Jupiter „vă împinge de la spate”. Beneficiile lui Jupiter în Berbec pentru Zodiile de Apă (între 11 mai și 28 octombrie)
Autor: Elena Airini | Dată: 10 mai, 13:54
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce în exclusivitate vești pentru nativii semnelor de APĂ. Cum anume vor simți aceștia energia tranzitului lui Jupiter în semnul Berbecului citiți mai jos. 

Semnele de apă vor fi avantajate din punctul de vedere al carierei. Fie vor prinde curaj să își schimbe domeniul, fie să facă o schimbare de loc de muncă sau să ceară bani în plus. Cert este că Jupiter îi împinge de la spate, dar nu va oferi multe rezultate dacă nu va exista un volum crescut de muncă. Există și riscul cheltuielilor exagerate. 

Rac/ Ascendent în Rac

Vine momentul în care trebuie să vă gândiți la statutul vostru profesional. S-ar putea să vină niște proiecte de unde nu vă așteptați. Profesional, va fi foarte bine, dar trebuie să faceți și voi ceva pentru asta. S-ar putea să vi se pară că aveți prea multe de făcut. Nu mai puteți echilibra toate treburile pe care le aveți atât la muncă, dar și acasă, de aceea ar fi bine să cereți și ajutorul celorlalți. E posibil să se ivească o cerere în căsătorie. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Dacă vreți să schimbați locul de muncă, avându-l pe Jupiter în casa a 6-a, este nemaipomenit. Jupiter intră în casa a 6-a și vă aduce multă muncă, foarte multă muncă. Din mai până în octombrie nu o să mai aveți timp de nimic. Nu doar că apar multe lucruri de făcut, ci voi singuri vă luați sarcini în plus, aveți tendința să suplimentați treburile doar pentru că vedeți că puteți. La un moment-dat toate acestea vă vor depăși. Din octombrie o să vă dați seama cu adevărat cât puteți duce, unde sunt limitele voastre, de fapt. Relațiile cu colegii se pot îmbunătăți, dar s-ar putea să aveți mai multă încredere în cineva decât este cazul.

Pești/ Ascendent în Pești

Atenție unde cheltuiți peste măsură. Nu cumpărați obiecte scumpe, doar de dragul de a le cumpăra. Luați lucruri de calitate, dar care să vă folosească, nu doar să atrageți atenția, nu vă întindeți mai mult decât e cazul. Oferiți-vă vouă înșivă valoare, faceți cursuri, investiți în educația voastră, mai degrabă. Jupiter, guvernatorul vostru, a ieșit din casa 1 și intră în casa a 2-a. Sigur că vreți bani, vreți mult mai mulți bani. Dar Jupiter în casa a 2-a vorbește și despre cum să fiți voi mai eficienți pentru a putea primi mai mulți bani. Ce faceți acum între mai și octombrie va avea efecte în 2023. 

ai aflat și despre săptămâna ieșită din comun după cum au anunțat și specialiștii în Tarot? Citește aici previziunile pentru toate zodiile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

Top citite
sursă: Pexels.com, Andrea Piacquadio

Vești super bune pentru Leu, Balanță, Săgetător, Pești! Previziuni pentru toate zodiile de la astrologii internaționali! Cu Jupiter în Berbec în 2022 și 2023 se petrec mari schimbări!

Sursă foto: Pexels

Vești îmbucurătoare pentru Gemeni, Balanță, Vărsător, Săgetător. Provocări și haos pentru Rac și Capricorn. După 21 mai

Saturn în Vărsător în 2022. „Se schimbă perspectiva asupra lumii”. Flashback- conjuncția Jupiter-Saturn. Oportunități pentru toate zodiile!

sursă foto: Pixabay.com

Nouă profeții ale lui Nostradamus pentru anul Tigrului de Apă, 2022. Evenimente devastatoare

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?