine, după care de ceilalți. Încearcă să te gândești de ce rămâi să suferi în unele situații.

Taur/Ascendent în Taur

Astrologul te invită să analizezi următoarea situație: În jurul tău sunt oameni, de la cunoștințe până la prieteni. Gândește-te cu cine petreci mai mult timp și cine îți face bine și cine nu. Fie că ne dorim sau nu, există momente în care unii prieteni nu sunt atât de potriviți pentru noi. Chiar dacă ai o relație veche cu aceștia și ți-au fost alături în anumite momente ale vieții, în acest moment trebuie să accepți că unii dintre ei nu îți mai sunt folositori și nu îți fac bine. Ar fi cazul să iei o decizie cu privire la această situație. Mai consumi resurse cu aceștia sau înveți să gestionezi altfel situația?

Există un risc de a fi influențabil și a te lăsa păcălit de persoane nepotrivite, în timp ce petreci timpul cu astfel de oameni. Ai tendința să ajuți pe cine nu trebuie, fii mai selectiv.

Horoscop MARTIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur tranzitează casa a 10-a, unde se va întâlni cu Saturn și Neptun. Din punct de vedere profesional, vei avea parte de multă instabilitate. Se vor agita și liniști apele. Într-o zi îți va merge bine, în alta nu. Trebuie să-ți notezi totul. Dacă cineva îți spune că trebuie să faci un anumit lucru, va fi necesar să îi ceri dovadă pentru că la un moment dat tu vei face ce ți s-a zis, iar ulterior vei fi chemat și tras la răspundere.

Discuțiile cu șefii vor fi problematice. Vei avea parte de confuzie și instabilitate. Unele aspecte vor merge așa cum ți s-a promis, însă la un moment dat pot apărea situații care nu pot fi gestionate conform planurilor. Ai mai multă grijă la relațiile cu autoritățile și tot ceea ce înseamnă instituții importante, mai ales când ai de plătit impozite sau tot felul de datorii.

Dacă vrei să iei o decizie referitoare la cariera ta, nu te grăbi momentan. Ar trebui să mai aștepți.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur intră în casa a 9-a. Ce înseamnă acest lucru pentru tine? Este o perioadă minunată când vine vorba de educație. Mercur se va întâlni cu Saturn și Neptun.

Trebuie să pui mâna pe o carte. Ar fi bine să citești povești sau romane și să te uiți la seriale sau documentare. Stai departe de dezinformare.

Horoscop MARTIE 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Tranzitul te sprijină și dacă vrei să călătorești. Poți planifica și drumuri spirituale sau pelerinaje. Există riscul de a te lăsa păcălit de persoane pe care le consideri mai deștepte decât tine. Este necesar să primești cât mai multă informație, din toate părțile.

Ar putea să apară un moment în care să-ți pui la îndoială propriile principii și valori.

Leu/Ascendent în Leu

Mercur va intra în casa a 8-a, unde este și Soarele. Se va întâlni cu Saturn și cu Neptun. Acest tranzit îți poate aduce frici și îngrijorări pe care să le expui celor din jur.

De exemplu, ai putea spune că nu mai ai bani. Deși acest lucru se poate întâmpla oricui, tu s-ar putea să exagerezi din cauza durerilor și fricilor pe care le simți. Nu înțelegi ce se întâmplă, iar viața ți se pare nedreaptă.

Ce aduce sezonul PEȘTILOR pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 20 martie

Discuțiile despre partaj și succesiune pot deveni problematice. Fii cu băgare de seamă atunci când ai de-a face cu o instituție financiară. Nu te lăsa păcălit și verifică. Cere mai multe opinii și oferte.

Ar fi ideal dacă până pe 10 martie poți amâna deciziile legate de bani.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, tranzitează casa a 7-a. Pe data de 28 februarie, se întâlnește cu Saturn, iar pe 8 martie cu Saturn.
Este o perioadă bună pentru a cunoaște persoane noi, dacă ești singur. Însă nu trebuie să grăbești lucrurile. Mai întâi, interacționează și descoperă.

Dacă ești într-o relație care în ultimul timp a fost problematică, apropierea lui Mercur de Saturn te-ar putea ajuta să găsești o rezolvare. Însă, poate fi și cazul în care totul merge bine în relația ta. Perioada este bună pentru a te cunoaște mai bine cu partenerul și a descoperi lucruri noi unul despre celălalt.

