Încă o săptămână cu Mercur în Berbec. La ce trebuie să fie atente toate zodiile?
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Previziuni astrale. Mercur va ieși din Berbec pe 15 mai. 

Să facem o scurtă recapitulare! Mercur a intrat în semnul Berbecului. A avut un episod de retrogradare între 2-25 aprilie. S-a întâlnit cu Chiron de trei ori. Acum se află și în apropierea lui Marte. Va ieși din Berbec pe 15 mai, când va intra în Taur. 

Mercur în Berbec se grăbește, dar este și curajos. Îi place să fie primul și să găsească soluții rapide. 

Iată ce trebuie să știe zodiile până pe 15 mai!

Berbec/Ascendent în Berbec

Chiar dacă Mercur nu mai este retrograd, s-ar putea să ai parte de tot felul de încurcături. Situații ciudate care vor avea nevoie de amânări, anulări, ajustări. Pe moment vei crede că ai făcut tu ceva greșit, dar nu este cazul. Mintea ta va fi destul de activă. Important este să nu neglijezi faptele. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va intra în semnul tău până săptămâna viitoare. Dar până atunci, astrele te invită să fii mai atent la ce visezi sau la ce revelații ai în aceste zile. Vor avea mesaje importante pentru tine. Nimic nu este întâmplător!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

După 10 martie, cu siguranță, viața voastră socială a fost dată peste cap. Ați cunoscut oameni noi, v-ați revăzut cu aceia din trecutul vostru. Dar și multe planuri au suferit ajustări. Până pe 15 mai, ai șansa de a te gândi mult mai profund la cercul tău social. 

Rac/Ascendent în Rac

Discuțiile cu șefii au fost multiple și foarte deranjante. Tonalitatea a fost cea care nu v-a convenit. Voi, pe de altă parte, ați fost mai autoritari cu oamenii apropiați. Poate că este cazul să vă dați seama când trebuie să vă impuneți și când nu. 

Leu/Ascendent în Leu

Dacă aveți de planificat călătorii, vă invităm ca până pe 15 mai să verificați absolut orice de două ori. Este posibil să vă și grăbiți, dar să dați și de situații eronate fără a avea vreo vină. Timp de o săptămână, astrele vă invită să nu intrați în discuții despre cine are dreptate. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur mai stă timp de o săptămână în casa a opta. Cu siguranță, retrogradarea lui dintre 2-25 aprilie nu ți-a fost deloc pe plac. Unele cheltuieli au usturat mai mult ca niciodată. Și că nimeni nu știe cât de vulnerabil poți fi. Ce-ți recomandă astrele până pe 15 mai? Să îți dai seama și să accepți că viața nu este perfectă. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur mai tranzitează pentru câteva zile casa a șaptea. Discuțiile cu (fostul)partenerul din ultimele două luni au fost foarte dinamice și provocatoare. Te-ai confruntat cu răzgândiri sau imposibilitatea de a vă ține de promisiuni. Dar, un lucru e cert: ați învățat să comunicați mai deschis și autentic. Până pe 15 mai, ai șansa de a deschide subiecte importante. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur mai stă timp de o săptămână în casa a șasea. Ultimele două luni au fost cu stres la locul de muncă, puțin timp liber, discuții interminabile cu colegii, imposibilitatea respectării programului zilnic. Ce trebuie să ai tu în vedere în următoarea săptămână? Să alegi simplitatea și claritatea. A, și să nu te autodiagnostichezi. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur mai stă timp de o săptămână în casa a cincea. Cei care au copiii trebuie să comunice deschis cu ei și să le acorde timp suplimentar. Și pentru unii și pentru ceilalți, următoarele zile sunt potrivite pentru a vorbi mai des despre ce le place și ce îi bucură. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Discuțiile cu familia chiar contează! Nu contează că Mercur se află în același semn cu Marte și că mai apar și replici tăioase! Până pe 15 mai, ai oportunitatea de a spune ce te deranjează, de a te descărca. Te vei simți mult mai bine după. De asemenea, fii mai atent la condiția locuinței tale. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Te-au chinuit multe gânduri în ultima vreme. Mercur s-a întâlnit cu Chiron de trei ori. Până pe 15 mai, ai puterea să spui ce ai pe suflet, să îți asumi greșelile și să cauți soluții. Ce-i drept, te-ai cam grăbit, ai tras concluzii pripite. Încearcă să eviți asta în următoarele zile. 

Pești/Ascendent în Pești

Mercur s-a plimbat în casa a doua, a banilor, începând cu 10 martie. A și retrogradat între 2-25 aprilie. Au fost multe frecușuri, greșeli pe plan financiar, din care nu ai înțeles nimic. Dar, mai ai șansa ca, până pe 15 mai, să îți faci o socoteală, o nouă strategie în acest sens. Ai mare nevoie. 

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Lună Plină pe 23 mai. Avertismente pentru patru zodii

Previziuni Luna Plină. Pe 23 mai vom avea un eveniment...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

freepik.com

TREI zodii primesc șanse unice de la astre. Norocul le surâde!

pixel