Lecții NECRUȚĂTOARE pentru Rac, Balanță, Scorpion și Capricorn. Țineți-vă bine, o să fiți zguduiți din temelii!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop lunar. Luna iunie este o adevărată lecție de reziliență pentru patru nativi ai zodiacului!

Să vorbim puțin despre cel mai important și dur aspect al lunii. Saturn va retrograda pe 29 iunie. Și până pe 15 noiembrie, va avea suficient timp să se joace cu răbdarea noastră! Cine este Saturn? În astrologie, este cunoscut și ca Marele Malefic sau Lordul Karmei. Este planeta timpului și a maturității. Saturn îți aduce amânări, răzgândiri și dezamăgiri. Dar o să înveți din acestea! În prezent, Marele Malefic tranzitează semnul emoțional și visător al Peștilor până în 2026. Fie că sunteți pregătiți sau nu, retrogradarea lui Saturn aduce o trezire severă la realitate!

Rac/Ascendent în Rac

Nu îți va fi bine până în ultima săptămână a lunii. Pe 20 iunie, Soarele va păși în semnul tău. Dar până atunci, ți-ar prinde bine să faci un pas în spate. Acum, Soarele, Jupiter și Venus se află în casa a douăsprezecea, ceea ce te împinge să te retragi puțin și să te concentrezi pe aspectele spirituale și pe sănătate. Stai departe de oamenii și situațiile nepotrivite. În ultima săptămână din iunie, Soarele intră în semnul tău, ceea ce înseamnă că răsare și pe strada ta. Venus va fi tot acolo, iar tu vei fi pregătit să progresezi.

Balanță/Ascendent în Balanță

Începem cu vestea cea mai importantă! Pe 29 iunie, Lilith, cunoscută ca și Luna Neagră, va intra în semnul tău! Îți aduce provocări chiar înainte de această dată. Cât timp Lilith a fost în casa a douăsprezecea, din octombrie anul trecut, este posibil să te fi confruntat cu probleme legate de sănătate, mediul profesional sau rutina zilnică. Cu Lilith în semnul tău, va trebui să acorzi o atenție mai mare percepției despre sine. În aceeași zi, Saturn/Marele Malefic își începe retrogradarea în casa a șasea. Îți amintește de toate provocările prin care ai trecut. Asta nu e tot! Să ai în vedere că sănătatea va deveni o prioritate pentru tine.

Mesajul astrelor pentru o zodie de foc: „Pregătește-te, ai o putere de manifestare extraordinară!”

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pe 9 iunie, Marte, guvernatorul tău, a intrat în casa a șaptea. Ghici ce? Îți animează relațiile pe tot parcursul lunii. Toată atenția ta va fi concentrată în acest domeniu. Marte, reprezentat de zeul războiului,  aduce agitație, scandal și multe certuri, deoarece plăcerea sa vine din provocări și din a irita. Prin urmare, în iunie, relația cu partenerul tău ar putea fi tumultuoasă și neliniștită. Casa a opta este, de asemenea, plină de influențe. Vestea bună este că acum este momentul să reaprinzi pasiunea, iar zona de intimitate va fi foarte importantă pentru tine. Fii fără griji! La finalul lunii, planul profesional își va reveni.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pe 29 iunie, Saturn, guvernatorul tău, își începe retrogradarea în casa a treia. Ce te așteaptă? Multe dintre promisiunile făcute, proiectele pe care le aveai în plan sau planurile de scurtă durată vor fi reluate. Totul se va desfășura într-un ritm mai lent. Însă mai apar și alte tranzite care să te irite și să se joace cu răbdarea ta. Casa a șasea va fi plină, ceea ce semnifică vei munci foarte mult. Să îți dăm și o veste bună! Unele proiecte îți vor aduce satisfacția dorită. Reușești să îmbini utilul cu plăcutul, dar nu vei scăpa de senzația de epuizare.

TREI zodii care sunt obligate să vadă doar jumătatea plină a paharului. Nu vor regreta deloc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepick

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Apar tensiuni pentru o zodie

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Stres și epuizare pentru o zodie

pixel