Inspiră, expiră! Mercur încă este retrograd și s-ar putea să îți dea planurile peste cap. Vremea schimbărilor, noul „tu”
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Mercur retrograd ne schimbă planurile, ne dă programările peste cap și ne face să ne uităm de două ori în urmă. De fapt, el vrea doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali, dar și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Și lucrul acesta are frumusețea sa, până la urmă. 

Am avut o Lună Plină în Scorpion, dar și o eclipsă pe care mulți dintre noi am simțit-o cu siguranță. Scorpionul a venit și a vorbit despre eliminare, a vorbit despre ruperea cercurilor vicioase, despre ieșirea din lanțurile toxice și mai ales despre schimbare, despre noul „tu”, cel care este cu adevărat cine vrea să fie, cel care renaște, redevine, se transformă accesând energia viitorului pe care și-l dorește. 

Poate că ar trebui să mergi și în direcția a ceea ce îți face bine, până la urmă. Chiar dacă Mercur este retrograd până pe 3 iunie, ce-ar fi dacă l-ai aborda ca pe o oportunitate? Ce-ar fi dacă de data asta când toate întârzierile, blocajele și „figurile” pe care ți le fac gadgeturile ar fi abordate din perspectiva noului „tu”? Ce ar fi dacă ai reuși să ieși de pe calea negativă și să zâmbești? Mercur vrea să îți schimbi gândirea, modul de comunicare, să dai un „refresh”, să vezi unde ai greșit și să pornești din nou, având de data asta o bază mai solidă. 

Este o perioadă excelentă  pentru a-ți aminti să respiri și să te relaxezi, poți profita de faptul că azi, 20 mai, este chiar ziua meditației

Meditaţia reduce stresul. Fără îndoială, lumea în care trăim poate fi stresantă. Deşi stresul este o reacţie normală a organismului uman, nu ar trebui să ne simţim stresaţi foarte des. Stresul constant poate fi dăunător pentru organism. Exerciţiile de respiraţie din timpul meditaţiei calmează mintea şi permit organismului să se vindece în urma perioadelor îndelungate de stres, reducând astfel tensiunea şi nivelul de stres. Meditaţia reduce distragerile. Creierul uman este nevoit să reţină mai multe informaţii ca niciodată, iar apariţia internetului şi a telefoanelor tip smartphone nu a făcut nimic decât să accentueze problemele de concentrare ale oamenilor. Meditaţia şi exersarea atenţiei ne încurajează să trăim mai mult în prezent şi să eliminăm distragerile, ajutându-ne să ne concentrăm atunci când este nevoie şi să ne îmbunătăţim productivitatea în general. Una din cele mai bune părţi ale meditaţiei este faptul că oricine o poate face oriunde. Fie că suntem aşezaţi pe un scaun, în picioare, în pat sau în cadă, tot ce trebuie să facem este să închidem ochii, să respirăm adânc şi să ne eliberăm mintea de gânduri. 

E posibil ca diverse încurcături să se petreacă, oamenii să schimbe programările, anumite orare să fie date peste cap. Computerele, telefoanele se pot strica, mesajele pot ajunge la altă adresă, nu-i nimic! Inspiră, expiră! Ieși la aer, bucură-te de natură. Dacă ceva nu merge, nu forța nota. Luna acum este în Capricorn, e o perioadă bună pentru a organiza lucrurile, pentru a face planuri, dar fă în așa fel încat sa fie flexibile.

articol inspirat de canalul de YouTube Bracha Goldsmith

Ai citit și despre faptul că Mercur retrograd nu este chiar Bau-Bau? Ce anume te învață?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi masochistă

pixel