Calendar astrologic martie 2024: Marte în Pești și Eclipsă de Lună

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur se duce în casa a 6-a, unde se va întâlni cu Saturn și Neptun. Relațiile cu colegii sunt complicate, mai ales că te atașezi prea repede de unii și pui la suflet atunci când se dovedește că sunt doar colegi. Stai departe de bârfe și indiscreții. Nu depăși anumite limite.

Trebuie să accepți și că ai unele limite profesionale. Asta nu te oprește din a crește și avansa, dar trebuie să accepți câteva lucruri mai întâi.

Dacă primești un diagnostic care nu-ți este pe plac, mai cere o opinie și nu lua decizii care nu sunt necesare pe loc.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur se va afla în casa a 5-a. Vei fi foarte cuceritor. O să ai vorbe cuceritoare și inspirație. Nimeni nu te va întrece la capacitatea de a-i atrage pe ceilalți prin cuvinte. Comunicarea cu copiii poate avea de suferit, fie că sunt mai mici sau mai mari.

Anul Dragonului de Lemn - Previziuni pentru TOATE zodiile în 2024

Daniela Simulescu îți recomandă să-ți faci timp pentru pasiunile tale. Începe să-ți explorezi hobby-urile și bucură-te de acestea.

Dacă ai de susținut o prezentare, tranzitul acesta te sprijină de minune când este vorba de ieșit în față.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur tranzitează casa a 4-a. De anul trecut, în această casă a intrat Saturn, iar de atunci te-ai putea confrunta cu probleme legate de casă, terenuri, rude bolnave sau situații familiale.

Mercur vine și te obligă să nu mai tratezi aceste aspecte superficial și să vorbești. Eliberează-te de emoțiile negative. Este necesar să spui cuiva ceea ce-ai simțit. Ai șansa să rezolvi problemele din familie.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Acest tranzit îți priește de minune dacă vrei să te muți, să schimbi țara sau domiciliul. De asemenea, o să poți comunica diferit. Mercur te face mai tolerant și empatic. Îți oferă capacitatea de a asculta.

Conjuncția Venus-Marte în Vărsător: Dragobetele astrologic care reinventează dragostea

Recomandările pentru tine ar fi să ieși mai mult în lume și să citești cât mai mult. În această perioadă, indiferent de vârsta pe care o ai, mintea ta trebuie să fie în mișcare permanentă.

Stai departe de haos și dezinformare. Când ai de semnat documente, nu te baza pe primul gând și mai cercetează.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În timpul acestui tranzit, trebuie să accepți momentele în care ai sau nu ai bani. Nu mai poți aștepta ca resursele financiare să pice din cer, ci trebuie să-ți îmbunătățești anumite părți astfel încât să poți face rost.

Învață să te lauzi și să construiești povești. Oferă detalii și privește situațiile atât în abstract, cât și în detaliu. Când Mercur tranzitează casa a 2-a, vorbește despre cum să faci bani. Trebuie să înveți ceva pentru a reuși să faci acest lucru.

Pe 28 februarie, Mercur se întâlnește cu Saturn. Este o perioadă nemaipomenită pentru a face o strategie financiară sau pentru deschiderea unui cont de economii. Totodată, poți decide să nu mai cheltuiești pe lucruri inutile.

TREI moduri de a gândi care îți îmbunătățesc viața pentru TOTDEAUNA

Este un moment bun și pentru negocieri.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur intră în semnul tău. Vei avea idei, o să comunici, ai mai multă încredere și ești inspirat. O să îmbini partea de inspirație cu cea rațională.

Într-un aspect negativ, ți se va părea că ai dreptate tot timpul, că tu le știi pe toate și că nimeni nu te ascultă. Ești mai pasionat de zona teoretică decât de cea practică. Ține minte că teoria nu este suficientă. Trebuie să aplici și să pui în practică ceea ce-ai învățat. La fel de important este și să verifici de fiecare dată.

Caută tot timpul zona practică a unei informații.

Citește și Superstiții legate de numere norocoase și ghinioniste. Pe care să NU le alegi niciodată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel