Jupiter în Gemeni de pe 26 mai. Cum ne influențează acest tranzit gândirea și conexiunea socială?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 26 mai, Jupiter intră în semnul Gemenilor. Ce ne aduce acest tranzit de lungă durată?

Christopher Renstrom, astrolog internațional, ne-a vorbit despre ce ne va aduce acest tranzit. Iată care au fost previziunile sale!

Jupiter își petrece un an în fiecare semn zodiacal. Este planeta expansiunii și a scopului superior. Astfel, atunci când Jupiter trece prin semnul tău, vei experimenta numeroase beneficii.

Pe 26 mai, Jupiter intră în semnul Gemenilor. Pentru nativii Gemeni, acest tranzit aduce un sentiment că lucrurile nu trebuie să fie atât de tumultuoase și dificile. Vor observa că totul începe să prindă contur.

Tranzitul lui Jupiter în Gemeni ne învață că avem nevoie de conexiuni cu ceilalți și că trebuie să transmitem mai departe binele pe care îl primim. Este un moment ideal pentru colaborare.

Jupiter în Gemeni introduce umorul și joaca, ajutând la spargerea gheții și refacerea legăturilor dintre oameni. Avem idei despre cum ar putea fi lumea, dar este posibil să trăim cu adevărat aceste idei în relațiile noastre? Tranzitul lui Jupiter pune lucrurile în mișcare, facilitând conversații deschise și sincere.

Jupiter în Gemenii reprezintă arta conversației. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. În același timp, ne vom da seama în ce zonă a vieții ne aflăm.

Există două virtuți pe care semnul Gemenilor le aduce: vorbirea și punerea întrebărilor fără a ști răspunsurile. Uneori, este necesar să avem această capacitate de a avea o conversație reală, de a întreba și de a asculta, deoarece empatia singură nu este suficientă. Trebuie să ne angajăm într-un dialog autentic, să ascultăm diferite perspective și să fim deschiși să ne punem întrebări despre propriile noastre credințe. Prin acest proces al dezbaterii și explorării ideilor din mai multe unghiuri, putem ajunge la înțelegeri mai profunde și să găsim soluții la probleme complexe.

De asemenea, se conturează ideea de îngrijire a minții. Deci, va trebui să învățăm empatia și acceptarea. Poate fi vorba despre a privi un alt punct de vedere, nu despre a-l simpatiza sau a încerca să-l faci asemănător cu al tău, ci despre a înțelege, de fapt, baza acestuia. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, să schimbăm perspectivele. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel