Influența lui Mercur în Capricorn pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Mercur, planeta comunicării, își va începe tranzitul în Capricorn pe 7 decembrie. 

Mercur își va începe tranzitul în semnul Capricornului pe 7 decembrie, unde va rămâne până pe 11 februarie. Și nu va fi un tranzit simplu pentru că în perioada 29 decembrie 2022 - 18 ianuarie 2023, Mercur va fi și retrograd. Dar atenție! Efectele retrogradării se vor simți de pe 7 decembrie până pe 11 februarie. Așa că ați face bine să vă preocupați din timp de organizarea sărbătorilor, cumpărarea cadourilor sau achiziția biletelor de călătorie. 

Acest tranzit ne va obliga să fim mult mai serioși. Nu mai facem declarații pompoase și nici nu ne mai luptăm excesiv pentru vreo cauză. Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Deci vă dați seama cum vor fi discuțiile în timpul mesei de Crăciun!

Oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. Ori mintea noastră trebuie să se axeze pe concret, palpabil, organizare și tot ce ține de obiectivitate. Mercur în Capricorn este precum un profesor universitar dur și cu experiență îndelungată, autoritar, încăpățânat, rigid, cu o metodologie clară, cu toleranță zero la încercarea unora sau a altora de a duce în derizoriu unele subiecte. Vom fi sceptici, vorbele nu ne vor impresiona dacă nu vor fi urmate și de fapte.

Ne vom alege vorbele cu mare atenție pentru că vom dori să transmitem mesajul într-un mod cât mai elevat. 

Iată cum va fi influențată fiecare zodie!

Berbec/ Ascendent pentru Berbec

Mercur va tranzita zona carierei și a statutului social. Comunicarea cu autoritățile se va schimba. Vei dori să discuți într-un mod tranșant cu șefii tăi și nu vei accepta compromisuri. Mercur se va apropia de Venus și Pluto la finalul anului, deci vei vei primi puterea necesară de a lua decizii importante.

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va tranzita zona călătoriilor, a studiilor, a filozofiei și a spiritualității. Te vei ocupa de organizarea unei călătorii, în scop profesional sau altul destul de pragmatic. Începe o perioadă bună pentru rezolvarea unor probleme administrative sau examene. Și cum Mercur va face trigon cu Nodul Nord din semnul tău, îți vei susține cu toată puterea principiile și valorile.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va tranzita zona misterelor, a morții și a banilor din alte resurse. Discuțiile despre moșteniri, împrumuturi, taxe, impozite, profit vor fi la ordinea zilei. Doar că de data aceasta vei avea o atitudine mai serioasă. Vei alege să fii practic, nu visător. Va fi nevoie să înveți să gestionezi crize mici și dese. Vei fi destul de dur în negocieri. Să nu uităm că Marte este în continuare retrograd în semnul tău!

Rac/ Ascendent în Rac

Mercur va tranzita zona parteneriatelor și a relațiilor. Și cum acolo vor fi și Venus și Pluto, este clar că vei dori să iei decizii importante. Dar retrogradarea te va face să revii de multe ori asupra unei decizii. Vei purta discuții neplăcute cu persoana iubită, dar necesare. Vor reapărea subiecte pe care ați preferat să le îngropați, dar acum vor ieși la suprafață.

Leu/Ascendent în Leu

Mercur va tranzita casa muncii și a stilului de viață. Vei dori să îți organizezi cât mai mult proiectele de la serviciu. Nu mai vrei să pierzi timpul aiurea, mai ales pentru că simți nevoia să îți eficientizezi și rutina zilnică. Lista de treburi gospodărești este imensă. Și bineînțeles că vei fi mai încăpățânat, iar colegii îți vor reproșa acest lucru. Managementul stresului va fi prioritatea ta. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur va tranzita casa iubirii, a copiilor și a exprimării de sine. Și va pregăti terenul pentru 2022. Pentru că dragostea va fi domeniul cel mai important. Dar știi cum este, trebuie să înveți să comunici ce dorințe ai, să îți exprimi sentimentele, și nu să aștepți să își dea seama ceilalți de ce vrea inima ta.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Mercur va tranzita casa familiei, a casei și a confortului emoțional. Comunicarea cu familia va fi destul de rigidă. Mai ales din cauza faptului că nu vei accepta și alte opinii. Te vei gândi mult la îmbunătățirea casei sau la renegocierea unor utilități. Mercur se va întâlni și cu Venus, guvernatoarea ta. Simțul estetic va fi la cote uimitoare! De asemenea, unele vești despre rude te pun serios pe gânduri. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Mercur va tranzita zona comunicării și a drumurilor, exact unde îi place lui cel mai mult. Mintea îți va funcționa foarte bine, te vei putea ocupa de mai multe proiecte în același timp, te vei putea concentra indiferent de mediul exterior. Vei respinge subiectele superficiale și îi vei ajuta și pe ceilalți să ia decizii inteligente. Vei fi un as în negocieri. Dar cum Marte, guvernatorul tău, este retrograd va trebui să eviți activitățile riscante. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur va tranzita zona banilor. Și numai bine că se va întâmpla astfel. Socotelile de la începutul anului 2022 sunt diferite față de cele de acum. Discuțiile despre bani vor fi la tot pasul și vei consuma multă energie pentru a eficientiza bugetul personal. Mercur vrea organizare și nu cheltuieli făcute în mod aiurea. Nu evita să îi întrebi pe apropiați când ai o nelămurire din punct de vedere financiar. Sfaturile lor vor fi necesare. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Mercur îți va tranzita semnul. Vei fi prevăzător, dispus mai mult ca niciodată să comunici, să le spui celorlalți ce vrei și ce nu vrei, ce îți place și ce te deranjează. Mintea îți va fi destul de vie, dar vei fi și destul de încăpățânat. Vei organiza în mod impecabil absolut orice, atât pe plan profesional, cât și personal. Când va fi retrograd(29 decembrie - 18 ianuarie), va trebui să reiei unele discuții. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Mercur va tranzita zona inconștientului. Vei fi preocupat de lumea interioară, atât a ta cât și a altora. Vei avea tendința să comunici mai mult online și să fii mai secretos. Cercetarea și curiozitatea vor fi armele tale principale. Posibile discuții despre sănătatea ta sau a celor dragi. Încearcă să nu crezi tot ce auzi și să nu te izolezi prea mult. 

Pești/ Ascendent în Pești

Mercur va tranzita casa prietenilor și a planurilor. Preocupările tale principale vor fi împărtășirea ideilor și integrarea în anumite comunități. Un lucru bun va face Mercur: te va ajuta să îți comunici clar planurile și să fii mult mai pragmatic în alegerea oamenilor care să acompanieze în perioada următoare. Vei fi chiar selectiv. Multe dintre planurile pentru viitorul apropiat vor fi date peste cap. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel