La ce trebuie să te aștepți cu Mercur în Taur, până pe 11 iunie? Daniela Simulescu: "O să fii luat prin surprindere!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 3 aprilie, Mercur și-a început tranzitul în semnul Taurului, unde va rămâne până la 11 iunie. Iată ce spune Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro!

De pe 3 aprilie până pe 11 iunie 2023, Mercur va fi în Taur. Așadar, planeta comunicării s-a mutat în cel mai metodic și pragmatic semn din zodiac. Și da, acest tranzit nu va fi unul simplu, pentru că între 21 aprilie și 15 mai, Mercur va retrograda.

Așadar, astrologul ne recomandă să ne preocupăm în mod activ de ceea ce nu mai funcționează în viața noastră, mai ales din punct de vedere financiar. Chiar și așa, putem fi luați prin surprindere.

Iată ce ne spune Daniela Simulescu!

"Cine este Mercur? Să ne aducem aminte! Vorbim despre prima planetă de la Soare și îl reprezintă pe Hermes, în mitologie. În astrologie, această planetă se ocupă cu tot ceea ce ține de planul cognitiv, așadar tot ce înseamnă gândire, mental, comunicare. Atât comunicare verbală cât și non verbală. Drumuri, schimburi. 

Pe urmă, vorbim despre semnul Taurului. Este al doilea semn al zodiacului. În sezonul Taurului, începe primăvara, se duce zăpada. În acest anotimp, noi plantăm sămânța. Ce înseamnă asta? Că arhetipul Taurului se referă foarte mult la roade, la tot ce înseamnă împământenire, resursă. Toată partea de atașamente și de ceea ce produc, cu ajutorul a ceea ce am.

De cele mai multe ori, arhetipul Taurului se referă la tot ce înseamnă confort, la simțuri, la ceea ce ne face muritori. Taurul își dorește să aibă, să dețină, să miroasă, să mănânce, să atingă. Energia Taurului vorbește și despre surplus.

Când Mercur intră în Taur, apar multe discuții legate de criza financiară, de inflație, de salarii, de creșteri. Ne vom da seama că, pe undeva, nu iese socoteala. Totodată, Mercur în Taur este interesat de profit, vrea să rămână cu ceva în buzunar. 

Deși retrogradarea va fi de pe 21 aprilie până pe 15 mai, efectele lui Mercur retrograd în Taur se vor întinde încă de la intrarea în acest semn, de pe 3 aprilie și până pe 11 iunie, când părăsește de tot semnul Taurului.

În acest interval, îți poți face calcule. Gândește-te la bugetul tău personal, la banii pe care îi realizezi din propria muncă. Din salariu. Cu Mercur în Taur, este un moment nemaipomenit să ne dăm seama pe ce se duc banii aiurea. Ne putem gândi să negociem unele prețuri ale serviciilor sau să găsim niște oferte mult mai bune pentru noi.

Vom fi, poate, mai metodici în gândire, mai lenți, pentru că vrem să procesăm informația și să o calculăm de câte ori se poate. Să ne asigurăm că nu ne dă nimic cu virgulă. Dacă nu ai un cont de economii, te poți gândi să îți creezi unul. Ușurează-ți puțin viața. Nu ar strica să începi să creezi niște tabele și să îți notezi cheltuielile zilnice.

Și alte cheltuieli sunt importante, dar, odată cu acest tranzit, trebuie să fii mai atent la acele nimicuri pe care le iei de zi cu zi. Ai putea să le mai înfrânezi. Gândește-te și la facturi! Poate găsești servicii mai avantajoase. Cu Mercur în Taur, putem să negociem și suntem chiar încurajați.

În ceea ce privește produsele pe care le cumperi, alege un echilibru. Nu le lua nici pe cele mai scumpe, dar nici pe cele mai ieftine. Fiindcă Mercur în Taur vrea să strângă. Până pe 11 iunie, ai timp suficient să te ocupi de toate aceste aspecte.

Nu în ultimul rând, pentru că Mercur va fi într-un semn fix, le va da niște bătăi de cap celor care au în astrograma natală marcaj de semne fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător."

Îți recomandăm să citești și: Lecțiile lui Mercur în Taur pentru fiecare zodie

Vezi aici emisiunea completă despre tranzitul lui Mercur în Taur!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel