Lecții karmice pentru Berbec, Gemeni, Balanță și Scorpion până pe 15 noiembrie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 29 iunie, Lordul Karmei și-a început retrogradarea. Până pe 15 noiembrie, ne va aduce destule obstacole. Dar toate acestea ne vor maturiza!

Saturn este planeta timpului, a disciplinei, a construcției, a rezilienței și, cel mai important, a maturizării. Alte denumiri pentru Saturn în astrologie sunt Marele Malefic și Lordul Karmei.

În martie 2023, Saturn a intrat în semnul Peștilor. Va rămâne în acest semn până în 2026. Arhetipul Peștilor este asociat cu boemul, visarea, haosul, confuzia, inspirația și divinul. Dar acum, că planeta maturizării și-a început retrogradarea în acest semn, separă totul și pune limite. Dacă am fugit de realitate, acum suntem obligați să o vedem. Arhetipul Peștilor este cel care evadează permanent, însă va fi necesar să ne dăm seama de ceea ce se întâmplă în mediul înconjurător. Vom învăța lecția că visele sunt bune doar în anumite momente.

Pe cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) îi așteaptă o perioadă de răzgândiri, amânări, dar și revelații mai mult sau mai puțin plăcute. Vor învăța din nou că este o mare diferență între ce visează ei și realitatea pură.

Berbec/Ascendent în Berbec

Saturn și-a început retrogradarea în casa a douăsprezecea. Marele Malefic este guvernatorul caselor a zecea și a unsprezecea. Această retrogradare îți sporește reziliența în carieră. Deși ți se vor face multe promisiuni, acestea nu se vor concretiza când îți dorești tu, ci la momentul potrivit. Mai mult decât atât, devii selectiv în relațiile sociale. Este esențial să acorzi atenție sănătății, atât fizice, cât și mentale, deoarece Saturn poate provoca tristețe, stări depresive și neînțelegeri.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Saturn retrograd se află în casa a zecea, cea a carierei, statutului și autorității. Validarea superiorilor îți poate lipsi. Nici eforturile tale nu vor fi recompensate. Prin confruntarea cu frustrări și nerăbdare, vei învăța reziliența de la Saturn. Totuși, Jupiter este în semnul tău. Îți aduce o doză de încredere și îndrăzneală. Dar careul dintre Jupiter și Saturn te va tempera. Îți va arăta că dorința nu este suficientă și că trebuie să muncești.

Previziuni astrale iulie-decembrie 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Balanță/Ascendent în Balanță

Saturn, guvernatorul casei a patra, a retrogradat în casa a șasea. Cei dragi se pot confrunta cu probleme de sănătate. În schimb, tu vei avea parte de dificultăți financiare și gospodărești, care îți vor consuma timpul. Obstacole pot surveni și dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă. Saturn retrograd cere muncă fără așteptări, iar acest tranzit poate aduce austeritate în viața ta.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Saturn retrogradează în casa a cincea, cea a iubirii și a stimei de sine, până pe 15 noiembrie. Lecția cea mai importantă pe care trebuie să ți-o însușești este cea a iubirii de sine. Deci, nu mai trebuie să conteze iubirea și opinia celorlalți. Acest drum nu va fi unul lipsit de obstacole. Vei cultiva o perspectivă mai exigentă cu privire la viață. Orice vei face, Saturn te va face să te simți gol pe interior, chiar dacă credeai că unele lucruri ți-ar aduce bucurie.

Capcanele lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie. Previziuni valabile până în 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Calendar astrologic 8-14 iulie 2024: Venus intră în Leu

Horoscop săptămânal. În zilele ce urmează, Venus va...


Top citite
Freepik.com

Capcanele lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie. Previziuni valabile până în 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Emoții la extreme pentru o zodie

freepik.com

Infidelitatea virtuală sau momentul în care emoticoanele înlocuiesc intimitatea

Freepik.com

De ce înșelăm și care sunt motivele divorțului. Psiholog: „Dragostea cu forța te amenință!”

pixel