Înfășurați-vă părul în folie de staniol după ce l-ați spălat și bucurați-vă de magie!
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Iată trucul celor mai buni hairstyliști din lume: înfășurați-vă părul în folie de staniol după ce l-ați spălat.

Acest remediu simplu, ieftin și eficient este o adevărată revoluție pentru persoanele care au părul deteriorat de vopsea, de plăcile de îndreptat și uscătoare. Staniolul nu este suficient, deoarece trebuie să cunoașteți și ingredientele care trebuie puse pe șuvițe.

Cu toții suntem în căutarea de noi remedii pentru a ne îmbunătăți aspectul, iar punctul slab este părul. Fie că e prea pufos sau excesiv de drept, uscat sau deteriorat - veșnic suntem nemulțumiți. Părul este stresat și de factorii externi: soare, ger, clor, dar și spălările prea dese.

Cu toate acestea, soluția este cu adevărat la îndemână, în dulapul din bucătărie: vitamine și minerale necesare sănătății, aplicate corespunzător pentru rezultate imediate. Vorbim despre un amestec bazat doar pe ingrediente autentice, care, dacă sunt bine dozate și amestecate între ele, îmbunătățesc calitatea firelor de păr și oxigenează scalpul, curățându-l de murdărie și sebum. Pe scurt, părul își va recăpăta volumul, puterea și strălucirea.

Iată rețeta secretă:

100 de grame lapte,

1 banană,

1 portocală,

1 grapefruit,

1 lămâie.

Cum se aplică masca

Stoarceți sucul citricelor  și puneți-l în mixer. Adăugați banana și laptele și amestecați perfect. Trebuie să obțineți un amestec fluid și corpolent. Aplicați-l pe părul umed și masați-l pe scalp timp de 5 minute, apoi acoperiți părul cu staniol.

Amestecul aplicat se ladă să acționeze o jumătate de oră. Căldura  nu va fi dispersată în aer, ci va deschide porii pielii și va permite  foliculilor de par să absoarbă complet micronutrienții naturali prezenți în mască. Veți avea rezultate evidente încă de la prima aplicare.

După ce timpul a trecut, spălați-vă părul cu un șampon și clătiți bine. Repetați aplicarea de cel puțin două ori pe săptămână, deoarece este lipsită de contraindicații! Și bucurați-vă din nou de un păr sănătos, puternic și strălucitor la care ii visat mereu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Rețete monahale. Ce poți să pregătești și tu, rapid și ușor?

Există rețete călugărești sau mănăstirești din care...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel