Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni astrale. Pe 9 octombrie, planeta denumită Marele Benefic, își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor.

Să ne reamintim ceva! Jupiter, Planeta oportunităților și a expansiunii, și-a început tranzitul în Gemeni, semnul comunicării și al schimbărilor, pe 26 mai și va rămâne aici până pe 10 iunie 2025. Dar, începând cu 9 octombrie 2024, își va începe retrogradarea. Ce va provoca? În primul rând reluarea unor decizii luate din mai. Ajustarea acestora. Jupiter vine cu încredere, dar câteodată prea multă. Unii dintre noi ne-am întins mai multe decât era cazul. Și acum ne vom da seama ce contează cu adevărat. 

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter își va începe retrogradarea în casa a treia. De obicei, el este recunoscut pentru oportunitățile pe care le aduce. Chiar și retrograd. Dar, chiar și așa, va trebui să devii mai selectiv. Să nu alergi după mai mulți iepuri. Să nu te implici în mai multe domenii și să nu te alegi cu nimic. Până în februarie, îți vei da seama unde are rost să mergi mai departe, ce anume să continui, mai ales din proiectele apărute după 26 mai încoace. Pentru început, îți vei da seama că ai promis mai mult decât poți duce. 

Taur/Ascendent în Taur

Retrogradarea lui Jupiter se va petrece în casa a doua. Vei fi nevoit să faci mai multe ajustări pe plan financiar. Îți vei da seama că ai făcut unele greșeli, din acest punct de vedere, mai ales din mai încoace. Banii au venit, dar s-au dus și foarte repede. Și nici nu te-ai ales cu nimic. Până în februarie, vor mai fi șanse de monetizare, dar e clar că nu mai poți cheltui la fel. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pe 26 mai, Jupiter și-a început tranzitul în semnul tău. Și a adus și câteva oportunități, șanse de creștere, clipe de evoluție pe mai multe planuri. Acum, retrogradarea lui îți va arăta că nu le poți avea chiar pe toate. Că este cazul să descoperi care este prioritatea. Când îți alegi un obiectiv principal, parcă universul alege să te ajute. 

Rac/Ascendent în Rac

Cu Jupiter retrograd în casa a douăsprezecea, vei experimenta un alt soi de apropiere de tot ce înseamnă credință, spiritualitate și călătorii. Compasiunea este importantă, dar depinde mult în ce doze o folosești. Vor apărea unele persoane invidioase, care te vor bârfi, dar depinde doar de tine câtă putere vei da vorbelor acestora. Este cazul să nu mai amâni unele investigații medicale. 

Leu/Ascendent în Leu

Jupiter a intrat în casa a unsprezecea pe 26 mai. Și sigur ți-a adus mai multă încredere în viitorul apropiat. Asta și pentru că ai întâlnit noi oameni care ți-au deschis alte uși. Retrogradarea lui Jupiter te va învăța să nu judeci oamenii apropiați, dar nici să le permiți să se implice prea mult în viața ta. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Jupiter va retrograda în casa a zecea, a carierei. Adu-ți aminte ce s-a întâmplat la serviciu din 26 mai încoace! Dacă ai respins unele oportunități, acum vei începe să regreți. Dacă ai început să faci schimbări, de acum încolo vei vedea roadele eforturilor tale. În orice caz, nu uita că încrederea în tine joacă un rol fantastic pe plan profesional. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter va retrograda în casa a noua. Vestea bună este că îți va permite să investești mai multe resurse în organizarea unor călătorii, că vei găsi oamenii potriviți care să te însoțească sau să studiezi ceea ce ți-ai dorit de mult timp. De asemenea, cei care vor să înceapă acțiuni în justiție, vor fi avantajați. Trebuie doar să aibă răbdare. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Jupiter va retrograda în casa a opta. Chestiunile pecuniare vor fi din ce în ce mai prezente. Adică, tot ce ține de profit, dividende, taxe, impozite, moșteniri, partaj, investiții. Dacă din mai încoace, ai fost prea optimist, poate că acum este cazul să fii mai calculat. Și să nu pleci repede de la negocieri. Nu este cazul să fii prea generos sau să tratezi cu superficialitate relația cu băncile. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter a intrat în casa a șaptea e 26 mai. Dar, abia de acum încolo, când va retrograda, îți va arăta efectele sale. Ținând cont că este și guvernatorul tău, din 9 octombrie te vei confrunta cu mai multe situații pe plan relațional, pe care nu le poți amâna. Mai ales dacă ești deja într-o relație. Va trebui să iei deciziile acelea importante și mature. Cei singuri vor avea mai multe oportunități, dar nu trebuie să se grăbească. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Dacă din mai încoace nu te-ai plâns de volumul de muncă, odată cu retrogradarea lui Jupiter din 9 octombrie, nu vei mai avea nicio clipă de odihnă. Și nu doar din cauza locului de muncă, ci și din cauza chestiunilor gospodărești. Astrele îți recomandă să înveți să delegi, să renunți și să acorzi mai mult timp pentru odihnă. Că, dacă nu, stresul te va face să îți pierzi controlul. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Jupiter va retrograda în casa a cincea. Dacă din 26 mai și până acum nu ai învățat să te bucuri de viață, ei bine, din 9 octombrie, nu mai poți amâna. Casa a cincea se referă la iubire, creativitate, copii, pasiuni. Iar Jupiter are darul de a aduce abundență, fie retrograd, fie direct. Este cazul să te gândești și la creșterea stimei de sine. 

Pești/Ascendent în Pești

În primul rând, trebuie să stabilim că Jupiter este guvernatorul tău. Și că retrogradarea lui în casa a patra, după 9 octombrie, va aduce numeroase tensiuni și regrete față de unele decizii pe care le-ai luat din mai încoace. Mai ales în ceea ce privește schimbările pe plan imobiliar sau evenimentele din familie. Până în februarie 2025, ai timp să mai corectezi din greșeli. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cumpătare pentru o zodie

pixel