Învață și tu! TREI cărți de astrologie recomandate de Astrologul Daniela Simulescu
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ți-ar plăcea să afli mai multe legate de tainele astrologiei? Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News, ne spune care ar fi cărțile pline de învățăminte care ne-ar putea fi de folos.

Daniela Simulescu, astrolog DC News, începe prin a spune că nu este nevoie să citești cărțile de astrologie de la cap la coadă. Ci să selectezi informațiile, astfel încât să te ajute și să te învețe lucruri utile.

1. Saturn - Fatal Attraction (Atracția Fatala), de Adam Smith

Prima carte pe care o recomandă astrologul a fost cumpărată de aceasta din Londra. Spune despre ea ca este absolut superbă și că reprezintă una dintre cărțile sale de căpătâi.

Adam Smith este un astrolog profesionist, care scrie pentru ziare și edituri celebre, din toată lumea.

Cartea a apărut în 2007, este scrisă în limba engleză și are 208 pagini. Se găsește și în România, la editura Cărturești.

Autorul Adam Smith descrie în paginile cărții de ce planeta Saturn este importantă pentru noi toți, incluzând și detalii utile despre planeta timpului și a responsabilității. Saturn este cel care conduce timpul și destinul și identifică punctele noastre de stres. Culminează cu binecunoscuta întoarcere a lui Saturn de la 29 de ani.

Această carte este una dintre cele mai cuprinzătoare despre Saturn, fiind scrisă într-un mod practic și presărată cu note fine de umor și filosofie. Specialiștii spun că este vorba despre o carte genială de astrologie și un ghid de viață spiritual.

2. Sun Sign, Moon Sign: Discover the Personality Secrets of the 144 Sun-Moon Combinations, de CHARLES HARVEY, SUZI HARVEY (Semnul Solar, Semnul Lunar: Descoperă secretele de personalitate ale celor 144 de combinații dintre Soare și Lună).

Această carte publicată în 2009 are 576 de pagini și, la fel cu prima, poate fi găsită și în țara noastră, la Cărturești.

Daniela Simulescu este foarte încântată de această carte și o recomandă tuturor celor care vor să se apuce să studieze mai în profunzime astrologia și să înțeleagă combinațiile dintre Soare și Lună. De exemplu, cartea te poate învăța ce înseamnă Berbecul cu Luna în Taur, Scorpionul cu Luna în Leu și așa mai departe. Deci vei găsi toate combinațiile. 

Această carte oferă o imagine incredibil de revelatoare a personalității tale totale, trecând dincolo de simplele 12 semne solare și combinându-le cu cele douăsprezece semne lunare. Semnul Soarelui, Semnul Lunii îți oferă o perspectivă mai profundă asupra personalității tale, a prietenilor și a familiei tale. Îți demonstrează cât de precisă poate fi, de fapt, astrologia.

3. Planets in Transit: Life Cycles for Living, de Robert Hand

O altă carte de 530 de pagini pe care o poți citi despre astrologie este cea de mai sus, care vorbește despre tranzitele planetelor.

Daniela Simulescu o recomandă și este încântată îndeosebi de tranzitele lui Uranus la planetele personale sau ale lui Saturn la planetele personale.

În plus, cartea acoperă delimitări clare și complete ale tuturor tranzitelor majore. Discută și despre aspecte precum conjuncția, careul, sextilul, trigonul sau opoziția, care apar între Lună și Soare, dar și despre fiecare planetă care tranzitează o casă a hărții natale. Informațiile sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru astrologi profesioniști.

Îți recomandăm să vezi și: Abundență și prosperitate în harta natală. Care sunt planetele ajutătoare?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel