Jupiter retrograd din 9 octombrie. La ce surprize ne putem aștepta?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 9 octombrie, Marele Benefic își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor. Iată influențele acestei retrogradări asupra vieții personale!

Planeta expansiunii și oportunităților este în semnul comunicării și schimbării. Mintea devine cel mai valoros aliat, cu condiția să o menținem activă și flexibilă. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-o manieră prietenoasă și plină de umor. Este esențial să luăm în considerare și alte perspective și să ne adaptăm. Unul dintre aspectele esențiale ale lui Jupiter în Gemeni este deschiderea mentală.

Nativii Gemeni și cei cu Ascendent în acest semn se vor bucura de expansiune și oportunități multiple. Jupiter, simbolul creșterii și cunoscut ca „Marele Benefic” în astrologie, îi favorizează pe cei care depun eforturi. Așadar, succesul nu vine fără muncă, însă nativii Gemeni vor fi avantajați în diverse aspecte ale vieții.

Pe parcursul acestui tranzit, Jupiter va forma careuri cu Saturn și Neptun din Pești. Până la data de 10 iunie 2025, Marele Benefic rămâne în acest semn. 

Iată cum retrogradarea lui Jupiter, care începe pe 9 octombrie, ne va influența viața personală!

Reflecție asupra sinelui și creștere personală

Această perioadă încurajează introspecția și descoperirea de sine. S-ar putea să îți pui întrebări legate de convingerile tale, valorile și scopul vieții.

Relațiile

Relațiile existente pot trece prin teste sau transformări. Acest lucru ar putea implica reevaluarea legăturilor tale sau abordarea unor probleme ascunse.

Carieră și finanțe

Obiectivele tale profesionale sau situația financiară pot întâmpina provocări sau incertitudini. Ar putea fi un moment potrivit pentru reevaluarea traiectoriei profesională sau strategiile financiare.

Încă două luni cu Saturn retrograd. Reevaluare pentru două zodii

Proiecte personale

Proiectele tale personale sau obiectivele pot întârzia sau pot avea obstacole. Cu toate acestea, poate fi și o perioadă pentru rafinare și îmbunătățire.

Creștere spirituală 

Retrogradarea lui Jupiter poate fi o perioadă puternică pentru creștere și dezvoltare spirituală. S-ar putea să fii atras să explorezi noi credințe sau practici.

Reține că efectele specifice ale retrogradării lui Jupiter vor varia în funcție de astrograma ta natală. Este o perioadă de introspecție, ajustare și potențială creștere.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Rac, Leu și Fecioară. „Trebuie să-i împaci pe toți, dar pe tine nu te împacă nimeni!”

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Balanță, Scorpion și Săgetător. „O să-ți dai seama că nu ești Dumnezeu!”

freepik.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?