Jupiter în BERBEC, evenimentul care ne arată cum va fi anul 2023
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Jupiter în Berbec este un eveniment cu totul diferit de tot ce ne va oferi tranzitul lui Jupiter în semnul Peşti. Astfel, după o perioadă îndelungă de visare şi delectare în marea de posibilităţi, avem ocazia să le şi punem în acţiune. Jupiter nu va sta mult în Berbec în 2022, dar va fi destul cât să ne facem o impresie generală despre cum va arăta următorul an. Mai mult, tot tranzitul lui Jupiter în Berbec ne va face introducerea în 2023, întrucât revine în semnul de foc în luna decembrie să aprindă atmosfera şi să facem trecerea dintre ani aşa cum se cuvine! Iată ce spune astrologul Daniela Simulescu:

"Crâmpei de veste bună. Jupiter, planeta expansiunii și a optimismului, va tranzita semnul Berbecului, cel al noilor începuturi și al curajului, între 11 mai și 28 octombrie. Această perioadă va fi precum o gură de aer proaspăt după doi ani cu miros de naftalină. Că prea ne-am plictisit de poveștile lui 2020 și 2021. Planeta va respira altfel. Iar la nivel personal, mulți dintre noi vor porni pe drumuri noi. Vor îndrăzni. O vor lua de la capăt. Iar roadele vor apărea în 2023. Cred că sunteți de acord că avem nevoie de o zvâcnire, măcar din partea astrelor", potrivit astrologului Daniela Simulescu, redactor-şef la Astrosens.ro.

Jupiter, ping-pong între Peşti şi Berbec

Jupiter va sta în Peşti până pe 11 mai, când va intra în Berbec şi va ieşi din Berbec pe 28 octombrie. Jupiter stă puţin în Berbec. Deci, cei care vă ştiţi născuţi în primele zile de Berbec, primele zece zile, veţi avea oportunităţi.

Jupiter este o planetă mare. În mitologie era Zeus. Jupiter este cel care expandează, aduce oportunităţi, speranţă, credinţă. Este considerat Marele Benefic.

Jupiter ne va oferi o previzualizare a anului 2023. În timp ce se află în Pești, Jupiter ne lansează în tărâmurile necunoscutului, a imaginaţiei, iar Berbecul ne aruncă înapoi în realitate, dându-ne o senzație urgenţă de acțiune și dorință.

Când Jupiter se întoarce în Berbec pentru o ședere mai lungă în 2023, vei avea la dispoziție aproape un an pentru a-ţi îmbrățișa spiritul antreprenorial, preluând conducerea în viaţa ta personală şi profesională.

Jupiter retrograd

Jupiter retrogradează în Berbec pe 28 iulie, iar pe 28 octombrie se întoarce în semnul Peşti. Îşi opreşte retrogradarea pe 26 noiembrie, iar în ultima săptămână a anului, va fi din nou în mers direct, în Berbec, lansându-ne într-un 2023 îndrăzneț. Acestea fiind spuse, primele cinci luni ale anului și scurtul portal din decembrie sunt ideale pentru a accesa imaginația Peștilor. Cât despre energia oferită de Berbec, stabilește-ți obiectivele pentru mai, iunie și iulie și trage cu toate forţele.

Perioada retrogradă 28 iulie - 26 noiembrie nu înseamnă că visele tale nu îşi mai au rostul şi totul trebuie să aştepte. Gândeşte-te la acest retrograd mai degrabă ca la o trecere în revistă, la o șansă de a integra lecțiile din prima jumătate a anului, de a le perfecționa.

Ca și Zeus însuși, Jupiter tinde să acționeze fără prea multă responsabilitate, avansând într-un ritm pe care nu îl poate gestiona pe deplin. Un retrograd este o șansă de a te asigura că schimbările durează.

În 2023, Saturn va intra în Pești, pentru a structura schimbările pe care le-a făcut Jupiter în viața ta. Contracția este necesară expansiunii. Acordă-ți timp să înoți în amonte, să vezi cât de departe ai ajuns și unde vei merge mai departe. Cea mai mare planetă din sistemul solar te sprijină şi vei vedea că tot efortul a meritat.

Anul 2022, din punct de vedere emoţional, este un an al testării.

Nu o să mai vrem să ne ataşăm. Da, Jupiter în Peşti predispune la o oarecare co-dependenţă, dar Venus este retrogradă în Capricorn, iar Marte este retrograd în Gemeni. Aceste semne nu au doza de autenticitate relaţională, de lipire, de ataşament. Atenţie, nu vorbesc de zodii, ci de energia planetelor în aceste semne.

Este un an în care putem să ne vindecăm, să ne descoperim, să citim, să ne trezim. 

Aş putea spune că, pe urmă, în celălalt an - în care Jupiter va intra în Berbec şi apoi se va duce în Taur - lucrurile sunt mai aşezate din acest punct de vedere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu frici și emoții

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

pixel