Influența Lunii Pline în Gemeni de pe 8 decembrie pentru fiecare zodie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 8 decembrie, avem un fenomen astrologic important: Luna Plină în semnul Gemenilor. Vorbim despre o perioadă de schimbare, testare și experimentare. Pentru că Luna va fi și în conjuncție cu Marte retrograd, vei dori să reiei idei, pe care să le pui în practică. Acest fenomen o să-i marcheze în special pe cei cu marcaj mobil în astrograma natală. Vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Pentru că Luna Plină înseamnă decizii sau chiar evenimente marcante, iată cum influențează fiecare zodie!

Vrei să afli care va fi atmosfera dată de Luna Plină în Gemeni, de pe 8 decembrie? În primul rând, te poți lovi de furia celor din jur, pentru că, în aceeași zi, avem și opoziția dintre Soarele în Săgetător și Marte retrograd din Gemeni. Despre acest fenomen astrologic cu însemnătate, Daniela Simulescu spune că vei fi obligat să începi negocieri, să faci compromisuri și să apelezi la o acceptare radicală.

Conjuncția Lună-Marte ne va face să declarăm clar și răspicat tot ce avem pe suflet, dar nu într-un mod prea plăcut. De aceea, în preajma datei de 8 decembrie, Luna Plină provoacă și certuri, discuții sau controverse. Cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrogramă vor fi mai irascibili. Schimbările care vor apărea din cauza Lunii Pline în Gemeni vin cu greutate, dar poți lua decizii bune, fie că vorbim despre un loc nou de muncă sau despre o nouă relație.

Poți scoate la iveală tot ce nu ai avut curajul sau tăria să spui la timp, mai ales în cadrul relațiilor cu ceilalți. Poate urma o perioadă cu anxietate, decizii și cuvinte aruncate, peste tot în viața ta. Te simți ca o oală sub presiune, care stă să explodeze. Nu te teme, cu această ocazie, s-ar putea să realizezi că cei de lângă tine nu sunt ceea ce par a fi.

Mai mult, Luna Plină în Gemeni poate să te zăpăcească, dar acest eveniment are o însemnătate și o să observi că nu se întâmplă fără un scop precis. Vine cu schimbări care îți fac bine și îți pune la dispoziție lecții utile, plăcute sau neplăcute. Pe 8 decembrie, Daniela Simulescu îți sugerează să te odihnești cât mai mult, să dormi, să iei aer și să eviți scenariile inutile, care îți fac doar rău.

Iată cum ne va influența acest eveniment!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, este retrograd. Alături de Luna Plină în Gemeni, pentru Berbeci se anunță o zi în care spun vrute și nevrute. Astrologul Daniela Simulescu îți recomandă mare atenție la drumurile pe care le ai de făcut, dar și la declarații. Nu intra în discuții contradictorii și nu-i provoca pe cei din jur. Vei avea tendința de a nu empatiza și de a nu-i vedea pe ceilalți, mai ales că poți aduce în discuție niște răni mai vechi. Nu fi radical sau tăios și nu lua decizii majore, de pe-o zi pe alta, mai ales că cei de lângă tine, dacă nu au un grad mare de toleranță, se pot îndepărta.

Taur/Ascendent în Taur

La voi, Luna Plină activează Casa a doua, a banilor. Pot să apară cheltuieli neprevăzute sau achiziții făcute la nervi. La alții, cheltuielile nu apar deloc, ba intervine chiar o zgârcenie. În orice caz, nu te ajută nicio extremă, ci ai nevoie de un echilibru. După acest eveniment, ai putea să-ți ajustezi bugetul pentru sărbători.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt greu de suportat în data de 8 decembrie. Pare că nimeni nu se mai înțelege cu tine în aceste zile. O să fii anxios, temător, grăbit, nervos sau chiar excentric. Toate acestea te-ar putea ajuta, dar riști să le întorci în defavoarea ta. Încearcă să te relaxezi și gândește-te că toată această perioadă o să treacă. În cazul în care nu te poți abține, riști să iei decizii pripite și să-i superi pe cei mai dragi. Grijă și la sănătate.

Rac/Ascendent în Rac

Dacă în ultima jumătate de an au mai dispărut persoane din viața ta sau nu mai sunt la fel de disponibili, nu încerca să le scoți ochii și să-i umpli de reproșuri. Riști să-i consideri pe toți inamici și ai impresia că toată lumea are ceva cu tine. Nu te victimiza, ci axează-te pe ceva cu mult mai important: pe sănătate și pe listele pentru sărbători. Luna Plină în Gemeni te agită, așa că ar fi bine să dormi cât mai bine și să ai mai multă grijă de sănătatea ta.

Leu/Ascendent în Leu

În această zi, nu o să prea iasă cum îți dorești, dacă ești Leu sau ai ascendent în Leu. Oamenii pot să nu-ți aprobe planurile și te vei simți frustrat că nu este ca tine. Poate că treci și prin evenimente cu copiii, care nu îți convin. Ceri, dar nu primești cât ceri, așa că ar fi bine să apelezi mai mult la rațiune.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Relația cu tot ce înseamnă autoritate în viața ta este foarte neplăcută în jurul datei de 8 decembrie. Dacă până acum te-ai înțeles bine cu șeful, acum nu mai ai răbdare și iei decizii. O să ți se pară totul nedrept și te vei supăra. S-ar putea să-ți verși nervii pe ceilalți.

Balanță/Ascendent în Balanță

Trebuie să ai mare grijă pe unde călătorești zilele acestea, pentru că poți întâmpina diferite dificultăți sau întârzieri. Dacă ai de susținut examene, s-ar putea să te grăbești și să greșești. Nu te simți inferior, dacă cei din jur se dau mai importanți, nu ai nimic de demonstrat.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Odată cu Luna Plină din semnul Gemenilor, dacă ai economii, o să intri în ele, fie că vrei sau ești nevoit. Sau apar situații în care ești forțat să ceri bani. Nu te grăbi și încearcă să negociezi din punct de vedere financiar. Evită investițiile serioase.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Poți să ai discuții sau certuri mai aprinse cu partenerul, pe neașteptate. Poți crea o atmosferă foarte neplăcută în familie, bazată pe discuții copilărești. Nu este un moment bun să intri într-o relație nouă sau să închei o relație sau o căsnicie.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ești recunoscut pentru gestionarea stresului. Totuși, când vine Luna Plină în Gemeni, managementul stresului dispare. O să iei foc, vei fi nervos, ironic sau supărăcios. Nu ești dispus să-i ajuți pe ceilalți, iar partenerul s-ar putea să treacă prin momente mai grele. Tu nu ești deschis și chiar te irită că are nevoie de tine. Nu pune la suflet discuțiile dintre tine și colegi, sunt doar persoane cu care trebuie să te înțelegi la locul de muncă.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Această Lună Plină o să te facă egoist. În consecință, egoismul s-ar putea să atragă priviri sau discuții mai puțin plăcute. Dacă iei decizii doar ca să demonstrezi ceva sau ca să dramatizezi, vei fi deranjat de spusele celorlalți. Relațiile cu copiii sunt complicate și o să te enervezi repede. Relaxează-te, poate fi vorba doar de faptul că nu ești odihnit.

Pești/Ascendent în Pești

Devii spectator într-o telenovelă, auzi de diferite evenimente și te apucă anxietatea legată de sărbători. Vin evenimente abrupte odată cu Luna Plină și pot apărea și mici reparații de făcut prin casă. Te vei enerva, așa că este recomandat să te plimbi cât mai mult. Cu cât stai mai mult pe acasă, cu atât s-ar putea să te cerți mai mult cu cei din familie sau cu partenerul.

Vezi și: Luna Plină în Gemeni de pe 8 decembrie. Daniela Simulescu vorbește despre decizii și evenimente marcante -VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel