La ce să fii atent între 10 mai și 3 iunie. Mercur, planeta comunicării, retrogradează în Gemeni. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Mercur, planeta comunicării, retrogradează în semnul Gemenilor, marți 10 mai 2022. La ce anume ar trebui să fie atente zodiile până pe 3 iunie (cu posibile efecte chiar până pe 5 iulie)? Citiți mai jos. 

Retrogradarea lui Mercur ne afectează pe toți într-un fel sau altul. Vor fi probleme cu internetul, cu transportul, traficul, întârzierile, amânările, toate lucrurile acelea mărunte care se strâng și ajung să ne scoată din minți. Sigur că există și o parte bună a lucrurilor. Încetinim ritmul, dar ne și întoarcem la anumite decizii luate, reevaluăm și corectăm ce am greșit până acum. Fiecare aspect poate fi o provocare, dar și o mare șansă pentru noi toți.

Iată la ce ar trebui să fie atenți nativii fiecărei Zodii:

Berbec / Ascendent în Berbec

Atenție la bani, la venituri, la cheltuieli. Cum ați gestionat banii până acum? Pe ce anume ați cheltuit? Ar fi bine să începeți să vă reevaluați atitudinea cu privire la bani. Acest demers vă va aduce beneficii și o mai mare claritate asupra felului în care ați putea economisi pe viitor. 

Taur / Ascendent în Taur

Mercur vine în casa 1, este vorba despre voi, despre aspectul vostru, despre cum vă valorizați, despre cum acționați. Poate ar fi bine să vedeți mai exact unde ați greșit până acum de nu au ieșit lucrurile așa cum ați vrut. Aveți șansa să vă schimbați atitudinea cu privire la voi înșivă. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Atenție la superficialitate, la cum ai tratat anumite domenii din viața ta. Va trebui să revii asupra unor mentalități, să te uiți mai bine în interiorul tău și să vezi exact ce simți, ce te macină și de ce se întâmplă asta. E o perioadă bună să meditezi mai des. 

Rac/ Ascendent în Rac

Atenție la sănătate, s-ar putea să fii nevoit să faci niște analize pe care le-ai tot amânat. De data aceasta, în loc să îi ajuți tu pe alții, ai face bine să îi rogi pe ei să te ajute pe tine. Ai grijă și la ce anume ai investit, e posibil să primești vești legate de afacerile tale. 

Leu/ Ascendent în Leu

Atenție la tot ce spui, absolut toate vorbele spuse se pot întoarce împotriva ta. La serviciu vei avea parte de multe blocaje și amânări, încearcă să fii cât mai calm și vei vedea că asta te va ajuta să treci mult mai ușor peste tot stresul.

află cum ai putea să scapi de stres cu un click aici! Nu te mai identifica cu ceea ce nu ești!

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Fii atent la drumuri, la călătorii, la transport, la ceea ce ține de mașina ta, s-ar putea să apară probleme acolo. Pe de altă parte, ai șansa acum să înveți diferit de cum o făceai înainte. Încă te poți gândi la acea reconversie profesională sau la a-ți depăși, pur și simplu, limitele orizontului educațional. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

E mai bine să nu îți asculți prea mult intuiția și să mergi, mai degrabă, pe partea pragmatică a lucrurilor. Fii atent și la ce documente ai semnat în trecut, ce anume ai negociat. E posibil ca în această perioadă să iasă și multe secrete la iveală. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

E posibil să reapară în viața ta foști parteneri, se întorc oameni din trecut sau situații din trecut se reactualizează. Fii atent la ce decizii iei în zona relațională, mai bine lasă în urmă relațiile toxice și nu mai trage de ceva care oricum nu merge. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Fiți atenți la serviciu, vor fi multe schimbări de situații acolo, iar acestea vor produce confuzie, haos și își vor pune amprenta și pe rutina voastră. Vi se dau toate treburile peste cap. Ce o să învățați din asta? Probabil veți ști mai multe despre organizare și despre cum să faceți lucrurile pe îndelete, stând un pic locului. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Atenție la relația pe care o aveți cu copiii. Dacă aveți copii, o să aveți de umblat cu ei, va fi ceva stres în zona aceasta. Dacă ați dat bani cu împrumut, faceți în așa fel să vă recuperați mai repede datoriile. Acționați cu prudență și cu maturitate și nu vă victimizați orice ar fi. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

În casă va trebui să fiți atenți deoarece se vor strica tot felul de lucruri. Reparațiile vor necesita atenție și vor suferi amânări care nu vor face decât să vă umple de nervi, secretul? Răbdarea, acesta este secretul. Posibil să aveți și ceva discuții în familie. 

Pești/ Ascendent în Pești

Fiți atenți la felul în care negociați, la felul în care vreți să vindeți. E posibil ca anumite trucuri ale voastre să nu mai prindă la fel de bine. Mai bine mizați pe simplitate. Totodată, vi se strică tot felul de obiecte prin casă, telefoane, laptopuri. 

Știai ce se întâmplă în perioada aceasta cu cei care au Mercur retrograd în harta natală? Citește aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel