Independență, abundență și CURAJ! „Hai că poți”, Jupiter în Berbec de pe 11 mai până pe 28 octombrie
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Pe 11 mai 2022 Jupiter intră în semnul Berbecului și ne face să debordăm de curaj, vom putea să facem ce ne dorim, în sfârșit!

Jupiter în Berbec în astrologie vorbește mult despre acțiune, despre „acum e momentul”, despre a depăși orice teamă și a intra în mijlocul atenției pentru a putea să te bucuri de toate ocaziile, de tot ce îți poate oferi viața. 

Jupiter în Berbec nu vine cu ceva „soft”, ci este, mai degrabă, energia în stare brută care pleacă de la tine, în primul rând, prin corpul tău. Pornește în acțiune făcând jogging, mergând la sală, ai nevoie de mult sport în perioada aceasta.

Fiind în semnul Berbecului, anumite decizii s-ar putea să fie un pic necalculate, imature, deci puțină atenție când vă aruncați cu totul, bucurați-vă de ceea ce simțiți, de adrenalină și de beneficii, dar lăsați mereu o plasă de siguranță în zonă, păstrați-vă maturitatea și reveniți din când în când în cu picioarele pe pământ,

Jupiter în semnul Berbecului vorbește și despre individualism, despre cine sunt eu și cine vreau să fiu, vorbește și despre „ce anume îmi iese din asta?”. Vom fi mult mai atenți atunci când ne implicăm în anumite situații, vrând de fiecare dată să putem să beneficiem și noi de acestea, să ne bucurăm de anumite facilități. 

Energia perioadei acesteia va aduce în viețile noastre inteligență, optimism, abundență, câștiguri și motivație. Este acel „hai că poți”, fie că ni-l spunem nouă înșine, fie că îl spunem altora, aflăm de pe KRSchannel (aici).

Pe de altă parte, și Bracha Goldsmith ne anunță aici că ne putem aștepta la o creștere în tot ceea ce înseamnă independență. Ne vom putea baza pe propriile noastre forțe din toate punctele de vedere. Putem găsi noi modalități de învățare care să ne ducă spre un viitor strălucitor, „începeți cursuri, învățați lucruri pentru voi, lucruri care să ajute la propria voastră creștere, care să vă facă să vă simțiți puternici” spune astrologul internațional. 

Mare atenție la cei cei care nu vor putea să își transpună furia în lucruri utile, s-ar putea să se simtă agresivi. S-ar putea să vedem multă violență în jurul nostru. Din cauza energiei lui Marte, poate apărea o expansiune în ceea ce privește armata, dar și armele, dar și manipularea

Concluzia acestor luni este că a venit în sfârșit momentul pentru a face toate lucrurile acelea de care îți era teamă, fă-le oricum, pur și simplu începe acum!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

11 rase de câini populare în România

Câinele a fost mereu un aliat de bază al omului,...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

pixel