Încă o lună cu Pluto în Capricorn! Lecții finale pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 2 septembrie, Pluto s-a întors în Capricorn, unde va sta până pe 19 noiembrie, când va intra în Vărsător, unde va rămâne până în 2044. Iată ce ne mai poate aduce!

Pluto are nevoie de aproximativ 248 de ani pentru a-și finaliza rotația în jurul Soarelui. Cu Pluto aflat acum în Capricorn, mai avem de așteptat mult până la următoarea întâlnire! Tranzitul său ne influențează încă din 2008. În 2023, Pluto a început să intre în Vărsător, iar din martie 2023, a tot avut un fel de du-te-vino continuu între Capricorn și Vărsător. 

Acum, însă, este ultima sa trecere prin Capricorn, menită să ne atragă atenția asupra unor aspecte esențiale. Pluto simbolizează schimbările radicale și nu ne permite să ignorăm ceea ce nu funcționează. Îl fascinează extremele și scoate la iveală ceea ce este cu adevărat deteriorat în interior. Arhetipul Capricornului este legat de structură, disciplină, timp și austeritate, dar și de o maturitate profundă.

Încă din 2008, am asistat la schimbări majore la nivel global, mai ales în guverne și structuri. Pluto nu se concentrează neapărat pe evenimente concrete, ci aduce trăiri interioare intense. Provocările sale ne testează puterea de a le depăși.

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Berbec/Ascendent în Berbec

Pluto este acum în casa a zecea. Din 2008 până în prezent, câte schimbări ai experimentat în carieră? Cum te-ai raportat la autorități? Ai reușit să-ți recâștigi puterea sau ai căzut în capcana victimizării? Pluto îți pregătește un nou test până pe 20 noiembrie, pentru a înțelege mai bine aceste aspecte.

Taur/Ascendent în Taur

Acum este momentul să conștientizezi cum te-ai raportat la spiritualitate din 2008 până în prezent. Ai devenit mai religios sau te-ai îndepărtat de credință? Ce cursuri ai început, dar nu le-ai finalizat? Mulți dintre voi ați călătorit în această perioadă. Pluto este aici să te ajute să iei decizii legate de locul în care vrei să te stabilești.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Din 2008 până în prezent, ai dus numeroase lupte de supraviețuire, fie la propriu, fie la figurat. Pluto se află acum în casa a opta. Îți amintește că nimeni nu este nemuritor. Orice criză poate deveni o mare oportunitate dacă știi să o privești din unghiul potrivit. Până pe 20 noiembrie, vei realiza cât de dependent ești de anumite persoane.

Rac/Ascendent în Rac

Din 2008 până acum, viața ta relațională a trecut prin transformări profunde: căsătorii, divorțuri, poate chiar pierderea unui partener. Pluto se află acum în casa a șaptea și te ajută să înțelegi mai bine ce cauți în relațiile tale. Cum te-au schimbat acestea și cine ești tu astăzi? Ai timp să reflectezi asupra acestor aspecte până pe 20 noiembrie.

Leu/Ascendent în Leu

De câte ori ți-ai schimbat locul de muncă sau colegii din 2008 până acum? Ai avut probleme de sănătate care te-au speriat și ți-au provocat numeroase crize? Pluto este acum în casa a șasea. Îți arată cât de mult te-ai călit. Te va ajuta să alegi ce este cu adevărat important pentru tine. Gândește-te la cât de puternic ești astăzi!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pluto este în casa a cincea. Aduce în prim-plan toate situațiile problematice legate de copii, din 2008 încoace. Nașteri, probleme de sănătate, distanțare emoțională. Toate te-au afectat profund. Pluto te provoacă să reflectezi la valoarea propriei fericiri și la cât de important este să te pui pe tine pe primul loc, înainte de a-i face pe alții fericiți.

Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 noiembrie

Balanță/Ascendent în Balanță

Din 2008 până acum, de câte ori te-ai mutat? Cum au evoluat relațiile tale cu părinții? Ce secrete de familie au ieșit la iveală? Aceste experiențe te-au modelat profund. Pluto este acum în casa a patra, unde îți oferă șansa de a face pace cu o rudă sau să-ți stabilești rădăcinile într-un loc.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pluto este acum în casa a treia și îți reamintește că mintea este cea mai prețioasă armă. Modul în care o hrănești îți aduce fie câștig, fie pierdere. Prin urmare, nu există cale de mijloc. Până pe 20 noiembrie, ai ocazia să iei decizii importante legate de locul în care te vei stabili. Acestea pot viza familia, locuința sau o eventuală mutare.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pluto se află în casa a doua. Ce se întâmplă? Îți aduce teste pe plan financiar. Din 2008 încoace, Pluto te-a provocat să oscilezi între abundență și lipsă de resurse. Cu toate acestea, ai reușit să-ți revii de fiecare dată. De acum înainte, vei avea o perspectivă nouă asupra resurselor tale personale și vei învăța să te valorifici mai bine.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Din 2008 până acum, ai trecut printr-o continuă transformare! Ai avut numeroase momente de renaștere, ca Pasărea Phoenix. Ai învățat să o iei de la capăt și să devii din ce în ce mai puternic. Pluto se află acum în semnul tău pentru ultima dată. Vine cu o nouă provocare până pe 20 noiembrie. Ocupă-te de sănătate.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pluto se întoarce pentru ultima dată în casa a douăsprezecea, unde a fost din 2008. Dacă privești în urmă, vei realiza că nu te mai recunoști. Nu ne referim doar la aspectul fizic, ci mai ales la evoluția ta psihologică. Ai trecut prin multe procese interioare, iar acum te pregătești pentru intrarea lui Pluto în semnul tău până în 2044.

Pluto lovește fără milă! Capricornii, Berbecii, Racii și Balanțele în fața celor mai mari provocări

Pești/Ascendent în Pești

Ce planuri aveai în 2008 și cum au evoluat ele? Pluto este acum în casa a unsprezecea, unde îți reamintește că viața este plină de surprize. Te provoacă din nou să înțelegi că nu poți controla totul. Deși visezi să păstrezi anumite persoane în viața ta, trebuie să înveți să renunți când este nevoie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Freepik.com

Încă o lună cu Pluto în Capricorn! Lecții finale pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Șapte „scuze” ale partenerului infidel. Te-ai întrebat de ce nu se simte vinovat?

pixel