„La casa de papel”, ultimele episoade. Ce personaj din serial ești în funcție de zodia ta
Autor: astrosens Team
Data publicării:
„La casa de papel” revine cu ultimele cinci episoade ale seriei. Actorii promit că fanii nu vor fi dezamăgiți. Te-ai gândit ce personaj din serial ești în funcție de zodia ta?

Ultimele cinci episoade vor ajunge pe platforma Netflix pe 3 decembrie. Protagoniștii au asigurat că finalul nu va dezamăgi. Pentru Álvaro Morte, „Profesorul”, finalul este „plin de tensiune absolută”. Cele mai grele momente abia acum vin. Membrii grupului trebuie să înfrunte două mari provocări: să scoată aurul cu ajutorul unui plan plin de incertitudini și să părăsească Banca Spaniei.

Ce personaj din „La casa de papel" ești în funcție de zodia ta?

Berbec

Atunci când te gândești la un nativ al acestei zodii, ai în cap o persoană neînfricată, curajoasă și destul de competitivă. Pe alocuri nerăbdătoare, impulsivă și furioasă. Tokyo este personajul care le are pe toate acestea. Are o energie debordantă, se plictisește repede, îi place adrenalina, nu dă niciodată înapoi!

Taur

Helsinki. Cu un fizic puternic, cu o loialitate uimitoare, cu răbdare nemaipomenită. Este generos, de modă veche și destul de persistent. Deși nu pare, ar evita agresivitatea și ar ține nervii lui și ai celorlalți sub control.

Gemeni

Berlin, poate cel mai intrigant. Duplicitar, inteligent din cale-afară, comunicator fără de egal. Gemenii sunt guvernați de Mercur, care nu era doar mesagerul zeilor, dar și un îmbârligător cu clasă. 

Rac

Rio. De ce? Pentru că este băiatul bun, sensibil, romantic și uită de nevoile lui. Se simte deseori nesigur. Are nevoie de protecție și își dorește confort. 

Leu

Nairobi. Nu îi este teamă să își manifeste sentimentele. Acțiunile ei sunt pline de dinamism și îi place să motiveze oamenii. Ține la opiniile ei puternice. Ar face orice pentru copilul ei. Îi plac distracția și umorul de calitate. 

Fecioară

Moscova. Un personaj modest, umil, muncitor, care respectă ordinele. Are un sfat părintesc pentru fiecare. Nu îi place să stea în lumina reflectoarelor. Exagerează cu detaliile, îi este frică să nu facă greșeli. 

Balanță

Raquel. Campioană la negocieri, se adaptează de la om la om. Este destul de rațională, se străduiește să ia deciziile care să îi mulțumească pe toți. În momentele provocatoare, este cea care apelează la tact și are simț estetic. 

Scorpion

Profesorul. Cel mai bun strateg și cel mai devotat lider. Are soluție de back-up pentru absolut orice s-ar întâmpla. Misterios, intens, pasional, loial. Maestru în disimulare.  

Săgetător

Denver. Îi place să se distreze. Râsul său este contagios. Debordează de energie. Spirit aventurier. Temperamental. Nu suportă nedreptatea. Optimist din fire.  

Capricorn

Palermo. Vrea să fie șef/autoritatea supremă, să îi organizeze pe toți, să conducă toate operațiunile. Cu obiective înalte, cu o răbdare uimitoare și cu încăpățânare nemaipomenită.  

Vărsător

Alicia. Foarte inventivă, inteligentă, noncomformistă, individualistă, rebelă. Singura care reușește să intre în mintea profesorului. Câteodată, pare lipsită de emoții.  

Pești

Monica. Sensibilă, romantică, visătoare, credulă. Vrea să ajute pe oricine, indiferent că a fost bun sau rău cu ea. Se află deseori în postura de victimă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel