Intrarea lui LILITH în LEU între 8 ianuarie și 3 octombrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News Daniela Simulescu ne vorbește despre intrarea lui Lilith în Leu, de pe 8 ianuarie, pentru toate semnele din zodiac.

Pe 8 ianuarie, avem primul eveniment marcant al lui 2023: Lilith își va începe tranzitul prin semnul Leului, unde va sta până pe 3 octombrie. Astrologul spune că Lilith și energia sa există în fiecare dintre noi, indiferent de gen. În cazul în care o s-o respingem, ne va controla. Vrem să o acceptăm? Vom fi capabili să o folosim în avantajul nostru.

Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Ce vrea Leul? Iubire, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție. Aproximativ nouă luni vom îndrăzni cum nu am mai făcut-o de mult! Dar, narcisismul va fi în floare!

Cei timizi și introvertiți se vor bucura de-a binelea datorită tranzitului lui Lilith prin Leu. Pentru că vor îndrăzni mai mult. Cei extrovertiți vor întâlni situații oglindă, adică își vor da seama de efectele secundare ale excesului de zel. Cert este că și unii și alții vor primi o doză suplimentară de narcisism și creativitate.

Lilith va fi destul de paradoxală până în octombrie. Ne va face să acționăm după bunul plac al altora (să primim aplauze), după care ne vom supăra și vom striga cât de tare ne vor ține plămânii că nu ne pasă de ce zic ceilalți (ne vom cere independența).

Și cu siguranță, vara lui 2023 nu va fi deloc plictisitoare! Lilith va face conjuncție cu Marte, careu cu Uranus și… o conjuncție cu Venus retrogradă! Deci o vară incendiară, scandaloasă și provocatoare!

Previziuni pentru zodiile de FOC

Berbec/ Ascendent în Berbec

Lilith este în Casa a cincea, a plăcerii. Vrea să-ți testeze iubirea de sine, dar și aventurile, idilele, relația cu copiii. În 2023, ai putea să te gândești dacă vrei sau nu un copil. Relațiile cu copiii vor fi foarte testate. Poți face și mai mulți bani, pentru că această casă are și o componentă financiară.

Leu/ Ascendent în Leu

Lilith va fi în tranzit în Casa întâi, cea care acoperă toate primele impresii. Daniela Simulescu spune că Leii vor fi atrăgători, magnetici și fascinanți. O să ai acel "nu știu ce" care îi manevrează pe toți. Poți să ieși din relații care nu te mai provoacă sau poți schimba locul de muncă. Vei fi un om nou în octombrie, așa că testează-ți limitele.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Lilith este în Casa a noua. Călătorii, expansiune, inspirație, filozofie: această casă se referă la toate lucrurile ce fac parte din evoluția ta personală. Cu Lilith aici, ești încurajat să te dezvolți în zona studiilor, indiferent de anii care au trecut. Lilith te îndeamnă și la călătorii mai interesante, mai scandaloase. O să ai mult de câștigat!

Citește și previziunile complete cu influența lui Lilith în Leu pentru ZODIILE DE FOC

Previziuni pentru zodiile de APĂ

Rac/ Ascendent în Rac

Lilith va tranzita Casa a doua, a resurselor. Lui Lilith îi plac banii, așa că te poate ajuta să faci mai mulți. Îți aduce noi venituri, mai ales din zona colaborărilor de tip troc. Te face să te gândești la ce să mai produci în sectorul financiar, ca să fii independent. Dar, stai departe de căile neortodoxe de a face bani.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Lilith va fi in tranzit în Casa a 10-a, care ne spune scopul tău ideal, cariera și destinul. Este extraordinar pe plan profesional pentru tine. Prinzi totul din zbor până în octombrie. Poți să urci pe scara ierarhică și să să construiești proiecte noi, fiindcă Lilith îți dă succes.

Pești/ Ascendent în Pești

Lilith va tranzita Casa a șasea. Managementul stresului. Munca fizică și mentală. Relațiile pe care le ai cu colegii. Hărnicia. Sănătatea. Deci, nu o să-ți mai convină unde lucrezi, cu cine lucrezi și pentru cine lucrezi. Nu îți mai găsești sensul la serviciu. Cu Lilith aici, o să vrei mai multă libertate sau flexibilitate. Ai grijă și la alimentație!

Citește și previziunile complete cu influența lui Lilith în Leu pentru ZODIILE DE APĂ

Previziuni pentru zodiile de AER

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Lilith va tranzita Casa a treia, care guvernează formele de comunicare: vorbirea, gândirea, gadgeturile și dispozitivele. Te încurajează să spui lucruri, să scrii, să înveți domenii la care nu te-ai fi gândit. Lasă fricile, pentru că Lilith vrea să lupți pentru drepturile tale. Scrisul este foarte încurajat în următoarele luni, la fel și învățarea.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Lilith o sa tranziteze Casa a 11-a, ce vorbește despre prietenie, echipe, grupuri sociale, comunități. Fii foarte atent la oamenii de care te lași înconjurat. Ai grijă și la partea relațională. Te poți îndrăgosti de prieteni și poți să înțelegi că ar fi ceva mai mult între voi, mai ales în timpul verii. Și nu este deloc așa!

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Lilith tranzitează Casa a 7-a, ce guvernează toate parteneriatele, atât de afaceri, cât și personale. Dacă ești singur, poți să intri în relații doar de dragul de a o face, care țin mai mult de aspectul fizic. Dacă ești într-o relație, Lilith îți poate arăta că te-ai cam plictisit. Grijă la sănătate!

Citește și previziunile complete cu influența lui Lilith în Leu pentru ZODIILE DE AER

Previziuni pentru zodiile de PĂMÂNT

Taur/Ascendent în Taur

Lilith tranzitează Casa a 4-a, a familiei sau a rădăcinilor. Mulți dintre nativi pot să se dezlipească de membrii ai familiei. Te poți detașa, pleci de acasă și vrei să devii independent. Vei avea curaj să iei în sfârșit această decizie. Lilith te ajută să dezvolți un proiect sau o afacere, mai ales în timpul verii.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Lilith tranzitează Casa a 12-a, care guvernează imaginația, creativitatea, poezia, jurnalele, subconștientul, secretele, misterele și nu numai. O să-ți testeze sănătatea. Crezi că reușești să le faci pe toate, dar vine Lilith care vrea să-ți arate că te înșeli. Fii atent la obiceiurile toxice și la oamenii nepotriviți din jur.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Lilith va tranzita Casa a 8-a, unde găsim moștenirile, banii proveniți din afaceri, împrumuturile, taxele, sexualitatea, intimitatea și fanteziile. Poți primi niște bani, poate chiar moșteniri. Lilith vrea să te bucuri de ei. Grijă la partea de intimitate și sexualitate, care poate lua amploare.

Citește și previziunile complete cu influența lui Lilith în Leu pentru ZODIILE DE PĂMÂNT

Urmărește întreaga emisiune mai jos! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel