Începe numărătoarea inversă! Încă o lună cu Jupiter în Berbec. Ce să nu ratăm!
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni tranzitul lui Jupiter în Berbec. 

Pe 20 aprilie vom avea a doua Lună Nouă în Berbec din 2023(de obicei, avem parte doar de o Lună Nouă în fiecare zodie într-un an). Deci o ocazie specială! Și să nu uităm că se va petrece alături de o Eclipsă de Soare! Aaa, și bineînțeles să reamintim că în apropierea celor doi luminarii, Soarele și Luna, îl avem și pe Jupiter, Marele Benefic. 

Toată această configurație astrală ne duce cu gândul la faptul că Jupiter ne mai dă încă o șansa, una considerabila după cum vedeți, până pe 16 mai când se va muta în semnul Taurului. 

Dar deocamdată, fiind în Berbec, și susținut de o Eclipsă, ne transmite, în modul lui mai jucăuș că este cazul să trecem la treabă! Să nu ne plângem! Și că avem voie să supracompensăm. Adică, tot ce nu am făcut de când este el în Berbec, să facem până pe 16 mai! Pentru că îi place graba! Poate un cronometru ne împinge către acțiune!

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter se mai întoarce în semnul tău abia în 2034! Deci până pe 16 mai încă mai poți face ceva. Și stii cum ești: îți place să faci totul pe fugă, atunci când simți că nu mai este timp! Și poate chiar ai nevoie de un ultimatum în acest sens. Să știi că mai ai la dispoziție doar o lună în care să te ocupi de proiectul la care ai visat, de schimbarea în relație mult dorită sau să decizi să urmezi o nouă etapă educațională. Oamenii sunt generoși cu tine, primești tot felul de oportunități. Încrederea în tine te ajută!

Taur/ Ascendent în Taur

Încă vorbim despre vindecare și curățenie, ambele și la propriu și la figurat. Ține cont de ceva! Orice pierdere avută până pe 16 mai se va transforma într-o mare oportunitate. Chit că voi sunteți abandonați sau voi îi abandonați pe alții. Sunteți încă în faza de cantonament, de pregătire, de testare. Deci nu vă plângeți! După 16 mai, și ce este bun și ce este rău se amplifică. Deci nu sta pe loc!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Dacă nu ai făcut-o până acum, este momentul potrivit să vă faceți mai vizibili. Să faceți voluntariat, să vă implicați în campanii care să vă aducă multă bucurie în suflet. Totodată, Jupiter în Berbec vă întreabă care este următorul pas pentru voi deoarece casa a 11-a vorbește și despre planuri. Asigură-te că până pe 16 mai ai măcar o listă cu priorități!

Rac/ Ascendent în Rac

Jupiter mai stă o lună în sectorul carierei. Deci este clar că trebuie să părăsiți postura de victimă. Pe moment, nu va fi ușor. Mai ales că trebuie să împacați și capra și varza, dar cu siguranță după 16 mai vei vedea roadele.  Pentru unii, poate apărea oficializarea unei relații. Deci profesional vă poate merge bine, dar trebuie să faceți și voi ceva pentru asta.

Leu/ Ascendent în Leu

Până pe 16 mai, astrele vor doar atât de la voi: să călătoriți, să studiați, să învățați. În momentul în care acceptați că nu le știți voi pe toate, veți avea numeroase surprize plăcute. Poate că vă decideți să urmați o nouă formă de educație. Veți fi preocupați de lărgirea orizonturilor, evoluția personală, dar și de spiritualitate. Jupiter va intra în mai în sectorul profesional și vă veți da seama ce folositoare sunt cunoștințele dobândite acum. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Jupiter încă mai stă o lună în casa a 8-a, cea a moștenirilor, fondurilor din alte surse, a taxelor și a impozitelor. Vorbim și despre vindecarea sufletului, despre traume. Cu Jupiter în casa a 8-a veți avea puterea să treceți peste un doliu la propriu sau la figurat. E  un moment bun de descoperire, de vindecare, dar și de comunicare. Dar și de a scăpa de unele datorii financiare!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Indiferent de vârsta avută, de statutul relațional, trebuie să știți că mai aveți o lună în care puteți retrezi pasiunea în cadrul unui cuplu mai vechi, puteți obține și curajul necesar să divorțați, puteți cunoaște noi pretendenți. Jupiter în tranzit prin casa relațiilor vă poate da multă încredere în voi să ieșiți cu tot felul de persoane. Sunteți într-un ciclu al cunoașterii. Atenție la ispite! 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Cât mai stă Jupiter în casa a șasea, până pe 16 mai, vorbim doar despre multă muncă, foarte multă muncă. Veți avea tendința de a prelua mai multe proiecte decât puteți duce, de a vă aglomera serios. Dar reușiță să vă descurcați. Cu această ocazie, vă veți demonstra că vă puteți depăși limitele. Relațiile cu colegii se pot îmbunătăți, dar s-ar putea să aveți mai multă încredere în cineva decât este cazul. Deci rezolvă chestiunile profesionale pentru că din 16 mai, Jupiter intră în casa relațiilor și vei avea alte priorități. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Jupiter în casa a 5-a vrea să vă redescoperiți pofta de viață. Copilul interior! Sau veți decide că doriți un copil. Pot exista câștiguri în urma pasiunilor voastre. Dar aveți grijă să nu cheltuiți fără rost, mare grijă și cu jocurile de noroc. Per total, multă bucurie, dragoste, senzualitate, jocuri, cuceriri. Exact ce vă doriți! După 16 mai, Jupiter se duce în casa muncii. Deci profitați cât mai puteți!

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Jupiter este încă instalat în casa a patra. Tot ce înseamnă domeniu imobiliar în viața voastră va fi destul de amplificat. Vânzare, închiriere, mutare, relocare. Și cum urmează și o perioadă cu Mercur retrograd, nu ar strica să te ocupi și de reparații sau redecorare. Dacă aveți o relație bună cu familia, veți avea relații bune și cu ceilalți. Se va reflecta în atitudinea voastră. Deci aveți nevoie să vă împăcați cu rudele. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Jupiter se agită încă în casa a 3-a. Încă mai puteți face călătorii scurte sau lungi, din care puteți să învățați ceva. Multă comunicare, conexiuni noi, negocieri. Aveți capacitatea de a transmite mult mai ușor informația. E o perioadă bună și pentru a învăța să comunicați altfel. Sau pentru a învăța să monetizați.  Relația cu frații se poate îmbunătăți!

Pești/ Ascendent în Pești

Jupiter, guvernatorul vostru, încă mai face ravagii în casa a doua. A banilor. Veți câștiga, dar veți și cheltui. Gândește-te doar la cum a suferit bugetul tău în ultima vreme. Totuși, vă recomand să nu aruncați cu banii în stânga și dreapta, adică nu pe lucruri inutile. Luați lucruri de calitate, dar care să vă folosească, nu doar să atrageți atenția, nu vă întindeți mai mult decât e cazul. Până pe 16 mai este cazul să faceți cea mai importantă investiție: în propria persoană! Și să vă negociați mai bine salariul!

În ce semn se afla Jupiter - Marele Benefic- atunci când te-ai născut? Află reţeta SUCCESULUI tău

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi masochistă

pixel