Lecția lui Mercur în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Previziuni Mercur în Berbec. Planeta comunicării își începe tranzitul în primul semn al zodiacului. 

Mercur intră în Berbec, unde va sta până pe 3 aprilie. Este oarecum porumbelul care anunță primăvara din punct de vedere astronomic/astrologic. Și spun asta pentru că pe 20 martie vom avea Echinocțiul de primăvară. 

Cu Mercur în Berbec gândim și comunicăm repede. Prindem viteză! Ne plictisesc subiectele vechi. Vrem idei noi. S-ar putea ca discursul nostru să fie mai autoritar și să ne placă să ne întrecem în replici cu alții. 

Și cum Mercur tranzitează același semn cu Jupiter, vă dați seama că ne vom confrunta și cu un exces de informații și de zel. 

Cei care vor beneficia cu adevărat sunt cei cu marcaj cardinal în astrogramele natale(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn). 

Berbec/Ascendent în Berbec

Un lucru e clar! Tăcerea nu este făcută pentru tine până pe 3 aprilie! Mercur vine cu idei și cu mult chef de a vorbi. Și cum Mercur se va apropia de Jupiter, vei avea și un oarecare exces de zel. Mintea îți merge de minune! Și s-ar putea să aduci un pic de prospețime oricărui proiect. Încurajezi cu ușurință pe oricine. 

Taur/Ascendent în Berbec

Dacă nu vei reuși să îți gestionezi fricile, acestea vor deveni chiar violente! Lumea ta interioară va fi destul de dinamică. De altfel, vei vorbi cu tine însuți multe și mărunte. Începe o perioadă bună pentru cercetare, rugăciune și studiu aprofundat al vieții. Stai departe de persoanele cu probleme. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Tranzitul acesta al lui Mercur îți va prii de minune! Pentru că guvernatorul tău se va întâlni cu Jupiter! Trebuie doar să ceri ajutorul! Oamenii din jurul tău se vor oferi să te sprijine. Clipele petrecute cu prietenii vor fi pline de bucurie. Astrele îți recomandă să privești cu mai mult optimism planurile pentru viitorul apropiat. 

Rac/Ascendent în Rac

Discuțiile cu șefii vor fi destul de dinamice. De altfel, vei simți nevoia să îți spui de fiecare dată părerea despre proiectele profesionale. Într-un mod autoritar, ce-i drept, dar nu strică din când în când. Nu te vei teme deloc de a comunica sau lua deciziile cele mai importante!

Leu/Ascendent în Leu

Până pe 3 aprilie, astrele îți recomandă să înveți de la cei mai deștepți ca tine. Să porți discuții cu ei, să nu îi eviți din cauza egoului. Să fii deschis și să accepți că nu deții dreptatea absolută. Vei vedea că vei avea lucruri folositoare. Orice călătorie va fi plină de lecții de viață. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur vrea să fii mai preocupat de partea nevăzută a vieții. De resursele tale interioare și de cum le gestionezi. De asemenea, sunt încurajate discuțiile cu partenerul despre bugetul la comun, despre investiții, dar și despre problemele din intimitate. Deci ai grijă să nu dai din casă mai mult decât este cazul. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur va tranzita casa a șaptea, alături de Jupiter. Transparența în comunicarea cu partenerul îți va aduce multe beneficii. De asemenea, este nevoie de idei noi, de prospețime și de curajul de a lua decizii importante. Cei singuri pot întâlni diverși pretendenți. Parteneriatele profesionale vor fi destul de efervescente. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur va tranzita casa a șasea. Este nevoie de efort susținut din partea ta pentru a gestiona stresul. Pentru că muncă va fi din plin, timp și pentru altele nu prea și vei avea tendința de a te panica sau de a te victimiza. Comunicarea deschisă cu colegii va fi de mare ajutor. Găsești imediat soluții la problemele altora. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vei vorbi doar despre distracție! Cu Mercur în tranzit prin casa a cincea, nici nu vei dori să știi despre preferințele altora. Vei fi mai vanitos, ce-i drept, dar pe de altă parte îi vei motiva și pe alții să facă ce își doresc. Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți doar dacă le vei dedica mai mult timp și dacă vei aduce în discuție diverse subiecte. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur va tranzita casa a patra. Discuțiile cu familia nu vor fi unele plăcute. Vor apărea din senin subiecte care vor irita. Și bineînțeles că există riscul unor contre, unor declarații răutăcioase. Dar pentru că Mercur se aproprie de Jupiter, vă puteți bucura și de împăcare. Vă veți ocupa și de găsirea unor specialiști pentru treburile gospodărești. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur tranzitează casa a treia. Există riscul să ți-o ia gura pe dinaninte. Să nu gândești deloc înainte de a vorbi. Însă, vei fi și ascultat tocmai pentru că vei avea curaj și ambiție să pomenești unele idei destul de controversate. Până pe 3 aprilie, ești susținut și în a rezolva chestiunile administrative. 

Pești/Ascendent în Pești

Mercur se va întâlni cu Jupiter, guvernatorul tău în casa banilor. Nu te grăbi cu investițiile! Și nu le face doar după capul tău! Discuțiile cu partenerul sau cu apropiații îți vor oferi detalii prețioase. Vei învăța să găsești cea mai bună ofertă. Și te vei pricepe de minune la investiții. 

Citește și Mercur în Berbec, de pe 19 martie. Motto-ul va fi: "Cine nu e gata, e luat cu lopata!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel