Încă TREI lucruri pe care trebuie să le știi despre Luna Plină de azi și care te pot elibera. „Poate că lanțurile de azi vor fi aripile de mâine”
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Avem astăzi o Lună Plină în Vărsător, în conjuncție cu Saturn. Cum anume îi putem folosi energia ca să ne eliberăm? Aflăm mai jos.

E posibil ca această Lună Plină să te întoarcă pe dos, să îți scoată vechi răni la iveală, să te facă să nu te simți în apele tale. Ce anume ai putea face cu stările tale astfel încât să ieși în câștig?

Găsești aici previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent!

1. Transformarea

S-ar putea să te simți copleșit, să ți se readucă înaintea ochilor modele vechi de comportament, lucruri care nu se mai potrivesc cu tine, relații vechi, puncte-limită în carieră, chestii al căror ceas ticăie. Poate că este exact momentul potrivit în care să înțelegi că ai evoluat, că nu te mai potrivești în tiparele vechi, că ai fost o omidă și că ai toate șansele să devii fluture. Poate că lanțurile de azi se vor transforma în aripile de mâine. Ai nevoie să te înțelegi mai bine, să știi cine erai ca să poți înțelege cine vei deveni. Te îndrepți către armonie și tot ce trebuie să înțelegi este că în acest spațiu suntem guvernați de timp, iar lecția timpului rămâne lecția răbdării. Iar Saturn, cel care este în conjuncție cu Luna Plină de azi, este Timpul însuși.

2. Încheierea ciclurilor

Lunile Pline vorbesc despre încheiere. Este un moment al paharului plin, trag linie, arunc apa pe fereastră sau mai aduc un pahar și uite așa o să ajung să nu mai am loc pe masă? Trecutul aparține trecutului și acolo ar trebui să rămână, însă fie el și nefericit, trebuie să ne țină de lecție. Poate cu ocazia acestei Luni Pline simți că ești într-o buclă, că ți se repetă lucrurile, că te afli în același tip de circumstanțe, că ai dat iar de persoane care îți fac rău. Ei bine, acum ești conștient de asta, deci ține de maturizare. Observă-ți bucla și aplică ce ai învățat ca să poți ieși în sfârșit din ea. Poți să folosești greșelile trecutului pentru a te descurca mai ușor în hățișurile prezentului. 

3. Valoarea ta

Trebuie să devii conștient de valoarea muncii tale, orice rană ai avea din trecut, această chestie de a nu fi de ajuns trebuie să devină istorie. Primul pas este să fii conștient de faptul că nu te apreciezi suficient de mult, faptul că ți se pare că nu meriți atrage după sine alte neajunsuri. Poate că e timpul să te întrebi de ce o faci? Poate că părinții, rudele, foști prieteni sau șefi ți-au lăsat impresia că nu ești valoros/ valoroasă. E momentul să îți dai seama că doar tu poți afla cine ești tu, că ești într-o continuă evoluție și că nu ai nevoie de validarea celorlalți. 

Astrologii internaționali: „Etichetele nu te definesc, te limitează”. Super-Luna Plină din Vărsător, 12 august 2022, o schimbare în vibrația lumii.

sursă: YouTube, Victor Oddo

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel